• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Surf
Když jsem se napojil na server tak tam někdo řekl že gs je na p*** tak jsem mu řekl že jeho máma je na p*** no a dostal jsem ban od Padny ale když jsem se podíval do banlistu tak tento hráč co to řekl ban nedostal za nadávky na portál a já jsem ho dostal takže bych řekl že měl taky dostat ban ne ?
-
Drayn - Amatér
[Vyřešeno] Surf
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Surf
Ahoj, jestli si tohle napsal tak si dostal oprávněný ban za nadávky a pokud si stěžuješ na admina, že nezabanoval nějákého hráče za nadávky na portál a nenapíšeš ani jeho jméno, tak je to celkem bezvýznamná stížnost a pokud nevíš nick toho hráče, tak ses pravděpodobně ani nemohl ani zjistit jestli dostal ban.
-
Mutlovicc - Zkušený
Omlouvam se za vyjadreni, ale jen chci odpovedet Mutlovicovi
jmeno mas nahore
ten admin byl nejspis Panda
Mutlovicc píše:pokud si stěžuješ na admina a nenapíšeš ani jeho jméno
jmeno mas nahore
Drayn píše:dostal jsem ban od Padny
ten admin byl nejspis Panda

187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Ahoj, bohužel nic tě neopravňuje k tomu aby si nadával a už vůbec ne tak jak píšeš. Pokud si chtěl s jeho prohřeškem něco udělat, měl si jeho chat vyfotit a nahlásit do Porušení pravidel CSGO Jump Servery a my by jsme mu ban dali, každopádně to si neudělal a tím pádem si dostal ban ještě ty za nadávky.
Na druhou stranu když mi napíšeš který admin v tu danou chvíli na serveru byl mohu se ho zeptat zda si všiml i nadávek na portál a jestli jednal podle pravidel které tu máme.
Info
Na druhou stranu když mi napíšeš který admin v tu danou chvíli na serveru byl mohu se ho zeptat zda si všiml i nadávek na portál a jestli jednal podle pravidel které tu máme.
Info
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
Ok tak fajn já jsem si nechtěl stěžovat nato že jsem dostal ban ale to že tento hráč GR33NW!ND csgo2x nedostal ban za nadávky na portál a měl by dostat ban. Takže by mě celkem zajímalo proč mu admin nic neřekl nebo ho neupozornil. Když mu teda admin nic neřekl tak jsem mu něco řekl já nic pěkného to nebylo ale to mi je celkem jedno. Nechci si stěžovat adminovo rozhodnutí že mi dal ban. A pokud se za nadávání na portál nedává ban tak to byste se mělo omluvit všem co kdy nadávali na portál.
-
Drayn - Amatér
Ahoj, tak já se k tomu taky vyjádřím jak se to odehrálo. Na serveru jsem byl a slyšel jsem pouze nadávky z tvojí strany a jelikož jsi bývalý admin, tak jsi dostal ban ihned. Ze strany hráče GR33NW!ND csgo2x jsem nadávky neslyšel. Je možné že jsem to přeslechl když na serveru mluví více lidí ale to si vážně nemyslím. To by bylo všechno k ménu vyjádření. 

-
Panda01 - Pokročilý
Když jsem se připojil tak byl slyšen jen on a nikdo jinej nemluvil možná to bude tím že jsi to slyšet nechtěl a věnoval ses tomu co jsem řekl a dal jsi mi taky zato ban a jemu jsi ten ban nedal.
Jo a pokud jste to nepochopili tak já si nestěžuji nato že jsem dostal ban zato co jsem řekl ale nato že on ten ban nedostal za nadávky na portál.
Jo a pokud jste to nepochopili tak já si nestěžuji nato že jsem dostal ban zato co jsem řekl ale nato že on ten ban nedostal za nadávky na portál.
-
Drayn - Amatér
Uzavřel bych to stím, že admin si pro příště dá větší pozor a bude se snažit poslouchat všechno co se dá, a tebe požádám, aby si jednal trochu klidněji a určitě budeš moct vklidu na serverech hrát.
Admini jsou taky jenom lidi a docela věřím, že když střílí xy lidí tak to co někdo řekne ve voicu se může lehce ztratit
Vyřešeno
Admini jsou taky jenom lidi a docela věřím, že když střílí xy lidí tak to co někdo řekne ve voicu se může lehce ztratit

Vyřešeno
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 1