Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Ban za poškozování GS

Příspěvekod GEMBLER » 24 led 2016, 22:13

Zdravím,
před nedávnem jsem dostal ban za poškozování GS. Důvod byl, že na můj účet měl přístup kamarád a prostě někdy, když jsem zrovna nebyl na CS já, zašel na můj Steam a rozdal i nějaké bany (ovšem všechny oprávněné). Tímto činem jsem ulevil serveru od hráčů, kteří porušují pravidla. Jednalo se o hráče Devil999, jenž nemá pravděpodobně dobrou pověst, i když nevím proč. Možná, že v minulosti měl nějaké ty prohřešky, ale kdo ne... Již tady bylo plno adminů, kteří byli v minulosti známými jmény v banlistu a mezi adminy... Jednoho dne se na naše konání přišlo. Někdo slyšel Devila mluvit na serveru, nezdál se mu hlas a hned s tím utíkal za Kofolou, ten ale nemá mě ani Devila rád, a proto to okamžitě řešil. Zaujatost je zde vidět ze 100%, ačkoli to zde nehraje významnou roli. Já i Devil jsme byli okamžitě zabanováni za poškozování GS. Mezi námi, já si nevšiml, že bych já nebo Devil poškodil tento portál plný inteligentních lidí. Nabírání adminů není v mé kompetenci, tudíž jsem prostě Devilovi dal údaje svého steam účtu, aby mohl hrát. Nikdy nedal jediný ban bez rozmyšlení a první 2 týdny konzultoval každý z banů se mnou ještě před udělením. Je to hráč, u kterého jsem měl jistotu, že zná pravidla na 100%, a byl jsem si jist, že žádnou kravinu na serveru neudělá (tím myslím free bany apod.). Tak jako místní Hl.SA nabírají adminy s rizikem, že budou idioti a serveru akorát přitíží, já jsem vzal toto riziko na sebe, ale měl jsem tu svou jistotu, že by zkrátka mě Devil nepoškodil a kdyby měl chuť dělat bordel, šel by na svůj steam.

Stručně na závěr: půjčil jsem steam jiné osobě, GS jsem však nijak nepoškodil. Proto žádám alespoň o UB touto cestou, když není na TS nikdo kromě Whoa schopen se mnou mluvit.
GEMBLER
Pokročilý
Pokročilý

Ban za poškozování GS

od Rumcajz » 24 led 2016, 22:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ban za poškozování GS

Příspěvekod Hon » 24 led 2016, 22:35

S případem jsem seznáme okrajově, přesto ti můžu všeobecně odpovědět na danou tématiku.

Všichni budoucí admini zde procházejí detailním lustrováním jejich historie na GS i mimo ni z dostupných materiálů a prochází několika pohovory. Už jen z tohoto důvodu ti může být jasné, že svým počínáním poškozuješ GS a celkově práci nás všech a obcházíš zavedený systém.
Pokud by devil měl mít práva, mohl si požádat. Z nějakého důvodu se tak nestalo a obcházeli jste systém s jasně nastavenými pravidly. Tvůj přístup lze přirovnat k tomu, že práva může dostat každý a vše, čím jsi prošel je zbytečné!

To, že jste bany konzultovali, je vedlejší. Ty nejsi oprávněn k takovému počínání. A tady to můžeme zastavit a opakovat věty dokola a dokola.

UnBan se zamítá. Na GS jsou jasně nastavená pravidla.
Capture The Flags , STEAM: Hon
Kazatelův učeň

Příspěvekod GEMBLER » 25 led 2016, 08:25

Mám jednu otázku, čím přesně jsem GS poškodil?
GEMBLER
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Ven0m » 25 led 2016, 08:49

Poškodil jsi ho tím, že jsi porušil pravidla která tady jsou..
Obrázek
Ven0m
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 25 led 2016, 09:52

Jde vidět že ses nepoučil. Omlouváš neomluvitelné a proto lock.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost