• Stránka 1 z 1
`MaX^ ! /emkáč/neplnenie
] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Kure.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 week , 1 day , 21 hours , 23 minutes and 4 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : `MaX^ !
[AMXBans] Duvod : ' OPAKOVANE porusovani pravidel '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 46680671 '
[AMXBans] Tva IP : ' 95.103.131.62 '
[AMXBans] ===============================================
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Podivej se do
Dostal som ban v 1 deň za neplnenie, po 4. krát som dostal ban na 3 týždne, myslím, že je to skutočne moc, rád by som si pozrel dôkaz na základe ktorého ma banoval.
som VIP hráč
[AMXBans] Zbyva jeste 1 week , 1 day , 21 hours , 23 minutes and 4 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : `MaX^ !
[AMXBans] Duvod : ' OPAKOVANE porusovani pravidel '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 46680671 '
[AMXBans] Tva IP : ' 95.103.131.62 '
[AMXBans] ===============================================
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Podivej se do
Dostal som ban v 1 deň za neplnenie, po 4. krát som dostal ban na 3 týždne, myslím, že je to skutočne moc, rád by som si pozrel dôkaz na základe ktorého ma banoval.
som VIP hráč
- Mato47
- Kolemjdoucí
`MaX^ ! /emkáč/neplnenie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: `MaX^ ! /emkáč/neplnenie
Ahoj,
ban jsi dostal cca před 2 týdny, ale admin musí mít důkaz po dobu 7 dnů, jelikož takhle doba už vypršela, tak já nejsem povinný mít demo.
Jen dodám, že ban si nedostal jen za neplnění zombie povinností, ale za dohody, které neustále děláš.
Také v tvém případě to není moc, jelikož patříš mezi "problémové" hráče. Tuším také, že minulí reset si měl ban na 1, nebo 2 měsíce, tak mi netvrď, že tohle je moc.
Měl by jsi se sebou něco dělat.
ban jsi dostal cca před 2 týdny, ale admin musí mít důkaz po dobu 7 dnů, jelikož takhle doba už vypršela, tak já nejsem povinný mít demo.
Jen dodám, že ban si nedostal jen za neplnění zombie povinností, ale za dohody, které neustále děláš.
Také v tvém případě to není moc, jelikož patříš mezi "problémové" hráče. Tuším také, že minulí reset si měl ban na 1, nebo 2 měsíce, tak mi netvrď, že tohle je moc.
Měl by jsi se sebou něco dělat.
-
eMkac - Profesionál
Re: `MaX^ ! /emkáč/neplnenie
Unban zamítnut z důvodů co psal Emkač. Admin má právo si demo uchovat týden od udělení banu.
Lock
Lock
-
Diaz - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1