Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Vaše mimořádné události (vzpomínky)

Příspěvekod worky22 » 15 úno 2016, 00:57

Zdravím všechny chci se s vámi podělit o jednu výjimečnou prihidu co se mi stalo tak proto zakládám i tento topic.

Když jsme nedavno s kámošema u mě doma hrali cs1.6 tak jsme do toho byly až tak moc zažraný až jsme se pořád hecovali :-) A tim to začalo byl jsem poslední terorista proti 5ti ct a kámoš na mě začal řvát a hecovat mě.
Já rad hraji přez repraky jelikož to slyším jako bych byl v tý hře a měly jsme v druhem patře otevřené okno když jsem teda šel proti těm 5ti ct tak jsem jednoho viděl a kámoš na mě začal řvát na plnou pusu
Sundej ho dělej ****** venku okolo šla stará babička a tak se moc lekla až zavolala policii cca po 10ti minutách mi ťukala na dveře policie připraveni se svými 9mm a když jsem sel otevřít tak sem nevěděl která bije po vysvětlení policii se policie tak smála až babičce dali zaplatit planej výjezd :-D
NIKDO nerozdává tak tvrdé rány jako život. Ale NEJDE O TO, jak inkasuješ. Tady JDE O TO, kolik ran uneseš a přesto se znovu ZVEDNEŠ. Kolik ran dokážeš PŘIJMOUT a nezastaví tě. JENOM TAK SE VÍTĚZÍ! (Sylvester Stallone)
worky22
Pokročilý
Pokročilý

Vaše mimořádné události (vzpomínky)

od Rumcajz » 15 úno 2016, 00:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vaše mimořádné události (vzpomínky)

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 15 úno 2016, 16:52

Mě se dneska stalo něco mimořádného na JB.

Na mapě crime během HVD šli všichni T pro AWP a MP5, jen jeden vlezl do šachty v cele pro UZInu. Potom když jsem ho zabil se ten trouba začal ptát jak vím že ji vzal zrovna on. Jestli jsem ho viděl, atp..
Ten mamlas s nickem worky ještě pár kol poté psal blbosti na admina, protože mu to ani po takovém čase nedošlo :D
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Vaše mimořádné události (vzpomínky)

Příspěvekod worky22 » 15 úno 2016, 19:58

Jsi admin a šerif nebudu se s tebou nijak dohadovat jen mě to trochu zarazilo :-D
NIKDO nerozdává tak tvrdé rány jako život. Ale NEJDE O TO, jak inkasuješ. Tady JDE O TO, kolik ran uneseš a přesto se znovu ZVEDNEŠ. Kolik ran dokážeš PŘIJMOUT a nezastaví tě. JENOM TAK SE VÍTĚZÍ! (Sylvester Stallone)
worky22
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Volná debata