[Zamítnuto] Žiadosť o Akademika [Jailbreak]

Příspěvekod LovakGaming » 04 úno 2016, 19:41

Zdravíčko! Tu je moja žiadosť o prijaťie do akadémie portálu Gamesites!

Nick ve hře: !Lowak^

Nick na fóru: LovakGaming

Věk: 15

Steam ID: STEAM_0:1:118284121

Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=28102#

Proč chci akademika: Akademika by som chcel predovšetkým preto aby som ochránil server. Na Jailbreak chodí veľa hráčou ktorý porušujú/nedodržujú pravídlá, používajú zakázané programy, zabíajú hráčou neoprávnene atp.. Nie vždy je admin online alebo má čas riešiť konflikty na JB. Často sa stáva že admin príde, je kľud... A akonáhle opustí server začína sa tá istá kapitola porušuvania pravidel. Jailbreak hrávam už dokopy 3 roky. Dva roky mám odohraté na mojom staróm účťe (viac než 700 hodín) na ktoróm už nehrávam. Na mojom aktuálnom účťe mám nahratých 228 hodín z toho približne 215 hodín na Jailbreaku. Rád by som sem nahlasoval "hriešnikov" aby si mohol každý hráč zahrať tento zábavný herný mód v ktorom im nebude nikto kaziť hru :)

Moje prohřešky na GS nebo jinde: VAC Ban / Ban za cheaty nemám žiadny. Vážnejšie bany nemám. Ospravedlňujem sa za prípadné nadávky v chate, sú tam pretože som požičal môjmu kamarátovi účet a bol vulgárny... :roll: Ja osobne nadávky nepoužívam.

Vopred ďakujem za odpoveď a prajem vám príjemný zvyšok dňa :!:
LovakGaming
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Žiadosť o Akademika [Jailbreak]

od Rumcajz » 04 úno 2016, 19:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o Akademika [Jailbreak]

Příspěvekod Tommy58 » 07 úno 2016, 02:07 VIP

Ne. Proč?

1. Až budeš admin, taky budeš půjčovat steam kamarádovi? Vybanuje server a vina padne na tvou hlavu, i když se budeš vymlouvat na kámoše, kočku, odpadkový koš, křeslo, palačinku, nebo že to byla tvoje holka. Nikdo ti nebude věřit, máš si to hlídat.

2. V chatu jsou nadávky.

Zamítnuto.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky