• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] AKADEMIA, FURIEN 2
Ták ahoj Tommy, píšem znova o týždeň tvojho zamietnutia pre nedočkavosť, ospravedlňujem sa. 
Než si budeš čítať moj chat za tieto 1-2 týždne tam nájdeš možno 1-2-3 nadávky ale ospravedlňujem sa aj za to. Snažim sa veľa dávať do pp, a slušne sa správať nech vidia vyšší, že som sa zmenil, tak pokračujme.
Nick ve hře: fnz~ TREVIS^
Nick na fóru: FlashDown
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 16
Steam ID: STEAM_0:0:134010554
Sekce, kde chcete akademika: FURIEN
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=21644
Proč chci akademika: Zde napíšete své důvody, proč chcete být akademikem. Čím víc toho napíšete, tím lépe.
Dobrý deň, ahoj Tommy!
Pred tým než ma zamietneš si prečítaj toto.
Áno mám nadávky v chate ale zmenil som sa a budem sa snažiť všetko napraviť. Akademikom som už bol a bol som zamietnutý za neaktivitu. Písal som aj o tom, že mam slabý net, to sa zmenilo každý deň budem dávať na fórum dosť príspevkov na to aby som mohol prejsť akadémiou a požiadať si o akademmické práva. Adminom som bol už viac krát a viem ako sa správať no viac menej mi šibe a kedže teraz začínam seriózne sa správať keďže mám už na to vek tak by som chcel dostať druhú šancu. Viem že sa správam vždy blbo ale zmením to. Chcem pomôcť od vyčisteniu serverov a aby sa ľudia poučili zo svojých chýb tak ako ja.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Nic/Pár banů/Pernamentní ban za cheating:
VAC ban už sme to tu riešili mňa na GS 2x, a ešte 1 BAN za nadávky ( ospravedlňujem sa znovu ) Bol som mimo,

Než si budeš čítať moj chat za tieto 1-2 týždne tam nájdeš možno 1-2-3 nadávky ale ospravedlňujem sa aj za to. Snažim sa veľa dávať do pp, a slušne sa správať nech vidia vyšší, že som sa zmenil, tak pokračujme.

Nick ve hře: fnz~ TREVIS^
Nick na fóru: FlashDown
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 16
Steam ID: STEAM_0:0:134010554
Sekce, kde chcete akademika: FURIEN
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=21644
Proč chci akademika: Zde napíšete své důvody, proč chcete být akademikem. Čím víc toho napíšete, tím lépe.
Dobrý deň, ahoj Tommy!
Pred tým než ma zamietneš si prečítaj toto.
Áno mám nadávky v chate ale zmenil som sa a budem sa snažiť všetko napraviť. Akademikom som už bol a bol som zamietnutý za neaktivitu. Písal som aj o tom, že mam slabý net, to sa zmenilo každý deň budem dávať na fórum dosť príspevkov na to aby som mohol prejsť akadémiou a požiadať si o akademmické práva. Adminom som bol už viac krát a viem ako sa správať no viac menej mi šibe a kedže teraz začínam seriózne sa správať keďže mám už na to vek tak by som chcel dostať druhú šancu. Viem že sa správam vždy blbo ale zmením to. Chcem pomôcť od vyčisteniu serverov a aby sa ľudia poučili zo svojých chýb tak ako ja.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Nic/Pár banů/Pernamentní ban za cheating:
VAC ban už sme to tu riešili mňa na GS 2x, a ešte 1 BAN za nadávky ( ospravedlňujem sa znovu ) Bol som mimo,
Raz ma oklameš,a dôveru si už nezískaš!

-
FlashDown - Drbna
[Zamítnuto] AKADEMIA, FURIEN 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: AKADEMIA, FURIEN 2
Když jsou ty svátky, tak ti neprodloužím to čekání na 3 měsíce. Požádej si, až ti uplyne doba na čekání, vyjímky nikde nedávám.
Lock
Lock
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1