• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o akademika
Nick ve hře : Lorexis
Nick na fóru : Lorexis
Odkaz na profil : ucp.php
Věk : 16
Steam ID : STEAM_0:1:108101475
Sekce, kde se chcete stát akademikem : Furien
Odkaz na váš HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=4686
Proč chci akademika : Akademikem se chci stát proto, že v poslední době vidím hodně lidí co porušují pravidla serverů. Už mě to nebaví jak třeba 4 lidi kempí na txt, spawnech atd... Dané pravidla serveru by se měli dodržovat a ti hráči, kteří toto porušují by si zasloužili nějaký trest za jejich čin, že třeba kempí na spawnu po dobu celé hry, protože jinak než kdyby nekempili tak jsi myslím, že by ten kill ani neumístili ve své tabulce pár lidí co kempívá, tak kempívá proto že nemají dostatečný aim. Když se na toto dívám tak je to hrozné chtěl bych se přidat k vám, protože chci být součástí GS a vidět servery čisté bez různých kempů, cheaterů apod.. A to je vše co by jsem k tomu dodal.
.
Něco málo o mě : Jmenuji se Dominik Hrabovský. Je mi 16 let. Mezi mé koníčky patří fotbal, florbal, hokej atd... Bydlím v malé vesničce jménem Křižanovice. Myslím si, že jsem starostlivý až dost no tedy spíš spousta přátel to tvrdí. No a to je asi tak to nejzákladnější o mě, kdyby jste něco chtěli o mě ještě vědět stačí se zeptat mile rád odpovím.
Moje prohřešky na GS nebo jinde : Prohřešek nemám žádný myslím, ale klidně se podívejte
.
Děkuji za pozornost a vaši ztrátu času tohle číst, i kdyby to nevyšlo nevadí někdy příště. Přeji všem Hezký den
.
Odkaz na profil : ucp.php
Proč chci akademika : Akademikem se chci stát proto, že v poslední době vidím hodně lidí co porušují pravidla serverů. Už mě to nebaví jak třeba 4 lidi kempí na txt, spawnech atd... Dané pravidla serveru by se měli dodržovat a ti hráči, kteří toto porušují by si zasloužili nějaký trest za jejich čin, že třeba kempí na spawnu po dobu celé hry, protože jinak než kdyby nekempili tak jsi myslím, že by ten kill ani neumístili ve své tabulce pár lidí co kempívá, tak kempívá proto že nemají dostatečný aim. Když se na toto dívám tak je to hrozné chtěl bych se přidat k vám, protože chci být součástí GS a vidět servery čisté bez různých kempů, cheaterů apod.. A to je vše co by jsem k tomu dodal.

Něco málo o mě : Jmenuji se Dominik Hrabovský. Je mi 16 let. Mezi mé koníčky patří fotbal, florbal, hokej atd... Bydlím v malé vesničce jménem Křižanovice. Myslím si, že jsem starostlivý až dost no tedy spíš spousta přátel to tvrdí. No a to je asi tak to nejzákladnější o mě, kdyby jste něco chtěli o mě ještě vědět stačí se zeptat mile rád odpovím.
Moje prohřešky na GS nebo jinde : Prohřešek nemám žádný myslím, ale klidně se podívejte

Děkuji za pozornost a vaši ztrátu času tohle číst, i kdyby to nevyšlo nevadí někdy příště. Přeji všem Hezký den

-
Lorexis - Amatér
[Zamítnuto] Žádost o akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o akademika
Lorexis píše:Nick ve hře : Lorexis
Odkaz na profil : lorexis-u48257.html
Proč chci akademika : Akademikem se chci stát proto, že v poslední době vidím hodně lidí co porušují pravidla serverů. Už mě to nebaví jak třeba 4 lidi kempí na txt, spawnech atd... Dané pravidla serveru by se měli dodržovat a ti hráči, kteří toto porušují by si zasloužili nějaký trest za jejich čin, že třeba kempí na spawnu po dobu celé hry, protože jinak než kdyby nekempili tak jsi myslím, že by ten kill ani neumístili ve své tabulce pár lidí co kempívá, tak kempívá proto že nemají dostatečný aim. Když se na toto dívám tak je to hrozné chtěl bych se přidat k vám, protože chci být součástí GS a vidět servery čisté bez různých kempů, cheaterů apod.. A to je vše co by jsem k tomu dodal..
Moje prohřešky na GS nebo jinde : Prohřešek nemám žádný myslím, ale klidně se podívejte.
Děkuji za pozornost a vaši ztrátu času tohle číst, i kdyby to nevyšlo nevadí někdy příště. Přeji všem Hezký den.
-
Lorexis - Amatér
Zkus nenadávat a nenavážet se do ostatních hráčů a mohlo by ti to vyjít.
2 týdny máš na nápravu, tak se snaž.
Zamítnuto.
Jestli chceš něco dodat, máš na to čas 48 hodin, poté bude topic zamknut. V případě nadávek zamykám okamžitě. Když to budeš chtít locknout na vlastní žádost, taktéž to zamknu.
2 týdny máš na nápravu, tak se snaž.
Zamítnuto.
Jestli chceš něco dodat, máš na to čas 48 hodin, poté bude topic zamknut. V případě nadávek zamykám okamžitě. Když to budeš chtít locknout na vlastní žádost, taktéž to zamknu.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
Dobře dva týdny stejnak ani nebudu hrát a nebudu nadávat není mi to zapotřebí za to se omlouvám
, ale snad když dám slib tak mě to uznáš ? A už nikdy nebudu nadávat, abych se mohl stat akademikem
.
e.Tommy: To, že nebudeš hrát ti nepomůže. Když nahraješ aktivitu bez nadávek, tak ho možná dostaneš, záleží na tom, jak to chceš.

e.Tommy: To, že nebudeš hrát ti nepomůže. Když nahraješ aktivitu bez nadávek, tak ho možná dostaneš, záleží na tom, jak to chceš.
-
Lorexis - Amatér
Odepsal jsem ti pomocí editu na tvou otázku, verdikt zůstává.
Lock
Lock
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1