• Stránka 1 z 1
[VYRIEŠENÉ] Bind CT?
Ahoj,
jelikož jsem milovníkem JB módu, zde, na GS tak rád hraji i za "dozorce". Ale jelikož k ct se dostat je omezené, rád bych se tam dostal třeba pomocí jednoho kliku. Moje otázka zní, dá se nějak nabindovat joinutí CT? Na google jsem se koukal, nic mi nepomohlo kromě scriptů, tak od toho mám tu Vás aby jste mi poradili..
Děkuji moc za cokoliv
jelikož jsem milovníkem JB módu, zde, na GS tak rád hraji i za "dozorce". Ale jelikož k ct se dostat je omezené, rád bych se tam dostal třeba pomocí jednoho kliku. Moje otázka zní, dá se nějak nabindovat joinutí CT? Na google jsem se koukal, nic mi nepomohlo kromě scriptů, tak od toho mám tu Vás aby jste mi poradili..
Děkuji moc za cokoliv

-
Yami - Zkušený
[VYRIEŠENÉ] Bind CT?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bind CT?
Ahoj,
to vim, diky, to take pouzivam, ale je to moc zdlouhave. Proto ze jestli neni nejaky ten bind. Kazdopadne diky za odpoved
.
to vim, diky, to take pouzivam, ale je to moc zdlouhave. Proto ze jestli neni nejaky ten bind. Kazdopadne diky za odpoved

-
Yami - Zkušený
skuz tohle bind v "chooseteam;wait;wait;slot1;wait;wait;chooseteam;wait;wait;slot1;chooseteam;wait;wait;slot1;wait;wait;"
právoplatný následník Malackého trůnu
-
Brazzer - Zkušený
Čau bind funguje na 1.6 na Gočku ale nie. Takže musíš ísť klasicky k CT ako si išiel doteraz.
e.Toxic nakoniec sa bind našiel a píše sa to takto bind "klávesa" "jointeam 3"
Lock
e.Toxic nakoniec sa bind našiel a píše sa to takto bind "klávesa" "jointeam 3"
Lock
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
-
Lubou - Profesionál
• Stránka 1 z 1