• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]Kick : "Tvé spojení ztrácí príliš mnoho paketu"
Dobrý večer.
Prosím Vás, posledné tri-štyri dni ma každú minútu hry (na servery býva min. 7vs 7) Kickne : "Tvé spojení ztrácí príliš mnoho paketu".
Prosím Vás poraďte mi niekto, či sa s tým dá niečo robiť, a ako s tým mam niečo robiť
Vopred ďakujem
(Program_Ator:))
Prosím Vás, posledné tri-štyri dni ma každú minútu hry (na servery býva min. 7vs 7) Kickne : "Tvé spojení ztrácí príliš mnoho paketu".
Prosím Vás poraďte mi niekto, či sa s tým dá niečo robiť, a ako s tým mam niečo robiť
Vopred ďakujem

- ProgrammAtor
- Kolemjdoucí
[vyřešeno]Kick : "Tvé spojení ztrácí príliš mnoho paketu"
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kick : "Tvé spojení ztrácí príliš mnoho paketu"
Ahoj, napiš to podle vzoru 
Pak tam ještě napiš rychlost tvého připojení a jestli hraješ přes Wi-Fi nebo ne.

Pak tam ještě napiš rychlost tvého připojení a jestli hraješ přes Wi-Fi nebo ne.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Mašina: Stolný počítač Intel Pentium procesor : Intel Pentium CPU 620 @ 2.60 GHz Grafická karta : 4,00 GB
Verzia hry : NonSteam
Problém sa začal prejavovať : 28.12.2015
Popísať problém : Niekedy keď večer hrávam CSko Furien tak ma to hocikedy kickne za : "Tvé spojení ztrácí prílíš mnoho paketu"
a nvm čo to znamená.
Verzia hry : NonSteam
Problém sa začal prejavovať : 28.12.2015
Popísať problém : Niekedy keď večer hrávam CSko Furien tak ma to hocikedy kickne za : "Tvé spojení ztrácí prílíš mnoho paketu"
a nvm čo to znamená.
- ProgrammAtor
- Kolemjdoucí
Aha no, už mi to je jasné, ked mám ping 81,0 ms tak sa nečudujem -_- dík za radu a nevieš čo sa s tým pingom dá robiť ?
A hrám cez Wi-Fi
A hrám cez Wi-Fi
- ProgrammAtor
- Kolemjdoucí
Jestli jsi připojen přes Wi-Fi, tak většinou s tím pingem nic moc neuděláš, závisí to na síle a kvalitě signálu. Píšeš že se ti to stává večer. Tady může být také to, že pokud máš internet s agregací, tak s tím už vůbec nic neuděláš. Maximálně přejít k jinému poskytovateli nebo tarifu, který budeš mít sám pro sebe.
Jediné co můžeš zkusit je nastavit raty, pokud nevíš jak, pošli sem rychlost internetu.
Jediné co můžeš zkusit je nastavit raty, pokud nevíš jak, pošli sem rychlost internetu.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
bez odozvy
lock
lock
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1