• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Jak stahnu demo zaznam?
Ahoj,
jak si stáhnu videozáznam z nějakého serveru? Server by měl být dle mých informací neustále nahráván, když ale kliknu na detail vyběhne mi pouze toto : http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites . Což není zrovna aktuální a navíc to tam ani není.
jak si stáhnu videozáznam z nějakého serveru? Server by měl být dle mých informací neustále nahráván, když ale kliknu na detail vyběhne mi pouze toto : http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites . Což není zrovna aktuální a navíc to tam ani není.
- Eld
- Kolemjdoucí
[vyřešeno] Jak stahnu demo zaznam?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jak stahnu demo zaznam?
Ahoj,
HLTV zo servera stiahneš následovne:
SERVERY---> VYBERIEŠ SI SERVER ---> DÁŠ DETAILY SERVERU ---> STIAHNUŤ VIDEOZÁZNAM
Pokiaľ tam nie je dostupné žiadne ďalšie demo, tak jednoducho nie je nahraté. Všetky dostupné demá by tam mali byť, tie čo tam nie sú jednoducho nezoženieš.
HLTV zo servera stiahneš následovne:
SERVERY---> VYBERIEŠ SI SERVER ---> DÁŠ DETAILY SERVERU ---> STIAHNUŤ VIDEOZÁZNAM
Pokiaľ tam nie je dostupné žiadne ďalšie demo, tak jednoducho nie je nahraté. Všetky dostupné demá by tam mali byť, tie čo tam nie sú jednoducho nezoženieš.
-
ThePacMan - Zkušený
Znamená to, že informace o neustálém nahrávání serveru je mylná?
- Eld
- Kolemjdoucí
Eld píše:Znamená to, že informace o neustálém nahrávání serveru je mylná?
Pokud tam nejsou každý den nová dema, znamená to, že na daném serveru HLTV není. Když se napojíš na server musíš vidět v spectu Anti-Cheat[Monitoring] pokud ho tam nenajdeš, znamená to, že server nemá demo záznam.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Jasný no, mě to zajímalo v souvislosti se stížností na neoprávněný ban. Takto jsou hráči celkem diskriminováni, jelikož oni musí předložit důkaz o jejich nevinně, nikoliv admin o jejich vině. Nemají potom žádnou šanci, jelikož jediný způsob jak sehnat demo jsou slibované záznamy. Ano, dá se nastavit nahrávání při každém připojení na server, ale proč by to dělal normální hráč, co si chce jen zahrát.
- Eld
- Kolemjdoucí
Eld píše:Jasný no, mě to zajímalo v souvislosti se stížností na neoprávněný ban. Takto jsou hráči celkem diskriminováni, jelikož oni musí předložit důkaz o jejich nevinně, nikoliv admin o jejich vině. Nemají potom žádnou šanci, jelikož jediný způsob jak sehnat demo jsou slibované záznamy.
Admini na serverech kde není HLTV záznam dem jsou povinni natáčet důkaz o provinění hráče a při případné UB žádosti ho předložit. Toto neplatí v sekci stížnosti na adminy, kde máš dodávat důkaz o provinění admina ty. Podávání důkazu o provinění hráče ale neplatí pro výše postavené lidi tady na GS, kteří už tady jsou dlouho a nedávají bany jen tak.
Eld píše:Ano, dá se nastavit nahrávání při každém připojení na server, ale proč by to dělal normální hráč, co si chce jen zahrát.
Co takhle natáčet pro jistotu? Když jsem ještě nebyl admin a jen pouhý hráč, natáčel jsem pro jistotu celou mapu abych nedostal neoprávněný ban a i kdybych dostal tak bych měl důkaz, že jsem nic neudělal. Natáčení dema ti hru nijak neovlivní jen ti to může někdy opravdu pomoct takže proč toho nevyužít?

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Čili z toho plyne jedna jasná věc, admini jsou z obliga, jelikož když už se někdo odhodlá vzepřít a nahlásit zneužití pravomocí, ztroskotá na tom, že nemá demo. Ano, tvá možnost tu je, ale dělat si tolik starostí kvůli pobertálnímu výrustku za to nestojí. Tedy alespoň pro mě.
Děkuji za info.
Děkuji za info.
- Eld
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1