• Stránka 1 z 1
Žádost o unban...
1. Název topicu -> Server / Admin / váš nick (server - kde jste ban dostali a admin - který vám ho udělil)..
2. Zkopírujte výpis z konzole, který máte po pokusu o napojení se do hry.
3. Napište co se stalo.
4. Napište zda jste, nebo nejste VIP hráč
Takže:
1.
Nevím, na kterém serveru jsem byl zabanován. Hraju jen občas a spoustu serverů, ale BAN jsem našel v sekci: PUBLIC, DUST2, DEATHMATCH, AIM, takže to bude nejspíš deathmatch nebo public./ zabanoval mě admin Izmael / můj nick Zombie synek sikovny.
2.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Izmael.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : Zombie synek sikovny
[AMXBans] Duvod : ' Cheating / PP '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 833109922 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
[AMXBans] ========================================
3.
Co se stalo? Prostě zase po pár dnech zapnu csko a najednou BAN? WTF? Píše mi to (https://www.gamesites.cz/amxban/Classic ... n_list.php), že jsem byl zabanován 23.01.2016 - 15:02:06.
Několik dní jsem tu nebyl, takže vážně nevím...
Jinak cheating/pp? Jaké cheaty? PP? Ani nevím, co je PP... Jinak cheaty nemám, samozřejmě... Hraju už tak 7 let, takže docela slušně dokážu předpokládat, kde hráči jsou -> v případě obvinění z WH. V případě obvinění z AB k tomu můžu říct jen to, že už se prostě umím trefovat. Co k tomu říct? Někdy jsou to moc velký haluzy, ale to ze mě hned nedělá cheatera, nebo jo? :O
Opravdu by mě zajímalo usvědčující video...
Za cheating jsem byl zabanován několikrát, ale VŽDY z důvodu unáhlených rozhodnutí, tak se prosím spamatujte. Nemám čas psát takovéhle žádosti...
4.
VIP hráč jsem a to na serveru furien 2.
Předem děkuji za rychlé a srozumitelné odpovědi.
2. Zkopírujte výpis z konzole, který máte po pokusu o napojení se do hry.
3. Napište co se stalo.
4. Napište zda jste, nebo nejste VIP hráč
Takže:
1.
Nevím, na kterém serveru jsem byl zabanován. Hraju jen občas a spoustu serverů, ale BAN jsem našel v sekci: PUBLIC, DUST2, DEATHMATCH, AIM, takže to bude nejspíš deathmatch nebo public./ zabanoval mě admin Izmael / můj nick Zombie synek sikovny.
2.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Izmael.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : Zombie synek sikovny
[AMXBans] Duvod : ' Cheating / PP '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 833109922 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
[AMXBans] ========================================
3.
Co se stalo? Prostě zase po pár dnech zapnu csko a najednou BAN? WTF? Píše mi to (https://www.gamesites.cz/amxban/Classic ... n_list.php), že jsem byl zabanován 23.01.2016 - 15:02:06.
Několik dní jsem tu nebyl, takže vážně nevím...
Jinak cheating/pp? Jaké cheaty? PP? Ani nevím, co je PP... Jinak cheaty nemám, samozřejmě... Hraju už tak 7 let, takže docela slušně dokážu předpokládat, kde hráči jsou -> v případě obvinění z WH. V případě obvinění z AB k tomu můžu říct jen to, že už se prostě umím trefovat. Co k tomu říct? Někdy jsou to moc velký haluzy, ale to ze mě hned nedělá cheatera, nebo jo? :O
Opravdu by mě zajímalo usvědčující video...
Za cheating jsem byl zabanován několikrát, ale VŽDY z důvodu unáhlených rozhodnutí, tak se prosím spamatujte. Nemám čas psát takovéhle žádosti...
4.
VIP hráč jsem a to na serveru furien 2.
Předem děkuji za rychlé a srozumitelné odpovědi.
-
Zombiesynek - Kolemjdoucí
Žádost o unban...
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o unban...
Zdravím,
byl jsi nahlášen hráčem v PP (sekce Porušení pravidel) za používání cheatů, po mém shlédnutí jsem usoudil, že ti to trhá a že aimbot používáš: zombie-synek-sikovny-dm-ffa-ab-t115281.html
Konečné rozhodnutí je na cheathunterech. Pokud to bude čisté či nedostatečné, pak dostaneš unban a já se ti omlouvám, pokud tam však jsou cheaty, zůstane ti ban i nadále.
Prosím, vyčkej na verdikt a vyhni se komentářům.
S pozdravem,
Izmael
byl jsi nahlášen hráčem v PP (sekce Porušení pravidel) za používání cheatů, po mém shlédnutí jsem usoudil, že ti to trhá a že aimbot používáš: zombie-synek-sikovny-dm-ffa-ab-t115281.html
Nick: Zombie synek sikovny
Čas: cca 14:45
Dôkaz: http://leteckaposta.cz/125606905
SteamID + Screenshot SID: STEAM_0:VALVE_0:0:833109922 + http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65959/ ... yer=393893
Pohľad na AB: 2:12, 2:28, 3:07, 3:50, 4:03
Môj názor: Jasné AB, z otočky dáva hlavy.
Konečné rozhodnutí je na cheathunterech. Pokud to bude čisté či nedostatečné, pak dostaneš unban a já se ti omlouvám, pokud tam však jsou cheaty, zůstane ti ban i nadále.
Prosím, vyčkej na verdikt a vyhni se komentářům.
S pozdravem,
Izmael
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: Žádost o unban...
Na deme AB. Ban oprávnený.
Tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html, chces-unban-ihned-t61717.html
lock
Tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html, chces-unban-ihned-t61717.html
lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1