I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Surf

Příspěvekod Drayn » 21 kvě 2016, 16:10

Když jsem se napojil na server tak tam někdo řekl že gs je na p*** tak jsem mu řekl že jeho máma je na p*** no a dostal jsem ban od Padny ale když jsem se podíval do banlistu tak tento hráč co to řekl ban nedostal za nadávky na portál a já jsem ho dostal takže bych řekl že měl taky dostat ban ne ?
Drayn
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] Surf

od Rumcajz » 21 kvě 2016, 16:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Surf

Příspěvekod Mutlovicc » 21 kvě 2016, 17:27 VIP

Ahoj, jestli si tohle napsal tak si dostal oprávněný ban za nadávky a pokud si stěžuješ na admina, že nezabanoval nějákého hráče za nadávky na portál a nenapíšeš ani jeho jméno, tak je to celkem bezvýznamná stížnost a pokud nevíš nick toho hráče, tak ses pravděpodobně ani nemohl ani zjistit jestli dostal ban.
Mutlovicc
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod polskasila » 21 kvě 2016, 19:53 VIP

Omlouvam se za vyjadreni, ale jen chci odpovedet Mutlovicovi

Mutlovicc píše:pokud si stěžuješ na admina a nenapíšeš ani jeho jméno

jmeno mas nahore

Drayn píše:dostal jsem ban od Padny

ten admin byl nejspis Panda ;)
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Příspěvekod hTcinfo » 21 kvě 2016, 19:56 VIP

Ahoj, bohužel nic tě neopravňuje k tomu aby si nadával a už vůbec ne tak jak píšeš. Pokud si chtěl s jeho prohřeškem něco udělat, měl si jeho chat vyfotit a nahlásit do Porušení pravidel CSGO Jump Servery a my by jsme mu ban dali, každopádně to si neudělal a tím pádem si dostal ban ještě ty za nadávky.

Na druhou stranu když mi napíšeš který admin v tu danou chvíli na serveru byl mohu se ho zeptat zda si všiml i nadávek na portál a jestli jednal podle pravidel které tu máme.

Info
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
hTcinfo
Spamer
Spamer

Příspěvekod Drayn » 21 kvě 2016, 23:37

Ok tak fajn já jsem si nechtěl stěžovat nato že jsem dostal ban ale to že tento hráč GR33NW!ND csgo2x nedostal ban za nadávky na portál a měl by dostat ban. Takže by mě celkem zajímalo proč mu admin nic neřekl nebo ho neupozornil. Když mu teda admin nic neřekl tak jsem mu něco řekl já nic pěkného to nebylo ale to mi je celkem jedno. Nechci si stěžovat adminovo rozhodnutí že mi dal ban. A pokud se za nadávání na portál nedává ban tak to byste se mělo omluvit všem co kdy nadávali na portál.
Drayn
Amatér
Amatér

Příspěvekod ElysiumGS » 22 kvě 2016, 06:34

Ahoj, pokud víš, že si PandA neplnil své povinnosti, tak nám k tomu dodej nějaký důkaz, který nás o tvém tvrzení ujistí, jinak je celá stížnost bezpředmětná(máš na to 48 hodin).
Obrázek - Elysium [에릿] Obrázek - Elysium
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Příspěvekod Panda01 » 22 kvě 2016, 14:14

Ahoj, tak já se k tomu taky vyjádřím jak se to odehrálo. Na serveru jsem byl a slyšel jsem pouze nadávky z tvojí strany a jelikož jsi bývalý admin, tak jsi dostal ban ihned. Ze strany hráče GR33NW!ND csgo2x jsem nadávky neslyšel. Je možné že jsem to přeslechl když na serveru mluví více lidí ale to si vážně nemyslím. To by bylo všechno k ménu vyjádření. ;)
Panda01
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Drayn » 22 kvě 2016, 15:52

Když jsem se připojil tak byl slyšen jen on a nikdo jinej nemluvil možná to bude tím že jsi to slyšet nechtěl a věnoval ses tomu co jsem řekl a dal jsi mi taky zato ban a jemu jsi ten ban nedal.
Jo a pokud jste to nepochopili tak já si nestěžuji nato že jsem dostal ban zato co jsem řekl ale nato že on ten ban nedostal za nadávky na portál.
Drayn
Amatér
Amatér

Příspěvekod hTcinfo » 22 kvě 2016, 17:09 VIP

Uzavřel bych to stím, že admin si pro příště dá větší pozor a bude se snažit poslouchat všechno co se dá, a tebe požádám, aby si jednal trochu klidněji a určitě budeš moct vklidu na serverech hrát.

Admini jsou taky jenom lidi a docela věřím, že když střílí xy lidí tak to co někdo řekne ve voicu se může lehce ztratit ;)

Vyřešeno
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
hTcinfo
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy