Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno] KOSSO si hlupa lama

Příspěvekod kqkqtkosso » 29 dub 2016, 18:33

KOSSO, prave si mi dal ban za to ze som dobre hral. Tak bud si hlupa lama, alebo som ta tiez asi par krat dal a to si asi nezvladol s nervami a tak si vlastne NORMALNY kqkqt! tak si vyber, alebo mas ine vysvetlenie? A vysvetli kolegom ako to je, lebo jedno je iste, v zivote som cheaty nepouzil, hram hru pre cisto pre relax a vobec som na to uz prilis stary. Ale banov som dostal za dobru hru za tie roky uz aspon 10. Popytajte sa na servroch, aj ked moj nick uz roky kopiruju iny ludia.
Takze (. )( .) vsetkych pozdravuju a Kossovi zruste prava.
(. )( .)
kqkqtkosso
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] KOSSO si hlupa lama

od Rumcajz » 29 dub 2016, 18:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: KOSSO si hlupa lama

Příspěvekod Jadberg » 29 dub 2016, 19:21

Super, dodej sem výpis z konzole podle vzoru a chovej se trošku jako člověk, co by ti na to řekla maminka... :roll:
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod KosSo » 29 dub 2016, 20:17 VIP

:-D :-D ďakujem pekne za komplimenty. Demo sem hodím večer nie som doma ak ti to do vtedy nelocknu keďže to je trochu mimo vzor :-)
Obrázek
KosSo
Spamer
Spamer

Příspěvekod KosSo » 29 dub 2016, 22:35 VIP

1. https://www.sendspace.com/file/n3y7i8
2. https://www.sendspace.com/file/evvu0l
prvé: 5:25 ; 5:55 ; 8:40 ; 9:20 ; 13:00 ; 17:10 ; 18:40
druhé: 24:00

sem tam mi to prišlo aj ako WH ale to som už nečasoval
Obrázek
KosSo
Spamer
Spamer

Příspěvekod Habs » 30 dub 2016, 20:59 VIP

Na deme bol potvredný adminov verdikt.

Ak chceš k tomu niečo dodať, máš na to 48 hodín - doba, kým sa topik zamkne. Pokiaľ bude tvoje správanie neadekvátne, topik bude zamknutý ihneď.
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod kqkqtkosso » 01 kvě 2016, 04:55

Kosso, kedze nie som cheater, mam oproti tebe vyhodu, ze ti mozem napisat cokolvek. Ale ja som sa rozhodol inak. Ospravedlnujem za to, ze som ti vynadal. Mal som tazky den v praci a ty si mi nepravom zrusil relax. Vies, pri hre sa spravam naozaj slusne a casto branim deti-zaciatocnikov pred hustymi recami sikovnejsich a ovplyvnenych. Nepoznam ta a pravdepodobne ani nie si hlupak, ale mal by si krotit svoj detsky sen stat sa policajtom, aby si nahodou aj v realom zivote omylom „nezabanoval“ niekoho zo svojich blizkych. A TOTO BER VAZNE!

To, ze sa k tebe pridal aj kolega, je mi uz iba na smiech, asi by ste si obaja mali opat preverit svoje znalosti ako funguje kalach a mp5(tie som asi pouzil, kedze ich dominantne kupujem), hlavne pri fulloute, ked mys strhavas dole a do stran.
A Pani, kedze robite take chybne kroky, mali by ste zvazit, ci si pre istotu sami nezrusite prava admina, aj ked to teraz neurobi niekto za Vas.

eleftheria!
kqkqtkosso
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod kqkqtkosso » 01 kvě 2016, 05:14

Vies ty si asi nepochopil, ze mne na Counter-Striku vobec nezalezi, je to len primitivna pocitacova hra, pri ktorej si oddychnem, alebo popri rendrovani zabijam cas. Takze ti vlastne dakujem, ze sa mi snazis urobit priestor na dolezitejsie veci. Pretoze neskor si uvedomis aj ty, ako cas rychlo bezi a zivot s nim.
Zo zvedavosti som sa sem pozrel, ako zareagujes na svoju chybu, ale vidim, ze sa slepo drzis svojho rozhodnutia. Mne je to vlastne jedno, len pevne dufam, ze v realnom zivote niesi naozaj policajt, alebo sudca!!!
kqkqtkosso
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Cobretti » 04 kvě 2016, 02:11

Děkujeme za názory, ale tímhle si bohužel nijak nepomůžeš a neboj se, náš CHH tým je těchto věcí znalý ;)
Pokud chceš nadále hrát na našich serverech, zde máš možnosti, jak nadále postupovat:
Unban za VIP - chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
Unban ihned - chces-unban-ihned-t61717.html

LOCK
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Cobretti
Profesionál
Profesionál

Zpět na Unban Žádost