I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

trba (dount) | Furien 9

Příspěvekod F3N0M3N » 30 pro 2015, 23:09 VIP

Zdravím, chtěl bych si stěžovat na admina trba neboli dounta. Už snad každý ví, že je tak nějak s prominutím blbej, nevnímá nadávky na jeho osobu, chová se velmi zvláštně a řekl bych, že nevhodně na admina (ovšem nic proti pravidlům) a místo toho, aby natočil cheatera, tak mu napíše: "hej, vypni to"... (viz. já, neustále o mě píše, že mám AB a WH a pořád mi píše "vypni to" teda přesněji mi asi tak 10x napsal "vipni to", když jsem se ho zeptal, proč mi nedá ban, tak mi odpověděl, že když umře, tak to já hned vypínám, ale při tom hraji pořád stejně :lol: ) a to je dost k úvodu...
Na jeho chování jsem si již zvykl, takových lidí je v mé společnosti více a s tím se nedá nic dělat. Každopádně můj aktuální problém je takový, že jsem si za poslední 1-2 dny všiml, že se po rychlé smrti na začátku reconnectuje, aby se napojil opět živý do hry, což je zakázané, pokud vím. Ze začátku jsem nad tím párkrát mávl rukou, ovšem znovu už mě to docela naštvalo. Proto jsem nyní už "vytvořil" nějaký důkaz (je to screen konzole, kde jde vidět, že ho zabili i já do něj střílel a pak se ihned odpojil a zase napojil a pak hned někoho zabil), nejsem si jistý, jestli tento důkaz bude stačit, každopádně to tam jde jasně vidět hned u sebe, pokud by nestačil, tak se jednalo o dnešní den a mapa de_aztec, která startovala kolem 22:30. Anti-cheat byl přítomný na serveru, takže není problém to případně dohledat, pokud bude třeba. Myslím, že není potřeba víc doplňovat :D

Důkaz: http://leteckaposta.cz/597299196

Nepsal jsem to zbytečně, doporučuji adminovi vysvětlit, že by to asi dělat neměl a rovnou si ho i trochu proklepnout, zjistit, jestli třeba není majitelem jeho účtu někdo jiný (mladší), protože jeho gramatika, vyjadřovací způsoby, myšlení a chování je na velmi špatné úrovni, což si myslím, že by se tu nemělo objevovat.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

trba (dount) | Furien 9

od Rumcajz » 30 pro 2015, 23:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: trba (dount) | Furien 9

Příspěvekod F3N0M3N » 30 pro 2015, 23:13 VIP

Ještě bych rád doplnil, že jeho žádost o práva je na 1*, ale můžeme si všimnout, že je tam psáno (v odpovědích) o jednom účtu, který je údajně jeho bratra, kterému dal i svůj starý steam profil a to je právě věc, na kterou myslím. Nedivil bych se, kdyby bratra (pokud je mladší) pouštěl na svůj účet hrát na furien aon tam pak předváděl to, co popisuji.
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod d0unt » 30 pro 2015, 23:56 VIP

Nazdar

To čo ti píšem že to "vipni" to je zo srandy a pokiaľ ti to vadí, tak mi to stačí povedať, ale k tým nadávkam nestíham všetko kontrolovať pozerať. Vždy ked sa pripojím na server, tak mi príde 5-7 PM. Potom mi hráči píšu do chatu že jeden kempí druhý kempí tretí nadáva no akože SRY JA NIESOM STROJ alebo niečo podobné snažím sa to riešiť ako sa to dá. Ale kedže banovať nemôžem, tak musím nahlasovať. A k tomu reconectu, reconectol som sa asi 2-krát. Admin mi povedal že zakázané to není a pokiaľ áno, tak sa vám ospravedlňujem.

K tým účtom: 1. Nikto iný ako ja k môjmu PC nemá prístup všetko mám na heslo. Môj mladší brat má svoj vlastný PC čiže asi tak.

Pokiaľ ide o gramatiku, tak ju ovládam, ale na servery nestíham každému odpisovať je to namňa veľa. Každý sa niečo pýta ja sa snažím rýchlo každému odpovedať (pomôcť), tak sa nečuduj že niekde urobím chybu.

Pokiaľ ide o moje chovanie si myslím že to zvládam až veľmi dobre. Som veľmi trpezlivý a ochotný človek. Ked niekto začne nadávať bud mne alebo iným hráčom, tak sa ho snažím upozorniť aby to nerobil. No proste mu dohovoriť že je to blbosť porušovať pravidla a sprosto sa vyjadrovať(či už do chatu alebo do PM ) , ak nepočúvne, tak ho zvyčajne nahlasujem ! Takže takto.

Ďakujem za pochopenie. :-)

S pozdravom *d0unt* :D :P :)
10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
d0unt
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod F3N0M3N » 31 pro 2015, 13:04 VIP

Moc mi nesedí to, že to píšeš o mě ze srandy, pač mám info od dalších adminů, že jsi je volal, aby mě natáčeli a zabanovali oni, že tobě se to nedaří...
Reconnect si pamatuji, že se banoval, protože to prostě kazí hru, když tě zabijeme a ty se se rychle reconnectneš a jdeš nás po nás znovu stejné kolo jako by se nic nestalo a nebo se to bralo jako přehazování teamu, nejsem si úplně jistý, ale myslím, že je to zakázané nebo minimálně bylo.
A tady opět vidím, že jsi po vyjadřování a gramatice na tom dobře, ono je to teď docela výjimečné, jak já vnímám lidi okolo sebe :mrgreen: , tak tě prosím, zkus tak působit i na serveru, vypadá to fakt dost divně s tebou občas a lidi jako já pak naštve, když se reconnectuješ, kdyby jsi na mě působil líp, tak ti dám další hlavu a nic sem nepíšu 8-)
Kdyby jsi mi občas odpověděl na serveru, tak bych tu možná nemusel zakládat tento topic, každopádně na stížnost za reconnecty stále trvám :)
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod d0unt » 31 pro 2015, 13:51 VIP

Čauko

Ja si nič nepamätám že by som niekoho volal na teba že máš AimBot a pod. Písal som to zo srandy. Aj mne píšu niektorý hráči že mám AB, ale nejak to neriešim. Pokiaľ viem, tak sa reconnect nijak netrestá (nabanuje) v minulosti možno áno. Hovorili mi to viacerý admini. Ak ti vadí reconnect, tak to robiť nemusím, ale ani to nerobím len občas. Ako som už spomínal, tak na servery sa snažím písať gramaticky správne, ale ked sa veľa ľudí pýta (píšu) do PM do chatu, tak to nestíham kontrolovať odpisovať ešte poprípade grabovať (kemp, Txt atp.). Ak niečo potrebuješ na servery, tak mi napíš PM alebo si ma pridaj na steame ( *d0unt*) ! Lebo vážne napojím sa na server a príde mi 5 PM + píšu do chatu že ten kempí tamten Nadáva. Takže takto !

Ďakujem za pochopenie

S pozdravom *d0unt* !
10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
d0unt
Spamer Veterán