• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Spirith, Smiley/JB 1
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: Smiley
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [FreeKill/TeamKill]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:93427691'
[AMXBans] Tva IP: '178.143.165.234'
Hrala sa mapa jb_rush. T spievalo na bočnej stene a dvakrát odišlo od steny. Zabil som ho a povedal som už si sa mi nepáčil. A hneď na to som chcel povedať že odišiel od steny, lenže som nestihol. Admin Spirith ma hneď hodil o zem. Ako náhle som dostal slay 2 krát som napísal do chatu, že hráč odišiel od steny. Admin Smiley mi dal ban. Ak bude potreba dodám aj HLTV. Vyjadrenie poprosím. Ďakujem.
[AMXBans] Zabanovan adminem: Smiley
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [FreeKill/TeamKill]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:93427691'
[AMXBans] Tva IP: '178.143.165.234'
Hrala sa mapa jb_rush. T spievalo na bočnej stene a dvakrát odišlo od steny. Zabil som ho a povedal som už si sa mi nepáčil. A hneď na to som chcel povedať že odišiel od steny, lenže som nestihol. Admin Spirith ma hneď hodil o zem. Ako náhle som dostal slay 2 krát som napísal do chatu, že hráč odišiel od steny. Admin Smiley mi dal ban. Ak bude potreba dodám aj HLTV. Vyjadrenie poprosím. Ďakujem.
-
OMV - Spamerův sluha
[Vyřešeno] Spirith, Smiley/JB 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Spirith, Smiley/JB 1
Ahoj dostal jsi ban protože jsi zabil hráče, který předváděl svůj talent při zpívání. Před tímnež si ho zabil s posměchem jsi řekl zpíval špatně nebo něco v tom. Spirith tě hodil o zem a následně jsem ti dal ban, jelikož jsme ani jeden z nás neviděl že by odešel od stěny. A můžes si za to tak trochu sám. Kdyby jsi normálně řekl, že odešel od stěny tak by jsi třeba ban hned nedostal. Multik
-
Multik - Kolemjdoucí
Multik píše:Ahoj dostal jsi ban protože jsi zabil hráče, který předváděl svůj talent při zpívání. Před tímnež si ho zabil s posměchem jsi řekl zpíval špatně nebo něco v tom. Spirith tě hodil o zem a následně jsem ti dal ban, jelikož jsme ani jeden z nás neviděl že by odešel od stěny. A můžes si za to tak trochu sám. Kdyby jsi normálně řekl, že odešel od stěny tak by jsi třeba ban hned nedostal. Multik
Je pekné, že sa tu podpíšeš a zároveň úbohé čo tu trepeš za blbosti "Před tímnež si ho zabil s posměchem jsi řekl zpíval špatně nebo něco v tom." Avšak klameš sám seba. Odišiel od steny a dostal kill. Spirith ma hodil o zem a rýchlo som písal, že odišiel od steny. Admin by sa ma mal spýtať prečo som zabil hráča a nie hneď mi dávať ban za to že ti to Akademik ohlási aby si ma zabanoval. Spirith reaguje z mojej strany zle na hráčov hneď ich hádže o zem je namyslený, bezohľadný, arogantný a mnoho ďalšieho. Toť vše a vlastne na čo som podal o UB žiadosť znovu to bude len odfláknute, nevyriešené a hneď zamknuté bez akéhokoľvek ohľadu na to ako sa podaktorý admini chovajú na serveroch k hráčom.
-
OMV - Spamerův sluha
Prosím tě nezáleží na tom jestli jsi to řekl před tím nebo po tom co jsi ho zabil, ale jde o to že jsi to řekl navíc nepřijde mě,že bych se k hráčům choval nějak špatně. V této situaci jsem byl simonem a neviděl jsem že by odstoupil já ani spirith ani žádné jiné CT nehlásilo, že odstoupil.
-
Multik - Kolemjdoucí
Multik píše:Prosím tě nezáleží na tom jestli jsi to řekl před tím nebo po tom co jsi ho zabil, ale jde o to že jsi to řekl navíc nepřijde mě,že bych se k hráčům choval nějak špatně. V této situaci jsem byl simonem a neviděl jsem že by odstoupil já ani spirith ani žádné jiné CT nehlásilo, že odstoupil.
Ja som nenominoval adminov ktorý sa tak a tak chovajú k hráčom. Ja som ho jednoducho videl a hotovo. Tak potom asi žiadne CT nesledovalo hru, keď to nevideli. Dodám teda demo aby si uveril?

-
OMV - Spamerův sluha
po prozkoumání dema jsem usoudil , že máš pravdu odstoupil na kousíček zařídím ti unban. Ale pro příště by jsi to mohl říct narovinu proč jsi ho zabil. Jinak se ti omlouvám za způsobené nepříjemnosti.
-
Multik - Kolemjdoucí
Za grab sa ti ospravedlnujem.. Pozrel som si demo a naozaj kúsok odstúpil. Nabudúce nezabijaj so slovami "už ma nebavíš".
-
Spirith - Zkušený
No vidíte ako to ide :3 Prijímam
-
OMV - Spamerův sluha
Ub žádost je tedy oprávněná. Musíš ale uznat, že k banu by nedošlo, kdyby jsi ihned kill objasnil.
Slovy mířenými na Spiritha jsi vlastně popsal sám sebe s právama.
Máš 48 hodin na slušnou reakci, poté se topik zamkne a tímto ho pokládám za vyřešený.
Slovy mířenými na Spiritha jsi vlastně popsal sám sebe s právama.
Máš 48 hodin na slušnou reakci, poté se topik zamkne a tímto ho pokládám za vyřešený.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno] Spirith, Smiley/JB 1
Žiadna zo strán zrejmé nemá nić na doplnenie,
lock
lock
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1