• Stránka 1 z 1
Jailbreak 5 / Brassard / FreSshiikova Simmy
1. Jailbreak 5 / Brassard / FreSshiikova Simmy
2.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: Brassard
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla - Kazeni hry[nadrzovani]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:91029966'
[AMXBans] Tva IP: '76.31.181.88'
3. Zdravím,
Dnes na serveru simon jménem Simmyncin FreSsHik dal atrakci v kleci kde napsal do teamchatu barvu podlahy, a když řekl slovo stop tak hráči co byli na barvě kterou napsal do team chatu tak dostali kill. Pravidla hry: Když simon řekne start, hráči budou běhat po barvách, když simon řekne stop hráči se nebudou hýbat. Simon řekl start a jeden hráč neběhal po barvách, brala jsem to jako že chce zustan tam kde je, a netušila jsem že se teda musí doslova hýbat když simon řekl start. Na druhý kolo admin Brassard se zeptal Ctček proč jsme ho nezabily když jsme viděli že se nehýbe, já jsem k tomu napsala že jsem si toho nevšimla a myslela jsem to tak že jsem netušila že musí prostě se aspon hýbat na té barvě na které stal. Po té se omluvily 2 ctčka, a možná mi ted Admin Brassard nebude věřit což chápu, ale chtěla po té co mi vyletěla tabulka že mám ban , tak jsem chtěla napsat Tak se tedy omlouvám, ale smazala jsem to, a napsala jsem pouze Ahá... Tudiž se tedy omlouvám, pokud unban nedostanu tak to nějak přežiji, ale myslím si že ban nebyl nutný.
4. EVIP Hráč.
2.
[AMXBans] Zabanovan adminem: Brassard
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla - Kazeni hry[nadrzovani]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:91029966'
[AMXBans] Tva IP: '76.31.181.88'
3. Zdravím,
Dnes na serveru simon jménem Simmyncin FreSsHik dal atrakci v kleci kde napsal do teamchatu barvu podlahy, a když řekl slovo stop tak hráči co byli na barvě kterou napsal do team chatu tak dostali kill. Pravidla hry: Když simon řekne start, hráči budou běhat po barvách, když simon řekne stop hráči se nebudou hýbat. Simon řekl start a jeden hráč neběhal po barvách, brala jsem to jako že chce zustan tam kde je, a netušila jsem že se teda musí doslova hýbat když simon řekl start. Na druhý kolo admin Brassard se zeptal Ctček proč jsme ho nezabily když jsme viděli že se nehýbe, já jsem k tomu napsala že jsem si toho nevšimla a myslela jsem to tak že jsem netušila že musí prostě se aspon hýbat na té barvě na které stal. Po té se omluvily 2 ctčka, a možná mi ted Admin Brassard nebude věřit což chápu, ale chtěla po té co mi vyletěla tabulka že mám ban , tak jsem chtěla napsat Tak se tedy omlouvám, ale smazala jsem to, a napsala jsem pouze Ahá... Tudiž se tedy omlouvám, pokud unban nedostanu tak to nějak přežiji, ale myslím si že ban nebyl nutný.

4. EVIP Hráč.
-
Simmy - Pokročilý
Jailbreak 5 / Brassard / FreSshiikova Simmy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak 5 / Brassard / FreSshiikova Simmy
Simon řekl jasný příkaz, na slovíčko start budete BĚHAT po barvách, ti co neběhali měli dostat jasně kill.
Nechám se tu vyjádřit ještě Aweeho, aby k tomu mohl něco dodat pokud k tomu něco ještě má.
Nechám se tu vyjádřit ještě Aweeho, aby k tomu mohl něco dodat pokud k tomu něco ještě má.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
Nezabil si hráče který nesplnil příkazy Simona. Koukáš celou dobu na něj a necháš ho žít.
Máš unban.
Příště ale dávej větší pozor na hru. Znevýhodňuješ tak ostatní slušné hráče.
Máš unban.
Příště ale dávej větší pozor na hru. Znevýhodňuješ tak ostatní slušné hráče.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
vyřešeno
lock
lock
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1