Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

demence .....

Příspěvekod TheESO » 29 pro 2015, 16:37

---hráč :smart ,--- administrátor +(15let)

takže zdravím já jsem ESO stručně : nadávání +neschopnej ADMINISTRÁTOR ...který asi nezná AMX příkazy ,nevím jesli portál GAMESITES.cz toleruje A-TEAM v tom že hráči si bezdůvodně nadávají ve hře ale mě to příjde směšné že A-TEAM nedává žádné napomenutí a ostatní mají znepříjemněnou hru , já jsem byl majitel a takový věci bych rozhodně netolerovat jako jako že ADMINISTRÁTOR nechá vulgárně mluvit ostatní hráče ,na demu jde slyšet plno slov který ADMINISTRÁTOR toleruje a nepříjde mi to normální .... s pozdravem The ESO je o o5 vehre příkaz na banování je :amx_ban (nick) (čas) (důvod) pokud by někdo nevěděl

----------->https://youtu.be/UiLQnuFGggQ ano trochu zasekaný ale i přes to jako důkaz to postačí :)

přeji hezký den :)
TheESO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

demence .....

od Rumcajz » 29 pro 2015, 16:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: demence .....

Příspěvekod TheESO » 29 pro 2015, 16:53

a pokud někdo napíše že to není podle vzoru tak
1. Název topicu [Nick hráče/Server/Prohřešek]--- nick je ... server z dema jde poznat že JB , a prohřešek je v "předmětu"
2. Nick hráče---- tak znova nick hráče je
3. SteamID hráče (SteamID vypíšete psanou formou a za něj do odkazu hodíte screen SteamID ze statusu na serveru)--- ve videu a není problém ho stopnout a napsat jsem
4. Datum a čas -+ 00:00-03:00
5. Popis situace ----napsanej
6. Důkaz----přídanej
TheESO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Foren » 29 pro 2015, 18:28

Sťažuješ sa na Admina do Pp .. Na to je iná Sekcia .. A dôkaz musí byť v podobe Dema lebo ostatné sa dá sfalśovať .
Život nieje len o šťastí . Musia tu byť aj tie zlé veci aby sme neboli moc namyslení a pozrite sa aj tak niektorí sú .
Foren
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod KUMI » 29 pro 2015, 18:44

Toto není jen stížnost na tebe, ale i na normálního hráče kterej tam nadával a ty jsi ho ani 1 neupozorni a ani jsi mu nedal ban, toto svědčí něco o tvé Logice
KUMI
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TheESO » 29 pro 2015, 18:46

dobře udělej mi falešné video kde budu já , abych ti věřil že se dá sfalšovat i s mím hlasem + SID a ještě abys normálně mluvil a mam i svědka co se dneska ráno dělo ,to zaprví a za druhý je mi uplně jedno že stížnost je jinde je tam i na určitého hráče ... a koukám že někdo dnes večer měl jinej nick a ted se bojí o to že příjde o práva a je požadovanej dukaz tak tady ho máte :) je to 25 min dlouhé hezkou podívanou
TheESO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod SponErko » 29 pro 2015, 19:46 VIP

Pokud si myslíš, že admin na serveru nekoná správně, můžeš ho nahlásit do patřičné sekce.
Pokud je admin na serveru a někdo porušuje pravidla, je zbytečné ho sem nahlašovat, admin by to měl na serveru zvládnout vyřešit. Pokud ne, tak napiš stížnost.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na JailBreak Servery