• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] CS 1.6 / citlivost
Zdravím, mám problém s 1.6
- Vaša mašina: Notebook
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po nainstalování (29.3.2016) cska (přestal jsem ho hrát, a po 2 měsících jsem si to nainstaloval zase)
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Když zapnu csko, tak mi začne blbnout myš. Když s ní pohnu rychle, tak se mi "zvětší citlivost" dokud nezpomalím. Nevím jak to vysvětlit, museli by jste mít ten samý problém. Mám citlivost 1.8, ale jakmile pohnu trošku rychleji tak je ta myš rychlejší jakoby se ta citlivost sama zvětšovala. Má to i můj kamarád, takže pokud by jste věděli jak na to, tak nás zachráníte oba. Děkuju předem.
- Dělá to pouze v CS 1.6, u jiných her ne!! (npř. cs go, tf2 atd.)
- Vaša mašina: Notebook
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po nainstalování (29.3.2016) cska (přestal jsem ho hrát, a po 2 měsících jsem si to nainstaloval zase)
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Když zapnu csko, tak mi začne blbnout myš. Když s ní pohnu rychle, tak se mi "zvětší citlivost" dokud nezpomalím. Nevím jak to vysvětlit, museli by jste mít ten samý problém. Mám citlivost 1.8, ale jakmile pohnu trošku rychleji tak je ta myš rychlejší jakoby se ta citlivost sama zvětšovala. Má to i můj kamarád, takže pokud by jste věděli jak na to, tak nás zachráníte oba. Děkuju předem.
- Dělá to pouze v CS 1.6, u jiných her ne!! (npř. cs go, tf2 atd.)

- Lachty
- CS 1.6 Admin
[vyřešeno] CS 1.6 / citlivost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS 1.6 / citlivost
To co se nám tu snažíš popsat se nazývá akcelerace myši. Funguje to tak, že čím rychleji s tou myší pohneš, tím dál se tvůj kurzor posune.
Měl by ses jí zbavit zbavit pomocí příkazů:
Měl by ses jí zbavit zbavit pomocí příkazů:
- Kód: Vybrat vše
m_customaccel 0; m_customaccel_exponent 0, m_customaccel_scale 0; m_filter 0; m_rawinput 1

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Re: CS 1.6 / citlivost
Zkoušel jsem to napsat do konzole, potom po jednom příkazu do konzole a nakonec ručně do configu. Nic nepomohlo.

- Lachty
- CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1