• Stránka 1 z 1
Žádost o Akademika
Nick ve hře: » PunkCoolCZ «
Nick na fóru: PunkCoolCZ
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198267289699/
Věk: 16
Steam ID: STEAM_1:1:153511985
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=9134
Proč chci akademika: Chci zlepšovat komunitu hráčů co hrají CT i když by se to měli nejdříve naučit za T.Nemám rád když někdo porušuje pravidla. Když je někdo poruší tak sem v tomto ohledu přisný i když je to třeba kamarád. Každý bezpodmínečně by měl znát pravidla hry. Pokuď je někdo poruší a nedokáže si uvědomit svou chybu měl by být bezpodmínečně upozorněn k přečtení pravidel nebo zabanován. ( potrestán )
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Mé prohřešky na serveru GS JB jsem pár dostal, MFK a nadávky, ale bylo to právem. I na to, že jsem dostal ban za nadávky nelituji toho, protože každýmu ujedou nervy. Už si myslím, že nervy mi neujedou a časem se to zlepšuje. Všechny bany co jsem dostal, byli uděleni správně. Uvědomil jsem si, že jsem udělal chybu, ale občas mi ujeli i nervy.
Niečo o sebe + ako som sa dostal na GS: Jmenuji se Patrik, včera 3.2.2016 mi bylo 16. Bydlím v Plzni a chodím na střední školu. ( SOUKROMÁ HOTELOVÁ ŠKOLA ) Na GS jsem se dostal pomocí kámoše, protože vždy jsem chtěl být DJ, tak jsem přišel na TS DJem jsem se stal. Pak jsem si koupil CS:GO a začal hrát i na vašem GS JB. Nejdířve jsem hrál na jiném JB portálu, ale pak jsem na TS3 GS našel roomky s JB. Tak jsem se tam připojil a začalo mě to bavit více, než všude. Mám menšího bráchu, kterému je 12 a hraje taky na JB, ale je tu problém, že se jmenuje podobně jako já. Pokuď by to nevadilo, tak dříve jsem se jmenoval: FF.cz # PunkCoolCZ, ale už se jmenuji jinak, jak teď vidíte. Pokud by to vadilo, že se jmenuje i tak menší brácha na druhém účtě, tak není problém mu říci, aby se přejmenoval. Dříve jsem měl svůj portál s JB, takže mám i pát zkušeností ze svého portálu. cca 20 - 30 lidí denně.
Nick na fóru: PunkCoolCZ
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198267289699/
Věk: 16
Steam ID: STEAM_1:1:153511985
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=9134
Proč chci akademika: Chci zlepšovat komunitu hráčů co hrají CT i když by se to měli nejdříve naučit za T.Nemám rád když někdo porušuje pravidla. Když je někdo poruší tak sem v tomto ohledu přisný i když je to třeba kamarád. Každý bezpodmínečně by měl znát pravidla hry. Pokuď je někdo poruší a nedokáže si uvědomit svou chybu měl by být bezpodmínečně upozorněn k přečtení pravidel nebo zabanován. ( potrestán )
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Mé prohřešky na serveru GS JB jsem pár dostal, MFK a nadávky, ale bylo to právem. I na to, že jsem dostal ban za nadávky nelituji toho, protože každýmu ujedou nervy. Už si myslím, že nervy mi neujedou a časem se to zlepšuje. Všechny bany co jsem dostal, byli uděleni správně. Uvědomil jsem si, že jsem udělal chybu, ale občas mi ujeli i nervy.
Niečo o sebe + ako som sa dostal na GS: Jmenuji se Patrik, včera 3.2.2016 mi bylo 16. Bydlím v Plzni a chodím na střední školu. ( SOUKROMÁ HOTELOVÁ ŠKOLA ) Na GS jsem se dostal pomocí kámoše, protože vždy jsem chtěl být DJ, tak jsem přišel na TS DJem jsem se stal. Pak jsem si koupil CS:GO a začal hrát i na vašem GS JB. Nejdířve jsem hrál na jiném JB portálu, ale pak jsem na TS3 GS našel roomky s JB. Tak jsem se tam připojil a začalo mě to bavit více, než všude. Mám menšího bráchu, kterému je 12 a hraje taky na JB, ale je tu problém, že se jmenuje podobně jako já. Pokuď by to nevadilo, tak dříve jsem se jmenoval: FF.cz # PunkCoolCZ, ale už se jmenuji jinak, jak teď vidíte. Pokud by to vadilo, že se jmenuje i tak menší brácha na druhém účtě, tak není problém mu říci, aby se přejmenoval. Dříve jsem měl svůj portál s JB, takže mám i pát zkušeností ze svého portálu. cca 20 - 30 lidí denně.
Gamesites.cz
CS:GO Akademik

-
PunkCoolCZ - Amatér
Žádost o Akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Akademika
Pamätám si ťa ako problémového hráča, sám som ťa parkrát banoval, no hriešnikov do PP hlásiš..
Dáme ti vedieť, v riešení...
Dáme ti vedieť, v riešení...
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Problémového ano. Dříve jsem byl problémový, ale teď si myslím, že sem už pochopil jak se mám chovat. Když sám příjdu na JB Serveru, tak semnou každý vychází. Asi 3 - 5 měsícu zpět jsem dostal ban a Admini semnou nebyli spokojeni, ale za tu dobu jsem se podle mého změnil. Co do teď dělám je spam o MIK, ale už se to snažím ovládat, aby to nebylo zaspamované, protože pokud simon ignoruje chat nebo mi nechce dát mikrofon např: 3 - 8 kol, jak to je skoro vždy, tak nevím, jak si jiným způsobem mám říci o mikrofon. To je jediný problém u mě, který se snažím ovládat, abych to moc nespamoval. Jinak děkuji za odpověď a není problém si počkat. 
Děkuji: PunkCoolCZ

Děkuji: PunkCoolCZ
Gamesites.cz

-
PunkCoolCZ - Amatér
Ok skúsime to s tebou, pridaj si ma na steame.
byl si PŘIJAT do akademie.
byl si PŘIJAT do akademie.
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Ke dnu 6.5. zrušen za nekulturní chování na serveru. Do budoucna zamítnut minimálně na 1/4 roku.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
• Stránka 1 z 1