• Stránka 1 z 1
(Vyriesene/neopravnena staznost)kocik
to je admin jako si tu z toho roby dobrí den alebo čo nekomu chce dat kill a stale len na mna dpc toto uz fakt nieje normalne ja ked som kickol alebo dal kill za porusenie pravidiel daval som presne toho hraca a nie zasran ma tu bude stale srat a este sa aj ospravedlnovat a v duchu sa kokotko smeje si spravte poriadok bolo to na cplmil 15.5.2016 o 16:10 dakujem
- misotadal
- Kolemjdoucí
(Vyriesene/neopravnena staznost)kocik
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: kocik
Som rad ze mam cas na csko aspon raz za cas a nie sa tu prckat este hladat a pisat to podla vzoru zo zasrana je admin a nevie sa ani len slusne chovat takze uzavreta vec je viac serverov kde sa da hrat a co je natom lepsie aspon pristup adminov ked tam je cheater hned to nahlasujem on to tu neregistruje takze to nieje admin ale dieta ďakujem !!!!
- misotadal
- Kolemjdoucí
Re: kocik
Vzhladom na to ze tu chyba dost informacii potrebnych k zisteniu pochybenia admina sa topic neda vyriesit inak ako neopravneny.
Hrac, ktory sa stazoval si ocividne prisiel iba "vyliat" zlost sem na web a nevyuzil dostatok casu na dodanie potrebnych dokazov o previneni admina. Preto tuto staznost uzatvaram ako neopravnenu a zamykam ju.
Hrac, ktory sa stazoval si ocividne prisiel iba "vyliat" zlost sem na web a nevyuzil dostatok casu na dodanie potrebnych dokazov o previneni admina. Preto tuto staznost uzatvaram ako neopravnenu a zamykam ju.
-
Roxtedy - Mistr
• Stránka 1 z 1