• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] akademie
Nick ve hře: alenku
Nick na fóru: maveriick
Odkaz na profil: maveriick-u47674.html
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:1:75949521
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=9444
Proč chci akademika: Chtěl bych napravit svojí hoooooooodně špatnou minulost, nahlašovat ty co porušují pravidla do pp, nazbírat nějaké body a možná po čase zkusit admina-akademika
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na gamesites konkrétně serveru JB jsem dostal hodně banů, za demenci nadávání neznalost pravidel apod. ale už jsem se dost poučil a nebude se to opakovat. Na jiném portálu jsem dostal perma ban protože jsem měl nickname gamesites.
Doporučuji zde sepsat veškeré vaše bany, vaši minulost a vše, co by mohlo zapříčinit vaše zamítnutí : V minulosti jsem dával bezdůvodné fk mfk dával neohlášené módy kazil hru nadával všem ostatním včetně adminů, dostal jsem za to spoustu banů ze kterých jsem se poučil.....
Nick na fóru: maveriick
Odkaz na profil: maveriick-u47674.html
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:1:75949521
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=9444
Proč chci akademika: Chtěl bych napravit svojí hoooooooodně špatnou minulost, nahlašovat ty co porušují pravidla do pp, nazbírat nějaké body a možná po čase zkusit admina-akademika
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na gamesites konkrétně serveru JB jsem dostal hodně banů, za demenci nadávání neznalost pravidel apod. ale už jsem se dost poučil a nebude se to opakovat. Na jiném portálu jsem dostal perma ban protože jsem měl nickname gamesites.
Doporučuji zde sepsat veškeré vaše bany, vaši minulost a vše, co by mohlo zapříčinit vaše zamítnutí : V minulosti jsem dával bezdůvodné fk mfk dával neohlášené módy kazil hru nadával všem ostatním včetně adminů, dostal jsem za to spoustu banů ze kterých jsem se poučil.....
Pamatuj, že až ve chvíli kdy získáš to co si chtěl,
tak ti přestane záležet i na sobě samotnym.
tak ti přestane záležet i na sobě samotnym.
- maveriick
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] akademie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: akademie
4. strana tvého chatu mi řekla, že ještě nejsi schopen nést tíhu akademika.
2 týdny, a můžeš znovu, lock
2 týdny, a můžeš znovu, lock
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1