I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

KOFOLA

Příspěvekod OfCourse » 31 bře 2016, 17:34

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: KOFOLA a neni co resit
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Cheaty[demence, UB nedostanes]'
[AMXBans] Delka: 'permanently'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:147107510'
[AMXBans] Tva IP: '217.196.213.167'
Jedna z pravidel "Demence se nebanuje". Jak už mi psal, když je demence proti pravidlům, která vystihuje moji inteligenci, lehce změním reason, aby to nevypadalo špatně. Myslel jsem si, že egoističtí admini už nějak vymřeli až na vyjímky. Měl jsem pravdu, ale v HLSA nějaký ten egoista zůstal. To že mi dá permanent za to, že jsem si založil klan, který má narážet na můj názor a názor jiných. Nedochází mu, že jedna z věcí co mě učili hned jak jsem dostal práva byla "Nevyvyššuj se nad hráčemi, jsi admin, neznamená to, že si něco víc, můžeš pouze trestat lidi, co porušují pravidla". Někdo by měl bráškovi zopakovat celé pravdila. HLSA Není vyjímka, není to nic víc než normální hráč, mu to nedochází. Respektivě jsem dostal permu za nic, těším se až se začne vymlouvat na kiberšikanu, kterou už zmiňoval. Kdybych udělal stejný klan na normálního hráče, bude mu to totálně jedno, nebude to řešit, ale najednou, když se začne řešit Volumo, tak se ho prý zastane. Proč se teda nezastal mě? Je to lehké, nechtělo se mu to číst. Potřeboval to slyšet. Asi je negramotný. Omlouvám se předem za tu hrubost, ale takový HLSA se nedá vyjádřit jakkoliv slušně. Nejsem jediný co si myslí, že není moc normální. Nezaslouží si HLSA. Nezná základní pravidla. Nevím jak bych se k tomu mohl ještě vyjádřit. Tímhle bych skončil a chtěl bych ho pozdravit a doufám že moji stížnost nezamítnete způsobem "Nedůvodný". Myslím že ve vedení je někdo, kdo mě pochopí, budu věřit, že normální lidi ve vyšší funkci než hráč existuje.

Změň mi reason, změň mi čas banu, je mi to jedno, názor na tebe nikdy nezměním.
Posledním stupněm závisti je nenávist.
OfCourse
Amatér
Amatér

KOFOLA

od Rumcajz » 31 bře 2016, 17:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: KOFOLA

Příspěvekod KOFOLA » 31 bře 2016, 17:42

Ahoj, asi by jsi si měl celou naši konverzaci na steamu přečíst znovu. Ztěžuješ jsi že jsi dostal permu, ale hned po banu byl ban zkrácen na tvou žádost byl reason změněn na poškozovaní GS teamu. Tudíž jsem neudělal nic špatného, ale jen to co jsem musel.

Napíšu ti jednoduchou rovnici, třeba ji i ty pochopíš.

Chováš se sprostě -> jsi zrušen -> Chováš se ještě hůř -> Jsi zabanován

Já se za své adminy vždycky postavím, když vím, že admin je v právu a neudělal nic špatného. ty nebudeš nadávat, pomlouvat, lhát na serveru a vyjadřovat svůj hloupý názor.

Tohle mi stačí. http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... yer=149992

Když se tady omluvíš, a slíbíš, že se budeš chovat slušně, jsem ochotný ti ban ještě zkrátit, řekněme třeba na týden.
Tak se rozmysli.

Čusík.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod OfCourse » 31 bře 2016, 17:45

Jak jsem řekl, zabanuješ za něco, zjistíš že je to špatně, celé to změníš, nějak už mi nejde o ten ban. Jde o princip. Přečti si to. Kdyby to byl normální hráč, zastaneš se ho? NE!
OfCourse
Amatér
Amatér

Příspěvekod KOFOLA » 31 bře 2016, 17:50

Ve hře nemám možnost udělit ban na jeden měsíc. Tudíž ti musím dát ban delší a následně ho zkrátit, běžný postup při extrémních případech jako jsi ty.

Kdyby admin dělal bordel a nadával jiným, samozřejmě bych ho zrušil, čímž bych se zastal hráče, kterému by ubližoval. Ale tady je to naopak. ty jsi hráč a děláš problémy adminům, tudíž se musím zastat svého admina a potrestat hráče.

Jendoduché ne? Založ si profesijonální hejtclub, ale mimo GS, třeba prorazíš.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod OfCourse » 31 bře 2016, 17:53

Dobře, tohle sis odůvodnil krásně. Za tohle tě musím pochválit. Nadával jsem jednou, s právama a v přitomnosti rage.
Teď práva nemám, nenadávám, pouze rozjedu "Odplatu". Jak se u vás říká "Pomstička".
Co kdyby hráč, podle tvojeho "šikanoval" jinhého hráče, stylem jako já, klanem. Zastal by si se ho?

Popravdě, ikdyž odpovíš ano, věřit ti nebudu.
OfCourse
Amatér
Amatér

Příspěvekod KOFOLA » 31 bře 2016, 17:56

Takových případů tu bylo a ještě bude, a vždycky jsme to řešili a vyřešili :) Takže nevěř :)

Dokud je topic odemklý, máš šanci se omluvit a ban ti zkrátím.

Ale dělej dle tvého uvážení.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod Zesh » 31 bře 2016, 18:00 VIP

Riešiš tu blbosti. Neospravedlnil si sa, čiže ban zostáva.

LOCK
Zesh
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Stížnosti na Adminy