I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Prinosy/JB 9

Příspěvekod DreamerkoCZ » 30 pro 2015, 20:01

Dobrý den :x .
Chtěl bych si stěžovat na admina Prinosy.
Byla mapa jail_killer_v1 a byl jsem Simon. Řekl jsem půjdete za mnou a dáte si skok. Admin Prinosy ihned zabil hráče který skočil. Řekl jsem proč si ho zabil? Mohl jsem mu dát nevýhodu. Pak další kolo Simon simonoval a najednou admin mu skočil do řeči a povídal: Můžeš mi říct proč sem ho neměl zabíjet? Já: Protože sem mu mohl dát nevýhodu. 2 CT promluvilo a řekl CTčkům držte huby (Nevhodné chování myslím že by si toto admin neměl dopustit) a pak je grabl o zem. Potom se mě zeptal mluvil sem a on mě grabne o zem taky a řekne že mi 3 dostaneme ban? Nakonec sem ten ban stejně dostal na 2 hodiny za kažení hry neboli neznalost pravidel.
PS: Ujeli mi trochu nervy.
Důkazy nemám.
Přeji pěkný den.
DreamerkoCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Prinosy/JB 9

od Rumcajz » 30 pro 2015, 20:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Prinosy/JB 9

Příspěvekod RewiK » 30 pro 2015, 20:16

Čemu se jako divíš? Když vám jasně řeknu, že budete ticho a přesto dál kecáte .. BAN si dostal za to, že neznáš pravidla .. Hrač porušil tvůj zakaz, žádný pokyn pro CT si nedal a nakonec všeho tomu hráči hlásíš VD..
RewiK
Zkušený
Zkušený

Re: Prinosy/JB 9

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 30 pro 2015, 20:24

Stížnost se zamítá.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy