• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] jb 7 / Mizuu
- Název topicu - Mizuu / neznalost pravidel/ako admin
1. Takže boli sme , na servery Jb 7 a prišiel tam Admin Mizuu
Simon povedal že pôjdete Walkom a potom že dobehnite
Admin Mizuu ho grabol že prečo mi nadržuješ ked som zastavil
Tak ho grabol a povedal že zabi ma , a hráč ho chcel zabit aj ho trafil a hodil ho o zem
2. Důkazy - Demo mám iba zo serveru bez zvuku
http://leteckaposta.cz/899689098 --- > od 6:40 do 7:38

1. Takže boli sme , na servery Jb 7 a prišiel tam Admin Mizuu

2. Důkazy - Demo mám iba zo serveru bez zvuku
http://leteckaposta.cz/899689098 --- > od 6:40 do 7:38
Budúcnosť patrí tým, ktorí veria v krásu svojich snov
-
Spid3rMan - Drbna
[Vyřešeno] jb 7 / Mizuu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jb 7 / Mizuu
A ked bude potreba zavolám tých 2 adminvo ktorý tam boli
neni problém

-
Spid3rMan - Drbna
No dobre, tak začnem.
Hral som prvé kolo, šiel som do boxu, príkazy simona som plnil. Simon zadal príkaz: "Podte za mnou." Ja som za ním pekne šiel, len som potreboval na niečo odpísať, zastal som. Hráč to videl, hráč ma nezabil. Chytil som ho do grabu, opýtal som sa ho: " Prečo mi prosím nadržuješ? Veď som predsa zastal." Podla mňa tam nejaké nadržovanie vidieť bolo, pretože som tiež aj normálny hráč ktorý by mal zastať, a plniť príkazy simona. Demo je HLTV, nieje na nom počuť zvuk z voicu, predpokladám že všetko čo sem napíšem bude používate proti mne. Ale tak.. On mi nato odpovedal: " Si psal tak som ťa nechcel zabíjať. " No ja som zbrklo odpovedal " Tak ma zabi. " Hráča som ešte držal v grabe, konal som zle, a zbrklo velmi sa zato ospravelnujem, hráčovi som sa niekolko krát ospravedlnil, hráč omluvu prijal, hráč povedal že dobre. Fakt som to tak nemyslel ako som to povedal, nechcel som hráčovi v žiadom prípade nejak úblížiť, alebo ho posmiešniť pred inými hráčmi, chcem som ho len ponaučiť že robí niečo zle. Keby že aspon nahlási simonovi nejakú nevýhodu.
Ešte raz sa ospravedlnujem za všetko čo som vykonal v zlom, nikdy som nechcel žiadnemu hráčovi ublúžiť, chcem len aby na serveri bol klud, a aby hra prebiehala v klude bez akéhokolvek nadržovania. Za spôsobené škody, sa naozaj ospravedlnujem. A Janci, ked ja niečo riešim ( dobre toto som tak nechcel urobiť, zmiatlo ma to )
Tu je ospravedlnenie hráčovi --> http://www.imgup.cz/image/Tg7 ( hráč ospravedlnenie primul. )
Hral som prvé kolo, šiel som do boxu, príkazy simona som plnil. Simon zadal príkaz: "Podte za mnou." Ja som za ním pekne šiel, len som potreboval na niečo odpísať, zastal som. Hráč to videl, hráč ma nezabil. Chytil som ho do grabu, opýtal som sa ho: " Prečo mi prosím nadržuješ? Veď som predsa zastal." Podla mňa tam nejaké nadržovanie vidieť bolo, pretože som tiež aj normálny hráč ktorý by mal zastať, a plniť príkazy simona. Demo je HLTV, nieje na nom počuť zvuk z voicu, predpokladám že všetko čo sem napíšem bude používate proti mne. Ale tak.. On mi nato odpovedal: " Si psal tak som ťa nechcel zabíjať. " No ja som zbrklo odpovedal " Tak ma zabi. " Hráča som ešte držal v grabe, konal som zle, a zbrklo velmi sa zato ospravelnujem, hráčovi som sa niekolko krát ospravedlnil, hráč omluvu prijal, hráč povedal že dobre. Fakt som to tak nemyslel ako som to povedal, nechcel som hráčovi v žiadom prípade nejak úblížiť, alebo ho posmiešniť pred inými hráčmi, chcem som ho len ponaučiť že robí niečo zle. Keby že aspon nahlási simonovi nejakú nevýhodu.
Ešte raz sa ospravedlnujem za všetko čo som vykonal v zlom, nikdy som nechcel žiadnemu hráčovi ublúžiť, chcem len aby na serveri bol klud, a aby hra prebiehala v klude bez akéhokolvek nadržovania. Za spôsobené škody, sa naozaj ospravedlnujem. A Janci, ked ja niečo riešim ( dobre toto som tak nechcel urobiť, zmiatlo ma to )
Tu je ospravedlnenie hráčovi --> http://www.imgup.cz/image/Tg7 ( hráč ospravedlnenie primul. )
-
Mizuu - Mistr
Ahoj. Na serveri som bol a najlepšie bude pre HLSA, keď si pozrú moje demo. Situácia začína od 7:05 - 8:00.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Admin v dané situaci jednal zbrkle, povýšeně a přehnaně. Je tu nový, ale za sebou už pár situací této podobných má.
Admin se omluvil a bylo mu důrazně domluveno. Pokud se podobná situace bude opakovat, vyvodíme z toho patřičné důsledky.
Stížnost oprávněná, pokud k tomu má někdo co dodat, máte prostor, potom se topik zamkne.
Admin se omluvil a bylo mu důrazně domluveno. Pokud se podobná situace bude opakovat, vyvodíme z toho patřičné důsledky.
Stížnost oprávněná, pokud k tomu má někdo co dodat, máte prostor, potom se topik zamkne.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Dobre v pohode
Ospravedlnenie ktoré prijal nevidím
A ty si hovoríš admin-akademik ? že sa takto správaš k hráčom ? Oni tam hraju iba kvoli radosti že ich to baví a nie aby si tam naních kričal
čo si budu myslieť o GS ?
berem to že si sa mu ospravedlnil , ale neberem to že sa z toho zase chceš vymotať ako ťa už nahlásil niaky človek
problem-na-jb-7-admin-t125955.html , Demo si mu tam ešte nepridal
Neviem ako to bolo v pošte
nemám viditelnosť do pošty
Nechám to na Vyšších podla mna si najhorší Admin-Akademik
.
S pozdravom JaNcI

S pozdravom JaNcI
-
Spid3rMan - Drbna
Mizuu píše:No dobre, tak začnem.
Ešte kolko krát sa ospravedlníš ?

-
Spid3rMan - Drbna
Po přezkoumání tvého chatu ze serveru ti uděluji ban za úmyslnou provokaci admina a vyhrožování. Příště to řeš hned na fóru a takovým banům se vyhneš.
http://www.gamesites.cz/amxban/Jailbrea ... p?bid=5136

-
JayoX - CS 1.6 Admin
JayoX píše:Po přezkoumání tvého chatu ze serveru ti uděluji ban za úmyslnou provokaci admina a vyhrožování. Příště to řeš hned na fóru a takovým banům se vyhneš.
Oke v pohodičke

-
Spid3rMan - Drbna
• Stránka 1 z 1