I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Brassard/JB7

Příspěvekod Ojtas123 » 12 úno 2016, 22:21

1.Admin Brassard psal do chatu simonovi, že je špatně slyšet, ať si dá volume.. všechny ctčka říkali že ho je slyšet dobře a téčka psali, že ho dobře slyší.Jelikož ho admin špatně slyšel a byl líný zesílit si repráky, tak ho hodil o zem a kickl. Prostě byl moc pohodlný a nechtěl si dát volume.Ten hráč, kterého hodil o zem a kickl se jmenoval: JawS^
Já jsem pak napsal, že ten admin je dement, jelikož všichni simona slyšeli a pak mu říkali za co ho kickl, když ho bylo slyšet dobře.Dal mi ban na 1 den https://www.gamesites.cz/amxban/Jailbreak_servers/ban_list.php?bid=4310
Myslím si, že za jedno slovo to je moc.. lituju toho, ale tak v té situaci jsem musel zareagovat.. Jaws^ takhle mluví pořád.. nezvyšuje hlas. Tohle byl jediný admin, který si stěžoval, jinak ho všichni slyšeli. Myslím si, že ten admin má v palici nasráno. I hráč Jaws^ byl nasranej a prostě se ptal za co dostal kick že mluvil dostatečně nahlas, ale ten admin je prostě totální vypatlanec...
Jde mi jen o to, že mi příjde ten ban na 1 den moc.. a lituju toho, že jsem mu napsal, že to je dement, ale tak v té situaci jsem nemohl nic jiného dělat, jelikož grab a kick byl bezdůvodný a admin byl příliš líný si zesílit repráky. Admin k tomu ani nic neřekl. Kdo ví, jestli má mikrofón.. stále jen psat do chatu. Choval se jak malé děcko.. Ani nevysvětlil důvod grabu. Hodil ho o zem jen kvůli tomu, že ho všichni slyšeli.. jen on ne.
2.Důkaz nemám, ale mám svědky hráče: Jaws^ a *!FbS!* Hanzal [Evips].
Díky a omlouvám se za sprostá slova, ale jinak to prostě napsat nejde.
Ojtas123
Amatér
Amatér

Brassard/JB7

od Rumcajz » 12 úno 2016, 22:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Brassard/JB7

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 12 úno 2016, 22:45

Na serveru sis před klukama dokazoval, jakej seš frajer, když se můžeš opakovaně navážet do admina.
Já tě nechal a čekal kolik si toho dovolíš.
Kdyby ses jen omluvil, ban bych ti zkrátil. Takhle za urážky bude ještě delší.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Brassard/JB7

Příspěvekod JayoX » 12 úno 2016, 23:07 VIP

I kdyby si admin počínal neoprávněně, nečekej, že za urážky nepřijde trest.
Zamykám.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy