• Stránka 1 z 1
Ban za nič? Furien 11
Čo sa stalo?: Pripojil som sa na furien 11, bol tam moj kamarát tak sme sa rozprávali zrazu moj kamoš dostal kick, ktorý bol v podstate za nič pretože celý ct team kempil na mide a iba on jediný dostal kick. Napísali sme to adminovy a on nam obidvom dal ban že sa nemame starať. Akože čo? Myslím, že tento admin vôbec nevie adminovať a mal by prísť o práva.
Dôkaz?: Ešte ho nemám, mapa neskončila ak bude, urobím edit a dam sem demo
Dôkaz?: Ešte ho nemám, mapa neskončila ak bude, urobím edit a dam sem demo
-
mistalee - Kolemjdoucí
Ban za nič? Furien 11
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ban za nič? Furien 11
Zdravím
Neustále jste se starali do mé práce , řikali co mám dělat , to se mi samozřejmě nelibilo nebot vám dotoho nic není..
nevím jak si to představujete ale ja bohužel nevidím každého hráče , co dělá a co ne..
upozornoval jsem vás jednou , po druhé si tvůj kamarád nedal říct a furt rejpal do mě a nakonec dostal ban , jelikož jsi měl také pak nějaké přípomínky tak si dostal ban taktéž
příště stačí v klidu mi napsát PM a já si to víc ohlídám.
Neustále jste se starali do mé práce , řikali co mám dělat , to se mi samozřejmě nelibilo nebot vám dotoho nic není..
nevím jak si to představujete ale ja bohužel nevidím každého hráče , co dělá a co ne..
upozornoval jsem vás jednou , po druhé si tvůj kamarád nedal říct a furt rejpal do mě a nakonec dostal ban , jelikož jsi měl také pak nějaké přípomínky tak si dostal ban taktéž
příště stačí v klidu mi napsát PM a já si to víc ohlídám.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: Ban za nič? Furien 11
Stížnost se zamítá.
Dávám lock i když bych si rád počkal na to jak svůj příspěvek editneš
Dávám lock i když bych si rád počkal na to jak svůj příspěvek editneš

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1