• Stránka 1 z 1
Unban problem
dobry den, ja tu mam taky problem.
Zacalo sa to tym ze som pisal blbosti na forum a zato som dostal ban na serveroch gejmsajts. Mam vip na jailbreak takze som si chcel dat unban za vip, ale potom som zistil ze nemam kod ktorym som si aktivoval vip. Spytal som sa garlina co mam robit on mi napisal nech napisam na emai gejmsajtu. Tak som tam napisal ale oni mi poslali mail kde bolo napisane ze uz ten kod nemaju. Takze by ma zaujimalo co mam teraz robit.
Dakujem za kazdu odpoved
Zacalo sa to tym ze som pisal blbosti na forum a zato som dostal ban na serveroch gejmsajts. Mam vip na jailbreak takze som si chcel dat unban za vip, ale potom som zistil ze nemam kod ktorym som si aktivoval vip. Spytal som sa garlina co mam robit on mi napisal nech napisam na emai gejmsajtu. Tak som tam napisal ale oni mi poslali mail kde bolo napisane ze uz ten kod nemaju. Takze by ma zaujimalo co mam teraz robit.
Dakujem za kazdu odpoved

-
MAGINniga - Pokročilý
Unban problem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban problem
Ban víš za co máš, takže není třeba řešit jestli byl oprávněný nebo ne, ale pokud ti Garlin řekl co máš dělat, tak mi připadá zbytečné psát si unban žádost, protože se to dá řešit v PM. Pokud si ztratil kód, tak je to tvá chyba a jestli ti na mailu řekli, že kód už nemají, tak máš bohužel smůlu. Jediná možnost je unban za vip nebo si prostě počkáš. Žádost se zamítá.
Lock
Lock

-
ElysiumGS - Mistr
• Stránka 1 z 1