• Stránka 1 z 1
Stížnost nebo spíše dotaz.
Dobrý den zajímá mě tohle, jak si admini můžou dovolit vás fackovat za údajný kemp když se jen jdete chovat na de_eldorado za vozík? Kazí tím hru, a to že se jdete někam schovat za vozík neznamená přeci že kempíte ne?!!!? A taky házení o zem, admin disconnect mě hodil o zem podle všeho nemám kempit. Což asi neví co je to kemp nebo nevím co to má být za dnešní adminy, jestli je to tím že trpí demencí nebo tak něco nevím. Pak ještě něco jsem s ním měl za problém ale u toho se aspon omluvil. Při hození šlo o to, že jsem měl "rychlopalku" pro ct a šel jsem přes střechu na de_eldorado a šel jsem k flag ct, ano zabil jsem dva nebo jednoho hráče ze střechy ale pak jsem šel dál k té trubce co je ze strany ct flag. A jestli je tohle kempení tak to pak mi sem napište laskavě jak mám brat kemp nebo nevím. A ještě něco kdysi asi rok zpátky nebo dva mi dal podobně inteligentní admin ban za kemp. Předtím jsem nekempil donesl jsem dvě flag, ale pak jsem se schoval do budovy nahoru aby jsem si mohl nabít protože jsem věděl že tam jdou ctčka a než jsem nabil m4a1 a usp tak jsem dostal ban což nevím taky za co od Admina: RHS takto se tam kdysi jmenoval tohle už se nevyplatí řešit, ale štve mě tohle. A s tím disconectem hlavně, ban za to že mám pravdu? A za to že nosím vlajky? A chodím s awp?
Jakože... saMOZřejmě chodím ćestama kudy je to pro mě výhodné jako jsou střechy atd aby jsem měl lepší pozici na střílení a dostání se k vlajce. A když ze střechy než dojdu k té trubce jdu k flag naší ts aby jsem se dohealoval nemusí mě nikdo buď fackovat nebo kickovat, házet o zem atd... jako demence ne?! Já jdu zase spat tak dobrou a rád bych to vše chtěl nějak vysvětlil. Večer se kuknu do pc jestli tam nenajdu screen chatu s adminem nebo fotku.

CIA kdo zná pochopí.
-
AgentCIA - Kolemjdoucí
Stížnost nebo spíše dotaz.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost nebo spíše dotaz.
Nějaké důkazy o provinění admina?
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
Poprosím důkaz o tom že jsem ti nějak "uškodil" ..
Život se nikdy nestane lehčí .. Toty se musíš stát silnější
-
conqueror - Zkušený
K důkazům se zatím nedostanu ale nevím jestli bude stačit screen shot chatu po nebo tak něco...jedná se tedy o server Ctf1.
CIA kdo zná pochopí.
-
AgentCIA - Kolemjdoucí
Nevím na co si stěžuješ .. kempil jsi při mapě eldorado na střeše.. poté co jsem tě kicknul jsi začal psát věci stylem .. demence nemyslíš?.. nechal jsem to tak .. poté jsem tam byl znova .. už jsem to banoval .. takže nevím co tu řešíme
-
conqueror - Zkušený
Zdržoval jsi se tam i když tam nebyl protihráč.. a delší dobu než je nutné na přebití zbraně..
-
conqueror - Zkušený
v této situaci budeme veřit adminovi
stížnost bez důkazu
lock
stížnost bez důkazu
lock
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1