Volná debata o Counter Strike 2.

[Zlatá stredná cesta k bohatstvu]

Příspěvekod TheTominoSK » 07 led 2016, 15:34

Zdravím , moje meno je Tomino a chcel by som vytvoriť nejakú diskusiu o tom , akým spôsobom je tá cesta k bohatstvu. Ako si zarábate skiny , prípadne , tradujete a máte z toho nejaký profit? Osobne sa snažím klasicky si privyrábať a to tým , že budem stavovať. Klasické rulety a nejaké iné veci typu toho sú podľa mňa pre boháčov čo majú v invente aj viac ako +- 200 eur.

Na internete som hľadal mnoho spôsobov ako si privyrobiť.

Čo si myslíte o ľudoch ktorí do cska sýpú nemalé peniaze aby si kupili knife?
Môj názor je taký že je to ich voľba a podľa mna to je veľká zbytočnosť keďže mne by stačil aj nejaký 20€ skin.

Zistil som , že na internete v dnešnej dobe fičí zengaming a csgodouble...

Obidve som vyskúšal , a zo csgodouble som si odniesol prenádhernú USP GUARDIAN za 40 centov. To ostatné som prebil :D (Ak by mi niekto chcel poslať coiny na rozbehnutie tak sa mi ozvite #Kappa).
Zengaming je vlastne stránka kde hrajete 1v1 alebo 2v2 proti súperom. (samozrejme sa to ešte upgraduje).

Za vyhratie zápasu 1v1 dostanete 10 zencoinov.
A za pozvanie kamaráta dostanete 50 zencoinov.

Zengaming som osobne nijak neskúšal pretože zbytočne sa tam zlostiť zo súperom , radšej pozvať kamaráta a uľahčí vám to tých 5 zápasov. Samozrejme , ak ste gold/silver a nemáte žiadnych kamarátov čo hrajú CS:GO alebo podobne tak nečakajte že to budete mať za týždeň.

Samozrejme som skúšal ruletu , presnejšie stránku csgopowerball , je to proste gambling a prebíjanie. Hodíte tam 20€ skin a niekto vam tam hodí 200€ knife. RIP skin

KEĎ CHCETE TAK TENTO TEXT ČO SOM PÍSAL SKIPNITE A PREČÍTAJTE SI HLAVNÚ OTÁZKU :

Ako si v poslednej dobe získavate skiny?

Ak sa vám tento článok páčil tak ma môžete ale nemusíte podporiť tým , že ak máte záujem hrať zengaming , prípadne csgodouble tak mi môžete pomôcť tým že do csgodouble free coins zadáte kod : THETOMINOSK

A na zengamingu mi môžete teda pomôcť tak , že sa zaregistrujete na tomto linku : http://zengaming.co/r?zen=407571 , tým pádom ja dostanem 50 coinov a budem fakt rád že sa aspoň niekomu tento článok páčil a že to za to stálo hľadať na internete tie spôsoby ako si ziskať skiny.

Ešte raz hovorím , ak to nechcete urobiť , tak NEROBTE , do ničoho vás nenutim.

- TheTominoSK
07.01.2016
TheTominoSK
Amatér
Amatér

[Zlatá stredná cesta k bohatstvu]

od Rumcajz » 07 led 2016, 15:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [Zlatá stredná cesta k bohatstvu]

Příspěvekod AlzaIsPregnant » 07 led 2016, 15:55

Zengaming je běh na kruci dlouhou trať pokud jsi na to solo s nízkým rankem :D :D (vlastní zkušenost .. 16 Zápasů,pouze 5 win.. :D)
AlzaIsPregnant
Amatér
Amatér

Zpět na Volná debata