Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Jhin

Příspěvekod Sarmi » 02 bře 2016, 18:04 VIP

Jhin
Obrázek
virtuos


Role: Marksman
RP: 975
IP: 6300



SCHOPNOSTI


Šepot (Passivka)
Obrázek

Jhinova ručnice Šepot je přesný nástroj navržený tak, aby působil prvotřídní poškození. Má fixní rychlost střelby a pojme jen čtyři náboje. Jhin poslední náboj očaruje temnou magií, takže způsobí kritický zásah a bonusové dorážecí poškození. Každý kritický zásah Jhina posílí o bonus k rychlosti pohybu.

Tančící granát (Q)
Obrázek
Dosah: 550

Jhin na nepřítele vystřelí magickou patronu. Ta zasáhne až čtyři cíle a s každým zabitím nabyde na síle poškození.

Smrtící rozkvět (W)
Obrázek
Dosah: 3000

Jhin máchne svou holí a vystřelí jednu střelu na neuvěřitelnou vzdálenost. Ta projde poskoky i příšerami, ale zastaví se o prvního zasaženého šampiona. Pokud cíl nedávno zasáhli Jhinovi spojenci, lotosový květ či základní útoky, bude cíl znehybněn.

Ohromené publikum (E)
Obrázek
Dosah: 750

Jhin umístí neviditelnou lotosovou past, která rozkvete, když přes ni někdo přejde. Napřed okolní nepřátele zpomalí a pak je poškodí výbuchem zubatých okvětních lístků.

Krása ve smrti - Když Jhin zabije nepřátelského šampiona, vykvete vedle jeho těla lotosová past.

Pravýbuch (R)
Obrázek
Dosah: 25 000

Jhin se soustředí a promění Šepot na megadělo, které si nasadí na rameno. Šepot může na extrémní vzdálenost vystřelit 4 super střely, které projdou poskoky i příšerami, ale zastaví se o prvního šampiona. Zasažené nepřátele ochromí, čímž je zpomalí a způsobí jim dorážecí poškození. 4. střela je dokonale vyrobená a epicky silná a má zaručený kritický zásah.



MYTOLOGIE


„Umění si žádá jistou… krutost.“
Jhin je úzkostlivě pečlivý zločinecký psychopat, který považuje vraždění za umění. Několik let strávil tento sériový vrah v ionském vězení, jisté kruhy s úzkými vazbami na ionskou vládní radu jej však osvobodily s cílem využívat jej jako vlastního nájemného zabijáka. Jhin považuje svou zbraň za štětec, s jehož pomocí vytváří brutální umělecká díla složená z nemilosrdně zmasakrovaných obětí a bezmocných přihlížejících. Z rozehrání svého zvráceného divadla čerpá kruté potěšení. Díky tomu představuje dokonalou volbu pro případy, kde je třeba vyvolat ten nejsilnější dojem: hrůzu.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Jhin

od Rumcajz » 02 bře 2016, 18:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník