• Stránka 1 z 1
Stažnosť na Admína / JB1
Chcel by som podať staťnosť na Admína menom *Ovie!:) na JailBreak 1.
Na JailBreak1, mi dal admín Freekill a nie len on, ale aj ostatní hráči. Povedal "máte zakázané skákať, boxovať, čupieť". Čo je to za kravinu ? Keď človek skáče, tak stojí/čupí nie? Tak som popýtal Simona (vtedy to bol akurát admin), aby mi dal mikrofón. Pýtal som ho asi 5 kôl, no nedal mi ho, dal mi ho až na druhej mape. Keď som mu začal vysvetlovať, že mi dal FreeKill, pretože povedal sprosté zákazy, tak ma automaticky zabil, nepovedal prečo, proste nemal slov. Myslím, že k tomu netreba ani demo, mám aj ľudí ktorí to videli tiež.
Ďakujem
Na JailBreak1, mi dal admín Freekill a nie len on, ale aj ostatní hráči. Povedal "máte zakázané skákať, boxovať, čupieť". Čo je to za kravinu ? Keď človek skáče, tak stojí/čupí nie? Tak som popýtal Simona (vtedy to bol akurát admin), aby mi dal mikrofón. Pýtal som ho asi 5 kôl, no nedal mi ho, dal mi ho až na druhej mape. Keď som mu začal vysvetlovať, že mi dal FreeKill, pretože povedal sprosté zákazy, tak ma automaticky zabil, nepovedal prečo, proste nemal slov. Myslím, že k tomu netreba ani demo, mám aj ľudí ktorí to videli tiež.
Ďakujem

- ReadeXX
- Kolemjdoucí
Stažnosť na Admína / JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stažnosť na Admína / JB1
Máš to ve špatné sekci, ale budiž.
Ano, proto jsi měl na té čáře/na místě určeném simonem skákat.
když jsem byl simon já, tak jsem ti zapl mikrofon. Vysvětlil jsem ti zač jsi dostal kill předtím a následně jsem tě zabil za to, že jsi měl zákaz čupět, ale ty jsi čupěl na tom místě kam jsem poslal ty jenž chtějí mikrofony.
a za co jsi dostal potom ban se nepochlubíš?

Povedal "máte zakázané skákať, boxovať, čupieť".
Ano, proto jsi měl na té čáře/na místě určeném simonem skákat.
Keď som mu začal vysvetlovať, že mi dal FreeKill, pretože povedal sprosté zákazy, tak ma automaticky zabil, nepovedal prečo, proste nemal slov.
když jsem byl simon já, tak jsem ti zapl mikrofon. Vysvětlil jsem ti zač jsi dostal kill předtím a následně jsem tě zabil za to, že jsi měl zákaz čupět, ale ty jsi čupěl na tom místě kam jsem poslal ty jenž chtějí mikrofony.
a za co jsi dostal potom ban se nepochlubíš?

-
Ovie - Profesionál
Nech sa páči, dostal som ban. Ale počúvaj, keď niekto skáče, skáče v stoji nie ? Či čo, ty keď skáčeš, ležíš ? Logicky ...
- ReadeXX
- Kolemjdoucí
Tak buď jsem mimo já, nebo ty.. Nechápu co se ti nelíbí na tom, když simon zakáže skákat, boxovat a čupět? Jsou to klasické zákazy a zkus ještě chvilku si takto hrát se slovíčky a vyřešíme to trochu jinak.
Zamítám
Zamítám
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
• Stránka 1 z 1