• Stránka 1 z 1
[vyřešneo] Nejde mi HLDS -,-
- Vaša mašina: Počítač
- Operačný systém: Windows 10
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po přechodu na Steam :/
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Hoj, Když si chci otevřít HLDS pro tvorbu serveru, tak se mi jako že nic neotevře ani v dolní liště windows nejde nic vidět...Skoušel jsem si stáhnout Non-Steam a přehodit tam HLDS z Non-Steamu po té jsem ho chtěl otevřít a pak mi to napsalo že mi ve složce cs 1.6 chybí Steam.dll tak jsem si ho tam taky hodil z Non-Steamu do složky se Steamem a zase jsem chtěl otevřít HLDS a znovu se neotevřel...

Díky za každou radu..
- Operačný systém: Windows 10
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po přechodu na Steam :/
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Hoj, Když si chci otevřít HLDS pro tvorbu serveru, tak se mi jako že nic neotevře ani v dolní liště windows nejde nic vidět...Skoušel jsem si stáhnout Non-Steam a přehodit tam HLDS z Non-Steamu po té jsem ho chtěl otevřít a pak mi to napsalo že mi ve složce cs 1.6 chybí Steam.dll tak jsem si ho tam taky hodil z Non-Steamu do složky se Steamem a zase jsem chtěl otevřít HLDS a znovu se neotevřel...

Díky za každou radu..

- EVIP ---> Furien#3, Zombie Blood#1, JailBreak#2,DeathRun !!!
- VIP ---> Knife Server#3, Furien#9 !!!

-
flendis - Drbna
[vyřešneo] Nejde mi HLDS -,-
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nejde mi HLDS -,-
Ahoj, na Steamu najeď kurzorem na Knihovnu, tam se ti zobrazí malý seznam, klikni na Nástroje.
Tam si najdi Half-Life Dedicated Server a dvakrát na něj klikni. Klikni na Další a měl by se ti nainstalovat.
Tam si najdi Half-Life Dedicated Server a dvakrát na něj klikni. Klikni na Další a měl by se ti nainstalovat.
-
Najsr - Profesionál
Re: Nejde mi HLDS -,-
Najsr píše:Ahoj, na Steamu najeď kurzorem na Knihovnu, tam se ti zobrazí malý seznam, klikni na Nástroje.
To jsem právě zkoušel jako 1. , hned po spuštění to spadlo

Zkus ho zapnout ještě takto:
- Jdi do složky Steam/steamapps/Half-Life > v ní klikni pravým na HLDS > vyber Vytvořit zástupce > přesuň si ho na Plochu
- Na toho zástupce klikni pravým > do kolonky Cíl za ty uvozovky připiš:
- Kód: Vybrat vše
-console -game cstrike -port <Port tvého serveru> -ip <IP adresa tvého serveru> +maxplayers 20 +map de_dust2
Celé to tedy bude vypadat například takto: "C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Half-Life\hlds.exe" -console -game cstrike -port 27015 -ip 192.168.1.103 +maxplayers 20 +map de_dust2 - Potom by se ti ve složce cstrike měl objevit soubor server.cfg .
Do něj si napiš příkazy pro nastavení serveru (seznam najdeš zde). - Na server se potom připojíš tak, že si zapneš CS, dáš Find servers > Local > Tam ho máš.
- Pokud se na něj nemůže připojit nikdo jiný jak ty, musíš otevřít následující porty:
- 27015 UDP (game transmission, pings)
27015 TCP (RCON)
27020 UDP (HLTV transmission)
26900 UDP (VAC service)

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1