• Stránka 1 z 1
Žádám o UNBAAN
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem milford.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 53 minutes and 30 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : *Rock_Star^-->|*/B/O/O/*|<--
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla - Kazeni hry[nadrzovani] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 102438395 '
[AMXBans] Tva IP : ' 31.134.216.30 '
Ano psal sem Aweemu za co jsem ho dostal.. všechno mi napsal .. popíšu to i zde:
Hrajeme takhle hru CS 1.6 Jailbreak 8 (mapa Snow) a já si vezmu Simona .. dám zákazy,řeknu běžte do klece na ZS .. jdou, všechno vklidu...no jsou tam a já jsem šel dat do klece červenou a zelenou barvu jelikož sem chtěl dát hru na otázky(ano, Ne).. dám to tam řeknu běžte na čáru a doplňujte blíž k sobě.. jdou-doplní .. já se otočím k T zády a jdu ještě zavřít klec .. Najednou asi nějaké dvě nebo tři Téčka odstoupí od ostatních .. ale já, jelikož sem byl otočen zády k nim sem to neviděl a hrál sem dál a najednou Ban .. pak ještě sem mu psal proč mě třeba nějak neupozornil a on psal že jo že mi psal abych jim dal kill .. Napsal přesně tohle --- "kill jim" -- jak já můžu vědět na koho to je.. jestli na nějaké Ctčko které je s VD nebo ... navíc tam bylo asi dalších 6 Ct které ty tři mohli zabít.. ale já to vyžeru .. Omlouvám sem GAMESITES ale oči na zádech nemám
děkuji za vyjádření a poprosil bych o UNBAN
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem milford.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 53 minutes and 30 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : *Rock_Star^-->|*/B/O/O/*|<--
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla - Kazeni hry[nadrzovani] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 102438395 '
[AMXBans] Tva IP : ' 31.134.216.30 '
Ano psal sem Aweemu za co jsem ho dostal.. všechno mi napsal .. popíšu to i zde:
Hrajeme takhle hru CS 1.6 Jailbreak 8 (mapa Snow) a já si vezmu Simona .. dám zákazy,řeknu běžte do klece na ZS .. jdou, všechno vklidu...no jsou tam a já jsem šel dat do klece červenou a zelenou barvu jelikož sem chtěl dát hru na otázky(ano, Ne).. dám to tam řeknu běžte na čáru a doplňujte blíž k sobě.. jdou-doplní .. já se otočím k T zády a jdu ještě zavřít klec .. Najednou asi nějaké dvě nebo tři Téčka odstoupí od ostatních .. ale já, jelikož sem byl otočen zády k nim sem to neviděl a hrál sem dál a najednou Ban .. pak ještě sem mu psal proč mě třeba nějak neupozornil a on psal že jo že mi psal abych jim dal kill .. Napsal přesně tohle --- "kill jim" -- jak já můžu vědět na koho to je.. jestli na nějaké Ctčko které je s VD nebo ... navíc tam bylo asi dalších 6 Ct které ty tři mohli zabít.. ale já to vyžeru .. Omlouvám sem GAMESITES ale oči na zádech nemám

děkuji za vyjádření a poprosil bych o UNBAN

-
Krpec - Amatér
Žádám o UNBAAN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádám o UNBAAN
Vážně si mě naštval. Vše jsem ti vysvětlil v PM a ty tady stejně založíš topic?
Dáváš příkazy, které neumíš vyřešit podle pravidel.
Tohle nemyslíš vážně..
Tady je výpis z hlstats
Trošku rozdíl, nemyslíš?
To, že si byl otočený zády je další lež. Zelená a červená barva tam byla ještě než si ten příkaz dal. Potom si šel zavřit klec, ale v momentě kdy si říkal abychom doplňovali k sobě, si už stál na kleci nad náma a koukal přímo na nás!
O všem si měl přehled a vše si krásně viděl.
Psal si mi, že hodláš žádat o práva.
V nejbližších měsících ti to nedoporučuji.
Za lhaní a pokus pošpinit admina ti ban prodlužuji.

Dáváš příkazy, které neumíš vyřešit podle pravidel.
Krpec píše:Napsal přesně tohle --- "kill jim" --
Tohle nemyslíš vážně..

Tady je výpis z hlstats
2016-03-22 20:03:47 kill to vip.
2016-03-22 20:03:49 kill ho.
2016-03-22 20:03:53 kill je.
2016-03-22 20:03:56 proc je nezabijes?.
2016-03-22 20:03:58 nadrzovani.
Trošku rozdíl, nemyslíš?
To, že si byl otočený zády je další lež. Zelená a červená barva tam byla ještě než si ten příkaz dal. Potom si šel zavřit klec, ale v momentě kdy si říkal abychom doplňovali k sobě, si už stál na kleci nad náma a koukal přímo na nás!
O všem si měl přehled a vše si krásně viděl.
Psal si mi, že hodláš žádat o práva.
V nejbližších měsících ti to nedoporučuji.
Za lhaní a pokus pošpinit admina ti ban prodlužuji.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1