Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno] Spirith, Smiley/JB 1

Příspěvekod OMV » 28 dub 2016, 18:21 VIP

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: Smiley
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [FreeKill/TeamKill]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:93427691'
[AMXBans] Tva IP: '178.143.165.234'
[AMXBans] ===============================================

Hrala sa mapa jb_rush. T spievalo na bočnej stene a dvakrát odišlo od steny. Zabil som ho a povedal som už si sa mi nepáčil. A hneď na to som chcel povedať že odišiel od steny, lenže som nestihol. Admin Spirith ma hneď hodil o zem. Ako náhle som dostal slay 2 krát som napísal do chatu, že hráč odišiel od steny. Admin Smiley mi dal ban. Ak bude potreba dodám aj HLTV. Vyjadrenie poprosím. Ďakujem.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

[Vyřešeno] Spirith, Smiley/JB 1

od Rumcajz » 28 dub 2016, 18:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Spirith, Smiley/JB 1

Příspěvekod Multik » 28 dub 2016, 18:32

Ahoj dostal jsi ban protože jsi zabil hráče, který předváděl svůj talent při zpívání. Před tímnež si ho zabil s posměchem jsi řekl zpíval špatně nebo něco v tom. Spirith tě hodil o zem a následně jsem ti dal ban, jelikož jsme ani jeden z nás neviděl že by odešel od stěny. A můžes si za to tak trochu sám. Kdyby jsi normálně řekl, že odešel od stěny tak by jsi třeba ban hned nedostal. Multik
Multik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod OMV » 28 dub 2016, 18:41 VIP

Multik píše:Ahoj dostal jsi ban protože jsi zabil hráče, který předváděl svůj talent při zpívání. Před tímnež si ho zabil s posměchem jsi řekl zpíval špatně nebo něco v tom. Spirith tě hodil o zem a následně jsem ti dal ban, jelikož jsme ani jeden z nás neviděl že by odešel od stěny. A můžes si za to tak trochu sám. Kdyby jsi normálně řekl, že odešel od stěny tak by jsi třeba ban hned nedostal. Multik

Je pekné, že sa tu podpíšeš a zároveň úbohé čo tu trepeš za blbosti "Před tímnež si ho zabil s posměchem jsi řekl zpíval špatně nebo něco v tom." Avšak klameš sám seba. Odišiel od steny a dostal kill. Spirith ma hodil o zem a rýchlo som písal, že odišiel od steny. Admin by sa ma mal spýtať prečo som zabil hráča a nie hneď mi dávať ban za to že ti to Akademik ohlási aby si ma zabanoval. Spirith reaguje z mojej strany zle na hráčov hneď ich hádže o zem je namyslený, bezohľadný, arogantný a mnoho ďalšieho. Toť vše a vlastne na čo som podal o UB žiadosť znovu to bude len odfláknute, nevyriešené a hneď zamknuté bez akéhokoľvek ohľadu na to ako sa podaktorý admini chovajú na serveroch k hráčom.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Multik » 28 dub 2016, 18:48

Prosím tě nezáleží na tom jestli jsi to řekl před tím nebo po tom co jsi ho zabil, ale jde o to že jsi to řekl navíc nepřijde mě,že bych se k hráčům choval nějak špatně. V této situaci jsem byl simonem a neviděl jsem že by odstoupil já ani spirith ani žádné jiné CT nehlásilo, že odstoupil.
Multik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod OMV » 28 dub 2016, 18:52 VIP

Multik píše:Prosím tě nezáleží na tom jestli jsi to řekl před tím nebo po tom co jsi ho zabil, ale jde o to že jsi to řekl navíc nepřijde mě,že bych se k hráčům choval nějak špatně. V této situaci jsem byl simonem a neviděl jsem že by odstoupil já ani spirith ani žádné jiné CT nehlásilo, že odstoupil.

Ja som nenominoval adminov ktorý sa tak a tak chovajú k hráčom. Ja som ho jednoducho videl a hotovo. Tak potom asi žiadne CT nesledovalo hru, keď to nevideli. Dodám teda demo aby si uveril? ;)
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Multik » 28 dub 2016, 18:55

po prozkoumání dema jsem usoudil , že máš pravdu odstoupil na kousíček zařídím ti unban. Ale pro příště by jsi to mohl říct narovinu proč jsi ho zabil. Jinak se ti omlouvám za způsobené nepříjemnosti.
Multik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Spirith » 28 dub 2016, 19:04

Za grab sa ti ospravedlnujem.. Pozrel som si demo a naozaj kúsok odstúpil. Nabudúce nezabijaj so slovami "už ma nebavíš".
Spirith
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod OMV » 28 dub 2016, 19:05 VIP

No vidíte ako to ide :3 Prijímam
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod JayoX » 28 dub 2016, 20:10 VIP

Ub žádost je tedy oprávněná. Musíš ale uznat, že k banu by nedošlo, kdyby jsi ihned kill objasnil.

Slovy mířenými na Spiritha jsi vlastně popsal sám sebe s právama.

Máš 48 hodin na slušnou reakci, poté se topik zamkne a tímto ho pokládám za vyřešený.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyřešeno] Spirith, Smiley/JB 1

Příspěvekod Habs » 30 dub 2016, 20:35 VIP

Žiadna zo strán zrejmé nemá nić na doplnenie,
lock
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Unban Žádost