• Stránka 1 z 1
Capture the flag #2/*Underwold*[D]efender/[SH] - F4st3r
2)
Server IP address 25.122.97.67:27015
Connecting to 217.11.249.78:27074...
Connection accepted by 217.11.249.78:27074
BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
Server # 38
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem *Underwold*[D]efender.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : [SH] - F4st3r
[AMXBans] Duvod : ' Cheating [Aimbot] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1946072512 '
[AMXBans] Tva IP : ' 79.170.249.4 '
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Podivej se do konzole!
3)
Stalo se to, že ani nevím... admin z nějakeho duvodu usoudil že používám cheaty, konkrétně aimbot.. já stímhle banem nesouhlasím a stojím si za tím, že cheaty jsem nikdy nepoužíval ani jsem nad tím neuvažoval.. sou pro zbabělce, já si chci hry užít a vychutnat.. counter strike 1.6 hraji již mnoho let a za tu dobu co to hraji si myslím že jsem dobrý hráč i bez nějakých cheatů.. prosím admina aby ještě jednou zvážil tenhle ban, nebo přiložil nějaký věrný důkaz že cheaty používám, ať se můžu pobavit
) Co se stalo opravdu nevím.. chodil sem po Spawnu teroristů a takticky jsem bránil naši vlajku proti krádeži
Nevím co už jsou dneska za vymoženosti a technologie ale myslím si že cheaty jako je aimbot funguje pouze na klasicke skiny z counter strike 1.6, ne na vaše upravené pro vip apod... proti serveru a admin teamu nic nemám, ale myslím že tenhle je ban je trošku moc, a je mi lito že nemohu hrat na tak popularnim a hranym serveru jako je tuten gamesites.. chápu že s cheaterama se potýkáte velmi často a děláte si nějaké důkladné poznámky či screeny před tím, než zabanujete někoho..
4)
ne nejsem, a už ani neuvažuju o koupi
PS: trošku jsem nepochopil smysl tohoto u vzoru jak pozadat o unban: 3. Na špatnou žádost o unban není banující admin povinnen reagovat!¨ když sem předtím někde četl, že pokud dotyčný admin bude ignorovat moji žadost, dostanu unban.. přece.. když mi neodpoví tak dostanu unban ne.. tak proč bych se měl s*át s psaním a formulováním nějaké žádosti, tak aby to vypadalo, když tam mužu napsat uplnou hovadinu, a stejně dostanu unban
Server IP address 25.122.97.67:27015
Connecting to 217.11.249.78:27074...
Connection accepted by 217.11.249.78:27074
BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
Server # 38
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem *Underwold*[D]efender.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : [SH] - F4st3r
[AMXBans] Duvod : ' Cheating [Aimbot] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1946072512 '
[AMXBans] Tva IP : ' 79.170.249.4 '
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Podivej se do konzole!
3)
Stalo se to, že ani nevím... admin z nějakeho duvodu usoudil že používám cheaty, konkrétně aimbot.. já stímhle banem nesouhlasím a stojím si za tím, že cheaty jsem nikdy nepoužíval ani jsem nad tím neuvažoval.. sou pro zbabělce, já si chci hry užít a vychutnat.. counter strike 1.6 hraji již mnoho let a za tu dobu co to hraji si myslím že jsem dobrý hráč i bez nějakých cheatů.. prosím admina aby ještě jednou zvážil tenhle ban, nebo přiložil nějaký věrný důkaz že cheaty používám, ať se můžu pobavit

4)
ne nejsem, a už ani neuvažuju o koupi
PS: trošku jsem nepochopil smysl tohoto u vzoru jak pozadat o unban: 3. Na špatnou žádost o unban není banující admin povinnen reagovat!¨ když sem předtím někde četl, že pokud dotyčný admin bude ignorovat moji žadost, dostanu unban.. přece.. když mi neodpoví tak dostanu unban ne.. tak proč bych se měl s*át s psaním a formulováním nějaké žádosti, tak aby to vypadalo, když tam mužu napsat uplnou hovadinu, a stejně dostanu unban

- F4st3r
- Kolemjdoucí
Capture the flag #2/*Underwold*[D]efender/[SH] - F4st3r
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Capture the flag #2/*Underwold*[D]efender/[SH] - F4st3r
http://leteckaposta.cz/675798768
Pokud jsem se spletl, omlouvám se ti
Přeji hezký zbytek dne, s pozdravem Defi
Pokud jsem se spletl, omlouvám se ti
Přeji hezký zbytek dne, s pozdravem Defi
-
DefenderCZ - Drbna
Re: Capture the flag #2/*Underwold*[D]efender/[SH] - F4st3r
Verdikt banujúceho admina nebol potvrdený, nabudúce bude dôkladnejší.
Máš unban.
lock
Máš unban.
lock
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1