I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

XAnt0 / Only de_dust2 # 1

Příspěvekod Short » 09 led 2016, 22:26 VIP

Zdravím, na only dust2 admin jmenem "XAnt0" me neustale kickuje ze servera jen kvluli tomu že napišu > čupni a drž, nehraj to. dej uninstall, atd... To na serveru piše uplne každy a on se rozhodl me kickovat pokažde, chcem aby ste to vyriešili, nakonec mi dal ban na 10 min. duvod "PROVOKACE" nikoho sem neprovokoval jen sem psal to co pišu všichni...

Tady je screen : http://leteckaposta.cz/388407165
Narodil som sa, aby som robil aj chyby.
Nie len preto, aby som predstieral
dokonalosť.
Short
Pokročilý
Pokročilý

XAnt0 / Only de_dust2 # 1

od Rumcajz » 09 led 2016, 22:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: XAnt0 / Only de_dust2 # 1

Příspěvekod xant0 » 09 led 2016, 22:38

Tak teda ahoj, teším sa, že sa stretávame aj tu :)

Na serveri sa nevieš správať. To, že si vulgárny sám dobre vieš a dokazuje to aj tvoja hlstatsx - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=24129

Toleroval som ti toho dosť, ale fakt nevidím dôvod, aby si po každej smrti nejako osočil hráča, čo ťa zabil, napríklad teda výrazy ako "decko ma da", "čupne a drži", "to je bot", "ubohe decko", "defuz pi*o". Hráčov to zbytočne provokuje a robí to na serveri bordel. Dal som ti teda upozornenie, aby si to prestal písať (to je mžné dohľadať v mojom hlstats a porovnať, že časy skutočne korešpondujú). Nerešpektoval si to a dostal si kick. Po kicku si v rámci provokácie mojej osoby pokračoval rovnako, dostal si ďalší kick. Vrátil si sa, stále nepoučený, tak som ťa nechal schladiť na 10 minút.

Naviac neustále provokuješ a rýpeš do mojej osoby. Asi nevieš uniesť, že bol tvoj non-steam právom zabanovaný na základe môjho nahlásenia v PP. Ešte sa pochváľ ako si ten ban obchádzal add-onom, ktorý ti pri každom logine zmenil valveID (to ešte kým som nebol admin).

Z mojej strany všetko, vyhni sa zbytočnému spamu a vyčkaj na vyjadrenie niekoho z vedenia.
xant0
Amatér
Amatér

Příspěvekod Short » 09 led 2016, 22:44 VIP

XAnto, To čo piem po smrti ja piše každy, im kick nedaš...
Nedavaš pozor na server, afk si dalej afkuju a kemperi kempia na spawne...
Vôbec nevnimaš čo sa deje na serveri a hraješ si ako keby sa nič nedialo...
Dosť hračov tam nadava a robi vätši bordel ako ja, ty sa zaujimaš len o mna.
Narodil som sa, aby som robil aj chyby.
Nie len preto, aby som predstieral
dokonalosť.
Short
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod xant0 » 09 led 2016, 23:04

Toto sú už obvinenia bez dôkazov, takže zbytočné, ale vyjadrím sa ti aj k nim.

Čo sa AFKčkarov týka, u nich je to zložitejšie. Na serveri je automatické kickovanie AFK hráčov po 190 sekundách, čiže nie je nutnosť vykopnúť každého, kto po 10 sec od začiatku kola nehrá. Niekto skrátka odbehol od PC a aby sa nemusel potom dlhú dobu pokúšať pripojiť na server, ktorý býva pravidelne full, ostane AFK. Inak je to, keď niekto AFKuje niekoľko kôl po sebe, to pokiaľ som na serveri vždy vyriešim kickom. Rovnako tak ked je posledný hráč z teamu nažive AFK, vždy ho kicknem alebo slaynem. To isté, keď mi hráči píšu, že bomba je AFK.

Čo sa kempenia na spawne týka, tolerujem to do 1:00, potom nasleduje slay/kick/ban. Vždy sa však snažím hráčov vopred upozorniť. Ostatní hráči by mali pochopiť, že admin sa vždy musí sám presvedčiť, že dotyčný porušuje pravidlá. Nemožno to robiť len na popud niekoho, kto píše do game chatu. Ak som teda nažive, nemám si ako toto nahlásenie porušenia pravidiel overiť. Po smrti vždy ak náhodou nemusím odbehnúť od PC kontrolujem všetkých hráčov, či robia to, čo im mapa káže. Pravidelne sa z času na čas hodím do spectu, aby som spravil na serveri "poriadok".

Áno, aj ostatným hráčom sem-tam niečo uletí, je to normálne, pri hre sa to stáva, ale je rozdiel keď sa to stane raz za čas a keď to niekto robí nonstop. Upozorňujem kickom alebo slovne takmer každého, bez ohľadu na to či to spraví raz alebo neustále. Väčšina ľudí to dokáže pochopiť, ukľudní sa a ďalej nie je čo riešiť, avšak ty patríš do tej druhej skupiny, ktorá sa začne hádať, podrývať autoritu a slovičkáriť, čo ja už viac tolerovať nebudem.
xant0
Amatér
Amatér

Příspěvekod jysi » 10 led 2016, 00:21 VIP

Ahoj.

Co jsem se díval na HLSTATS tak na kick tam nebylo nic. Po těch kickach jsi ale napsal ---> 2016-01-09 22:06:54 ty nejsi admin twl. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2 a 2016-01-09 22:07:05 neviš nic o adminovani. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2.

Kick neoprávněný, báň oprávněný.
Admin bude poučen jak se v takovýchto situacích má zachovat.

LOCK.
Obrázek
Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.

Ex HLSA public sekce
jysi
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy