• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[vyřešeno] 2 pokročilé problémy
Ahoj, Takže po updatu steamu cca 14 dní zpět se u mě objevil jeden nový problém - nevidím přes sklo hráče.
+problém který mám asi rok a půl a nikdo nevěděl co to je. - automatické střílení zbraní.
Hraju z 80% pouze na GG serverech, každopádně problémy jsou na všech mapách/serverech.
CS jsem přeinstaloval, poté pouze nahrál svůj config - přiložen pro prozkoumání
popis problému č.1 - nevidím hráče přes sklo/průhlednou texturu
Na mapách, kde je nějaká průhledná textura (Sklo, díra v plotě, záhyb v pilíři, shluk listů ve stromě, atika atp..) nevidím za texturou hráče.
Když hráč stojí/běží/dřepí atp, tak není vůbec vidět. Je vidět pouze na cca půl sekundy a to v případě když se v tu chvíli akorát spawne nebo umře a padá k zemi - animace (tzn že na GG serverech to jde takto zjistit že za sklem se hráč spawnul nebo umřel.
- přiloha budou (4 obrázky - u každého z nich jsou na 100% min. 2 hráči za sklem/atikou (označeno červeně) na konci postu.
popis problému č. 2 - automatická střelba zbraní po spawnu.
z cca 70% (není to vždy, ale většinou) po spawnu a následném sebrání/koupení zbraně, začne okamžitě střílet popř. zoomovat.
Chová se to jako bych držel vždy minimálně jedno tlačítko myši (nedržím nic) ani s ní nemusím hýbat.
Dělá to i s bezdrátovou neherní myší a pouze u CS 1.6, při jiných hrách včetně CS GO to nedělá.
MSI Herní myš nemá aplikovaná žádná dodatečná nastavení, makra atp. v rámci MSI programu.
Dotaz mimo 2 předchozí otázky:
K čemu v CS slouží rate? (např rate "25000"), jaké číslo je optimální a jak ovlivňuje jeho hodnota hru?
Přílohy:
Config + obrázky s popisem i neupravené :
- http://www.uschovna.cz/zasilka/HEKDG2F7ILNPR667-JKS/ popř.
- http://leteckaposta.cz/207548088
pozn. ad. config : byly odebrány pouze nastavení admin práv typu +setpsw a setinfo
pozn. ad. obrázek: Na mapě (pohled přes atiku) jsou vidět zbraně (fotka nevznikla na GG serveru, tam žádné zbraně na zemi nejsou, označil jsem pouze místo přes které by mělo být vidět vše)
-Mapy ve screenech: gg_orange + gg_aim_taliban
Pokud potřebujete znát ještě něco co jsem neuvedl, pište, doplním.
Díky moc za pomoc,
Matt
+problém který mám asi rok a půl a nikdo nevěděl co to je. - automatické střílení zbraní.
Hraju z 80% pouze na GG serverech, každopádně problémy jsou na všech mapách/serverech.
CS jsem přeinstaloval, poté pouze nahrál svůj config - přiložen pro prozkoumání
popis problému č.1 - nevidím hráče přes sklo/průhlednou texturu
Na mapách, kde je nějaká průhledná textura (Sklo, díra v plotě, záhyb v pilíři, shluk listů ve stromě, atika atp..) nevidím za texturou hráče.
Když hráč stojí/běží/dřepí atp, tak není vůbec vidět. Je vidět pouze na cca půl sekundy a to v případě když se v tu chvíli akorát spawne nebo umře a padá k zemi - animace (tzn že na GG serverech to jde takto zjistit že za sklem se hráč spawnul nebo umřel.
- přiloha budou (4 obrázky - u každého z nich jsou na 100% min. 2 hráči za sklem/atikou (označeno červeně) na konci postu.
popis problému č. 2 - automatická střelba zbraní po spawnu.
z cca 70% (není to vždy, ale většinou) po spawnu a následném sebrání/koupení zbraně, začne okamžitě střílet popř. zoomovat.
Chová se to jako bych držel vždy minimálně jedno tlačítko myši (nedržím nic) ani s ní nemusím hýbat.
Dělá to i s bezdrátovou neherní myší a pouze u CS 1.6, při jiných hrách včetně CS GO to nedělá.
MSI Herní myš nemá aplikovaná žádná dodatečná nastavení, makra atp. v rámci MSI programu.
Dotaz mimo 2 předchozí otázky:
K čemu v CS slouží rate? (např rate "25000"), jaké číslo je optimální a jak ovlivňuje jeho hodnota hru?
Přílohy:
Config + obrázky s popisem i neupravené :
- http://www.uschovna.cz/zasilka/HEKDG2F7ILNPR667-JKS/ popř.
- http://leteckaposta.cz/207548088
pozn. ad. config : byly odebrány pouze nastavení admin práv typu +setpsw a setinfo
pozn. ad. obrázek: Na mapě (pohled přes atiku) jsou vidět zbraně (fotka nevznikla na GG serveru, tam žádné zbraně na zemi nejsou, označil jsem pouze místo přes které by mělo být vidět vše)
-Mapy ve screenech: gg_orange + gg_aim_taliban
Pokud potřebujete znát ještě něco co jsem neuvedl, pište, doplním.
Díky moc za pomoc,
Matt

- Bývalý GG HLSA. Dnes už CS už nehraji.
- Potřebuješ pomoci nebo poradit? Máš dotaz ohledně Gungame serverů? Napiš mi.
-
Mattonius - Mistr
[vyřešeno] 2 pokročilé problémy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: 2 pokročilé problémy
Doplnění do tvaru Šablony pro žádost o rady:
- Vaša mašina: Počítač
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: viditelnost hráčů: cca 14 dní zpět, zřejmě po updatu steamu. automatické střílení - cca rok a půl už
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: popsán detailně v předchozím postu.
- Vaša mašina: Počítač
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: viditelnost hráčů: cca 14 dní zpět, zřejmě po updatu steamu. automatické střílení - cca rok a půl už
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: popsán detailně v předchozím postu.

-
Mattonius - Mistr
Zkusil jsi to i s default configem?
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
Zkusil si downgrade ci jak se to pise?
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
-
Egii - Redaktor
To střílení nevím, ale přes tu texturu nikoho nevidím ani s defaultním configem. Jen semtam takový záblesk člověka

-
Mattonius - Mistr
S týmto som sa ešte nestretol. Skúsim sa teda na to pozrieť a dám Vám sem vedieť, poprípade si ma nájdite na TS 3 pod nickom Elwyn.
Rate - určuje počet dat, ktoré môže klient maximálne prijať za sekundu. To sa nastavuje podľa rýchlosti internetu, od toho sa odvíjajú aj iné hodnoty.
Rate - určuje počet dat, ktoré môže klient maximálne prijať za sekundu. To sa nastavuje podľa rýchlosti internetu, od toho sa odvíjajú aj iné hodnoty.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Ešte by sa nám zišlo sem napísať, čo všetko ste skúšali aby ste problém odstránili a to môžme porád vynechať.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Zálohuj si CFG a odstráň zložku CSTRIKE, následne si otvor STEAM - KNIHOVŇA - NA ĽAVEJ STRANE HRY - KLIKNI PRAVÝM NA CS - VLASTNOSTI - MIESTE SÚBORY - OVERIŤ INTEGRITU.
-
Elwyn - Mistr Yoda
5 dní bez odozvy autora
lock
lock
-
Elwyn - Mistr Yoda
Unlock na žiadosť autora
-
Elwyn - Mistr Yoda
znova bez odozvy, žartuješ však ?
lock
lock
-
Elwyn - Mistr Yoda
Omlouvám se že píšu zas tak pozdě, z university se tak často domů nedostanu abych otestoval vaše rady tak rychle:)
Každopádně udělal jsem co si psal podle tvého návodu, ověřil validitu, dostahovalo mi to tu složku znova, nahrál jsem config a jedu dál.
Můj config je jen lehce upravený abych se v tom sám vyznal, nastavení proměnných typu cl_forwardspeed atp jsem vůbec neměnil, tudíž je všechno defaultně.
V tuhle dobu nejsou na serveru hráči, během dneška vše pečlivě otestuju a řeknu jak se co má
Každopádně udělal jsem co si psal podle tvého návodu, ověřil validitu, dostahovalo mi to tu složku znova, nahrál jsem config a jedu dál.
Můj config je jen lehce upravený abych se v tom sám vyznal, nastavení proměnných typu cl_forwardspeed atp jsem vůbec neměnil, tudíž je všechno defaultně.
V tuhle dobu nejsou na serveru hráči, během dneška vše pečlivě otestuju a řeknu jak se co má

-
Mattonius - Mistr
Dobre, tak daj vedieť. Nabudúce mi stačí povedať, že chodíš na univerzitu a že to chvíľku potrvá a ja ti to nebudem zamykať.
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 2 • 1, 2