Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

emkáč / wigle / bb1

Příspěvekod Dallen » 13 úno 2016, 23:04

Jsem VIP hráč

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem SieurDesto.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : WiglE
[AMXBans] Duvod : ' Opakovan� poru�ov�n� pravidel By eMkac '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 151028971 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
[AMXBans] ===============================================

Chtěl jsem napsat stížnost na admina , ale potom jsem si uvědomil že to nemá cenu , potom jsem si uvědomil že nemá cenu psát ani tuhle žádost o unban ... ale napíšu jí.
Na demu jde vidět jak hráč Geracik zabral čtyři místa na spawnu na stavění jen je označil bloky a přihlížel a nic nestavěl smál se a chválil že má čtyři místa , neměl v plánu nic stavět , a já jsem si u jednoho z jeho zabraných míst postavil ukryt , potom jsem dostal ban , koukněte na demo.
Myslím že jeden hráč jedna kempa , vezměte si to takhle porozházím si bloky po stěnách celé mapy , to znamená že mapa je celá moje ? Emkáč když dáváš permu koukni na to demo ...
Tento Akademik (budoucí admin) dělá naprosto blbosti , více uvidíte na demu ... a sami posoudíte jestli má nato být adminem)

http://leteckaposta.cz/204677322
Výherce BaseBuilder Turnaje 15.1.2016
Obrázek
Dallen
Zkušený
Zkušený

emkáč / wigle / bb1

od Rumcajz » 13 úno 2016, 23:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: emkáč / wigle / bb1

Příspěvekod eMkac » 13 úno 2016, 23:33

Hráč má na to právo. Kdo dřív přijde, ten dřív mele.
Na demo jsem samozřejmě koukal a jde tam krásně vidět, že stavíš tam, kde měl Gerak první blok, také jsou tam vidět tvoje vulgární připomínky ve voice chatu.
Jsem ochoten ti ban zkrátit pod podmínkou, že se omluvíš jak za svoje chování, tak za to, že celý server otravuješ, jelikož porušuješ pravidla. A také když napíšeš, že už to nikdy neuděláš, pokud ano, tak tě čeká další podobný ban.
eMkac
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Rowen » 13 úno 2016, 23:39

Ban zkrátit nechci , doufám že se podívá na to někdo z vnější něco už řeším ;) ty o mě říkáš že já porušuju/znepříjemnuju hru ... podívej se co dělá tvůj budoucí admin .. řeknu ti to takhe po UNBANU za VIP začnu zabírat každé místo po mapě , věř tomu že já tu jsem často .. a taky věř tomu že hodně lidí mi tam bude stavět potom chci vidět jak je pobanuješ ;) Myslím že tím že mi nabízíš za omluvu zkrácení cítíš že není něco v pořádku zítra na to někdo koukne ... někoho koho byjsi nečekal .. protože toto je moc ;) jako HLSA by jsi měl vědět pokud si nějaký hráč zabere samé místa a celé kolo stojí a nestaví tak by jsi měl dát ban ještě jemu za DEMENCI a to BRUTÁLNÍ

e. eMkac : Nebudu ti tu spamovat, ale doporučuju ti přečíst si pravidla a najít tam, kde je zakázané mít na spawnu zabrané více míst, protože to co tu píšeš nemá vůbec smysl.
Rowen
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Rowen » 13 úno 2016, 23:52

Desto , popravdě už jsem se jen díval na hodinky kdy tu něco napíšeš ty jsi všude. .. taky kdybych byl admin a chtěl bych něco víc robím sa jak ty že som všude hlavne tam kde je HLSA ... jen mluvím pravdu ale k věci ;)

bb-1-nadavky-t117744.html - za toto bych nedostal ani kick ;) nevím co to tu dáváš .. asi jsi už zapoměl jako admin co se banuje a co né ...
Ten druhý odkaz co jsi postnul tady právě řešíme jestli jsis nevšiml .. jak se říká jednou řež podruhé meř ... dobře tak já to emkáčovy beru ;) začínám na bb zabírat všechny stěny , připravte se banovat ;)
Rowen
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Niggas » 14 úno 2016, 00:34

Prebral som to s emkacom a zhodli sme sa, že to na ban neni, myslím, že napriek tomu že v pravidlách neni jasne zakázané zabrat celý spawn blokmi a potom tam nestavat zakázané, no nevidím to ako fair play a preto bude aj toto pravidlo upravené.

e. eMkac : Omlouvám se za vzniklé potíže
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod eXtr3mer » 14 úno 2016, 13:53

Mapa je dosť veľká, aby si mohol stavať aj inde. Dalo sa to riešiť aj inak ako provokáciou. Potom sa nemôžeš diviť banu. Ale ono by to nebol poriadny týždeň bez sťažnosti/unban žiadosti od teba, však...
Emkac možno reagoval trochu zbrklo, avšak riadil sa iba pravidlami :) Pravidlá budú upravené, aby sa podobná situácia nezopakovala. Stačilo na to slušne upozorniť, napr. cez Steam ;)
Unban už máš, lebo si si ho kúpil. Ďalej to netreba riešiť.
lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Unban Žádost