• Stránka 1 z 1
JB8
zdravím, chtěl bych požádat o unban na serveru JailBreak#8, dostal sem ban zato, že jsem do chatu spamoval slovo "KID" ban mi udělil admin PL, výpis z konzole zde: [AMXBans] Zabanovan adminem: PL
[AMXBans] Duvod: 'Cheaty[dmnce]'
[AMXBans] Delka: 'permanently'
[AMXBans] Tve SteamID 'VELVE_0:0:769640462'
[AMXBans] Tva IP: '109.80.121.8'
Omlouvám se nešlo mi to zkopírovat, musel jsem to opsat a chtěl bych dodat, aby mi prosím někdo vysvětlil proc sem dostal ban za "cheaty", když sem pouze spamoval, ano vím byl sem upozorněn kickem, ale to není důvod dat ban permanently.
Děkuji za vyřešeni.
A chci dodat ze jsem VIP hráč.

[AMXBans] Duvod: 'Cheaty[dmnce]'
[AMXBans] Delka: 'permanently'
[AMXBans] Tve SteamID 'VELVE_0:0:769640462'
[AMXBans] Tva IP: '109.80.121.8'
Omlouvám se nešlo mi to zkopírovat, musel jsem to opsat a chtěl bych dodat, aby mi prosím někdo vysvětlil proc sem dostal ban za "cheaty", když sem pouze spamoval, ano vím byl sem upozorněn kickem, ale to není důvod dat ban permanently.
Děkuji za vyřešeni.
A chci dodat ze jsem VIP hráč.

- IDKFORKASA
- Kolemjdoucí
Re: JB8
Takze ideme nato.
Po prichode na server si bol simon. To trvalo niekolko kol. Kazde kolo bol na servery bordel a boli neustale vzbury. Nedokazal si si porobit poriadok ako simon tak si smeroval k T. Bolo este dalsi dovod na tvoj presun, ale uz si nespomeniem aky. Po tomto kicku si neustale zacal pisat do chatu blbosti ohladom admina, naco si dostal dalsi kick. Nasledne sa to este par krat zopakovalo. Varoval som sa ta servery, ze nech to uz nespamujes, lebo to nedopadne dobre. Rozmyslaj nadtym ako sa mas spravat na servery a mozno ja porozmyslam nad tym, ze ti dam unban ...
Po prichode na server si bol simon. To trvalo niekolko kol. Kazde kolo bol na servery bordel a boli neustale vzbury. Nedokazal si si porobit poriadok ako simon tak si smeroval k T. Bolo este dalsi dovod na tvoj presun, ale uz si nespomeniem aky. Po tomto kicku si neustale zacal pisat do chatu blbosti ohladom admina, naco si dostal dalsi kick. Nasledne sa to este par krat zopakovalo. Varoval som sa ta servery, ze nech to uz nespamujes, lebo to nedopadne dobre. Rozmyslaj nadtym ako sa mas spravat na servery a mozno ja porozmyslam nad tym, ze ti dam unban ...
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Já jsme si toho vědom, že jsi mě upozorňoval a jsem vědom toho, že jsem nedělal to co mam, tak je na tobě jestli mi dáš unban.
Ale tak přece ban permanently? To nevím jestli bylo moudré.

Ale tak přece ban permanently? To nevím jestli bylo moudré.

- IDKFORKASA
- Kolemjdoucí

- IDKFORKASA
- Kolemjdoucí
Chci se zeptat jak teda dostanu unban? Prosím

- IDKFORKASA
- Kolemjdoucí
Pekne sa ospravedlni uznaj svoju chybu ze si sa spraval ako hovado a potom ti mozno peto skrati ban.
Dlzky banov niesu pevne, Vedenie portalu ma pravo dat akukolvek dlzku banu podla uvazenia.
Peto je clenom vedenia preto sa rozhodol udelit ti permanent ban, ma na to pravo
Dlzky banov niesu pevne, Vedenie portalu ma pravo dat akukolvek dlzku banu podla uvazenia.
Peto je clenom vedenia preto sa rozhodol udelit ti permanent ban, ma na to pravo

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Já už jsem psal, že jsem vědom toho, že jsem nedělal to co mam.
Přiznávám, že jsem udělal chybu.

- IDKFORKASA
- Kolemjdoucí
Takže dostanu snížení banu nebo ne?
jesli se muzu zeptat.

- IDKFORKASA
- Kolemjdoucí
Rozmyslaj nadtym ako sa mas spravat na servery a mozno ja porozmyslam nad tym, ze ti dam unban ...
Ještě jednou si pořádně přečti to co ti napsal PEto.
Kvůli spamu dávám lock, vedení kdykoliv může dopsat verdikt.
Ještě jednou si pořádně přečti to co ti napsal PEto.
Kvůli spamu dávám lock, vedení kdykoliv může dopsat verdikt.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
IDKFORKASA píše:Já už jsem psal, že jsem vědom toho, že jsem nedělal to co mam.![]()
Pořád tu ale nevidím omluvu..

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Omlouvám se lidem za spam, adminům za demenci, trošku sem provokoval admina PL to taky přiznávám, tak doufám, že pokud mi dáte druhou šanci, tak se polepším. Omlouvám se všem.

- IDKFORKASA
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1