Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Názor na Jail_indiana

Příspěvekod Honziiik13 » 20 kvě 2016, 20:59

Dobrý den,

Rád bych chtěl zde vyjádřit svůj názor na jednu z map kterou alespoň jednou denně hraji. Je to mapa Jail_indiana.
Tato mapa dělá na serverech jeden velký problém a to ten že během normální hry, když už hráč netrpělivě čeká na další kolo, které se načítá se stane to, že mapa vyhodí ze serveru skoro polovinu hráčů, nejčastěji se to stává Dozorcům a nakonec zůstane třeba jeden možná dva či tři hráči u CT. Nevím jestli je to dobrý nápad nechávat v provozu tuto mapu, jelikož tato situace dokáže někdy pěkně naštvat. příklad: Hráč má našetřeno asi 100 bodů, které plánuje využít následující kolo na neviditelnost a sekáček, ale místo toho se dívá na obrázek Counter-Strike 1.6.

Prosil bych, aby se zde vyjádřili všichni hráči, kteří mají problém s touto mapou a v případě Administrátorů o vysvětlení proč se toto děje a mapa je stále aktivní?.

Děkuji všem čtenářům, podporovatelům tohoto názoru a češtinářům, kteří budou poukazovat na mé gramatické chyby

S Pozdravem Honzííík
Kliknutím vložíte text
Honziiik13
Drbna
Drbna

Názor na Jail_indiana

od Rumcajz » 20 kvě 2016, 20:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Názor na Jail_indiana

Příspěvekod GSHeaDSpY » 20 kvě 2016, 21:45 VIP

Ako Honzíík vraví ---> mapa pri vyššom počte hráčov nestíha a kickuje hráčov, ktorý sú potom nervózny a nadávajú na servery. Táto mapa to robila už od začiatku kedy bola zaradená do obehu, pretože asi nieje na takýto veľký počet hráčov stavaná... Neviem či sa to rieši alebo sa na to kašle, ale rád by som aby sa to vyriešilo čo najskôr.
S pozdravom GSHeaDSpY.
GSHeaDSpY
Mistr
Mistr

Příspěvekod Sm4iL » 20 kvě 2016, 22:07

Dneska nás bylo na serveru asi 10 a kiclo nás to i přes to, že nás bylo málo. Rozhodně bych podpořil jakoukoliv podporu nebo i zrušení mapy, a přidat mapu jail_beach, tuto mapu má rádo hodně hráčů takže by každej měl rozhodně radost :-) ;)
Sm4iL
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod renekK » 20 kvě 2016, 22:26

Dobrý den, tuto mapu bych určitě odstranil z provozu, protože jak bylo psáno tato mapa kickuje hodně lidí a pak já už jako hráč dané naštvané lidi uklidnit nemohu... To už pomuže pouze administrátor. Hráči nadávají na GS.cz servery a nedokážou pochopit že toto je provozná chyba MAPY. Mimochodem mapa jail_beach byla smazána ze stejných duvodu, také kickovala lidi počas hraní tak se to začlo řešit. Rozhodně + už jenom kvuli tomu že nějake autistické CT vezme auto a všechny pozabíjí jenom svou demencí ale to je mimo tohoto tématu.. Prostě souhlasím.

S pozdravem Jassy.(Marek)
renekK
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod stoker » 20 kvě 2016, 23:10

Súhlasím síce som nehral vela krát túto mapu ale asi 1 krát na tejto mape ma kicklo zo serveru pravdepodobne to bolo tým a určite bude fajn keď sa tá mapa vyradí :) (nemám k tej mape ani nejaká extra vzťah takže v pohode :D)
stoker
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 21 kvě 2016, 07:12 VIP

Už by se mohla hodit na všechny JB jail_indiana_v2 místo normální indiany.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod AngelOfDarkness » 21 kvě 2016, 11:34 VIP

upřímě mě to taky stve sice nejsem VIP ani EVIP ale stve mně kdyz se dostanu K CT a chci dat zabavne kolo tak me to kikne
:D :(
ObrázekObrázekObrázek
AngelOfDarkness
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod Aveeth » 21 kvě 2016, 11:43

Dobrý deň.

Ako hovorí Honzík, ta mapa by sa mala zrušiť po pripadne nahradiť inou. Sami môžete vidieť, že keď je na servery viac hráčov a dá sa mapa indiana ľudia z tade odchádzajú po prvom kicku a z 20 ľudí čo tam bolo ostane možno tak 8 (Aj to len ty čo majú pevné nervy :D). Niekto sa teší z bodov alebo to že sa dostal k CT a zrazu ho kickne. Potom sú zbytočné "dementné" reči že GS ma dobugované JB servery apod. pri tom je to len o jednej mape. Bol by som rád keby sa tohoto návrhu niekto chytí a spraví stým niečo. Osobne by som bol pre jail_indiana_v2 jak už poznamenal aj Viktor.

s pozdravom Aveeth 8-)
"Nech robíme čokoľvek, má nám záležať na tom, čo robíme, nie na tom, či nás niekto vidí!"

Obrázek
Aveeth
Pokročilý
Pokročilý

Bydliště: Slovenská republika - Trenčiansky kraj - Bánovce nad Bebravou

Příspěvekod 1fieryphoenix1 » 21 kvě 2016, 11:47

Ako písal Honzíík stáva sa to furt keď je táto mapa bolo by dobré ju dať preč alebo aspoň ju opraviť aby nevyhadzovala ludí.
1fieryphoenix1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MalyGanjik » 21 kvě 2016, 12:02

Jako jeden z mnoha i já se přikláním k odebrání této mapy. Jelikož na GS hraju Jail docela dlouho tak si pamatuji na mapy jako třeba jail_west to byla mapa jak se patří ! Takže prosím o to kdyby jste tuto mapu odstranili a nahradili jinačí a třeba novější mapou.
- S pozdravem Malý Ganjik
I'm back and stronger than before.
Maly Ganjik ^_^ :) Za mladých let postrach JB8 :D
*[BoSs]* klan -> lásky moje

Moc se omlouvám všem hráčům, adminům, hlsa, akademikům za své chování v minulosti. Jsem zpět, protože to chci napravit.
MalyGanjik
Amatér
Amatér

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 25 kvě 2016, 15:36 VIP

MalyGanjik píše:Jako jeden z mnoha i já se přikláním k odebrání této mapy. Jelikož na GS hraju Jail docela dlouho tak si pamatuji na mapy jako třeba jail_west to byla mapa jak se patří ! Takže prosím o to kdyby jste tuto mapu odstranili a nahradili jinačí a třeba novější mapou.

jail_west byla dobrá mapa, ale dá se tam bugnout z cely ven na střechu, takže proto byla pravděpodobně zrušena :)
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod MalyGanjik » 01 čer 2016, 17:03

ViktorOnlyJB píše:
MalyGanjik píše:Jako jeden z mnoha i já se přikláním k odebrání této mapy. Jelikož na GS hraju Jail docela dlouho tak si pamatuji na mapy jako třeba jail_west to byla mapa jak se patří ! Takže prosím o to kdyby jste tuto mapu odstranili a nahradili jinačí a třeba novější mapou.

jail_west byla dobrá mapa, ale dá se tam bugnout z cely ven na střechu, takže proto byla pravděpodobně zrušena :)

Pořád lepší než když vás mapa kickne když máte 200 bodů.
I'm back and stronger than before.
Maly Ganjik ^_^ :) Za mladých let postrach JB8 :D
*[BoSs]* klan -> lásky moje

Moc se omlouvám všem hráčům, adminům, hlsa, akademikům za své chování v minulosti. Jsem zpět, protože to chci napravit.
MalyGanjik
Amatér
Amatér

Příspěvekod Honziiik13 » 08 čer 2016, 13:51

Už toho mám až po krk

Dnes jsem si na této mapě znovu šetřil na neviditelnost, jakmile se mi to podařilo znovu mne to vyhodilo, to vážně není v pořádku.

S pozdravem Honzííík
Kliknutím vložíte text
Honziiik13
Drbna
Drbna

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 16 čer 2016, 16:38 VIP

Honziiik13 píše:Už toho mám až po krk

Dnes jsem si na této mapě znovu šetřil na neviditelnost, jakmile se mi to podařilo znovu mne to vyhodilo, to vážně není v pořádku.

S pozdravem Honzííík

Už jsem viděl jail_indianu_v2 na více JB :) takže by už neměl být problém :)
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Honziiik13 » 16 čer 2016, 19:22

Ano viděl jsem a říkal jsem si, že ta moje stížnost asi zabrala.
Kliknutím vložíte text
Honziiik13
Drbna
Drbna

Další

Zpět na JailBreak Servery