• Stránka 1 z 1
Rev!/JB 9
Dobrý den
.
Chtěl bych si stěžovat na admina Rev!.
Byla mapa jail_andaman a byl jsem CTčko. EpO.(). byl T a byl v cele kde byla guna a byl tam sám. Admin Rev! neviděl jak tu gunu bere. Ale viděl že je v té cele sám. Simon řekl ať jdou do boxu na zadní stěnu. Admin Rev! zabil EpA. A já se ho zeptal za co mu dal kill. On mi ukázal tu gunu co byla na zemi a řekl: Měl gunu. A já mu řekl že mu dal FK protože neviděl jak bere tu gunu. A pak on mě bezdůvodně grabnul a hodil mě o zem. Potom mi dal kick. A když sem se znovu připojil. A já mu napsal: No jo no když někdo využívá svoje práva.A nakonec mi dal ban na 2 hodiny za nepoužívání mozku. (To je vážně dobrý důvod
)
+ Vyhrožoval Dreamerkovi banem.
Důkazy nemám ale mám 3 svědky kteří by to potvrdily to jsou (EpO,PusinQa a Dreamerko).
Přeji pěkný večer.

Chtěl bych si stěžovat na admina Rev!.
Byla mapa jail_andaman a byl jsem CTčko. EpO.(). byl T a byl v cele kde byla guna a byl tam sám. Admin Rev! neviděl jak tu gunu bere. Ale viděl že je v té cele sám. Simon řekl ať jdou do boxu na zadní stěnu. Admin Rev! zabil EpA. A já se ho zeptal za co mu dal kill. On mi ukázal tu gunu co byla na zemi a řekl: Měl gunu. A já mu řekl že mu dal FK protože neviděl jak bere tu gunu. A pak on mě bezdůvodně grabnul a hodil mě o zem. Potom mi dal kick. A když sem se znovu připojil. A já mu napsal: No jo no když někdo využívá svoje práva.A nakonec mi dal ban na 2 hodiny za nepoužívání mozku. (To je vážně dobrý důvod

+ Vyhrožoval Dreamerkovi banem.
Důkazy nemám ale mám 3 svědky kteří by to potvrdily to jsou (EpO,PusinQa a Dreamerko).
Přeji pěkný večer.
-
WellyNATOR - Kolemjdoucí
Re: Rev!/JB 9
Admin kontaktovan, takze jak bude online, vyjadri se ti. Zatim se vyhni spamu a vyckej na adminovo vyjadreni.
Btw. Svedky muzes mit, ale lepsi by bylo demo, protoze oni tu muzou napsat cokoli a stejne nebude viditelny dukaz.
Btw. Svedky muzes mit, ale lepsi by bylo demo, protoze oni tu muzou napsat cokoli a stejne nebude viditelny dukaz.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Jednoducho v cele jsou 2 hráči. 1 z nich má zbraň. To doufám stále chápeš. Jeden hráč umře, takže logicky zbraň má ten druhý hráč, když sem ti to řekl, tak si začal omýlat samé kraviny s tím, že sem děsný frajer, že zneužívám práv a takové kecy. Ani po vysvětlení si to nepochopil, tak si dostal BAN. Teď už to snad pochopíš, když si tohle přečteš.
-
RewiK - Zkušený
Pokud CT stoprocentne vi, ze hrac mel zbran, muze ho zabit. Musi ho ale zbran vzit videt, slyset nebo to nejakym jinym zpusobem vydedukovat. V tehle situaci byla dedukce jednoducha a presvedciva, bylo jasne, ze zbran musi mit druhy, zijici hrac v cele. Kill opravneny.
Stiznost zamitam.
Lock.
Stiznost zamitam.
Lock.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1