• Stránka 1 z 1
Zneužívání práv . ( JB 1 )
1. STEAM_0:0:34782705 , admin : adam ( 17:44 +/-)
Dobrý den dnes jsem hrál na serveru JB 1 , byla nová mapa , kterou jsem neznal . Tak jsem omylem ven z místnosti , načež mi CT blokovalo vstup do zbrojnice , abych si nemohl vzít gunu a strážit CT zony a tu zbrojnici . Hráče (CT) Jsem slušně upozornil , aby neblokoval vstup do zbrojnice , že si tam chci dojít pro zbran . Ne hráč ignoroval a blokoval furt .
Tak jsem požádal po 2x slušně ignoroval a blokoval dále. Tudíž už jsem to nesnesl a trochu jsem na něj zvýšil hlas a řekl mu znova (slušně ) , aby neblokoval vstup do zbrojnice . A dál??? tenhle admin udělal zvláštní proces : přehodil hráče , který mně blokoval a přehodil mně , který měl zkaženou hru . Myslím , že se to dá považovat za zneužívání práv . Admin nepřiznal svoji vinu . Dokonce si ještě stojí za tím , že udělal správně ( i když neudělal). Prosil bych o vyřešení tohodle téma co nejdříve . Děkuji
PS : Doufám ,že se to pečlivě prošetří.
2. Důkazy nemám ale admin si tuto situaci zřejmě dost bude pamatovat a ( možná ) se přízná k tomuto prohřešku.
Dobrý den dnes jsem hrál na serveru JB 1 , byla nová mapa , kterou jsem neznal . Tak jsem omylem ven z místnosti , načež mi CT blokovalo vstup do zbrojnice , abych si nemohl vzít gunu a strážit CT zony a tu zbrojnici . Hráče (CT) Jsem slušně upozornil , aby neblokoval vstup do zbrojnice , že si tam chci dojít pro zbran . Ne hráč ignoroval a blokoval furt .
Tak jsem požádal po 2x slušně ignoroval a blokoval dále. Tudíž už jsem to nesnesl a trochu jsem na něj zvýšil hlas a řekl mu znova (slušně ) , aby neblokoval vstup do zbrojnice . A dál??? tenhle admin udělal zvláštní proces : přehodil hráče , který mně blokoval a přehodil mně , který měl zkaženou hru . Myslím , že se to dá považovat za zneužívání práv . Admin nepřiznal svoji vinu . Dokonce si ještě stojí za tím , že udělal správně ( i když neudělal). Prosil bych o vyřešení tohodle téma co nejdříve . Děkuji
PS : Doufám ,že se to pečlivě prošetří.
2. Důkazy nemám ale admin si tuto situaci zřejmě dost bude pamatovat a ( možná ) se přízná k tomuto prohřešku.
-
ruza54 - Drbna
Zneužívání práv . ( JB 1 )
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zneužívání práv . ( JB 1 )
Pokud nemáš demo se zvukem, tvá stížnost je bezpředmětná.
Příště si ale dej větší pozor, aby si se nevystavil nebezpečí napadení a nevyvolal tak vzpouru. To, že něco neznáš tě neomlouvá. Je to pořád tvůj problém za který neseš následky a ne zneužívání práv.
Stížnost vyřešena. Máš prostor pro vyjádření, než bude topic uzamčen.
Příště si ale dej větší pozor, aby si se nevystavil nebezpečí napadení a nevyvolal tak vzpouru. To, že něco neznáš tě neomlouvá. Je to pořád tvůj problém za který neseš následky a ne zneužívání práv.
Stížnost vyřešena. Máš prostor pro vyjádření, než bude topic uzamčen.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee neresi tu nejake nebezpeci napadeni. Tady jde o to , že mě adam přehodil bez důvodu . On měl prehodit jen tamtoho hrace nacez prehodil i mne . Ja tim byl poskozeny o to mi jde. Ja jsem CT slusne poprosil (3x)aby neblokoval vstup do zbrojky .
Admin nic nedelal . Az kdyz jsem to rekl po 3x tak nas oba prehodil .
Admin nic nedelal . Az kdyz jsem to rekl po 3x tak nas oba prehodil .
-
ruza54 - Drbna
Ano demo nemam . Uznavam , ze clovek (admin ) dela chyby. Kazdopadne by se mohl aspon tu nebo primo na tom serveru omluvit za to , ze mi zkazil hru.
-
ruza54 - Drbna
ty pises ze admin ti zneprijemnil hru. podla mna tym zprijemnil hru celemu serveru, ktory nemusel pocuvat ako sa vy dvaja hadate. nabuduce mozno bude lepsie ustupit a nehadat sa tam
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Dobře no ...
Jako říkám( upozornoval jsem ho 2x po 3x jsem zvysil hlas , jako nevim co jsem mel jinneho delat "stat cele HVD pred vchodem do zbrojky asi ne " , už se mi to nechce řešit , proto bych chtěl požádát o lock
díky
Jako říkám( upozornoval jsem ho 2x po 3x jsem zvysil hlas , jako nevim co jsem mel jinneho delat "stat cele HVD pred vchodem do zbrojky asi ne " , už se mi to nechce řešit , proto bych chtěl požádát o lock
díky
-
ruza54 - Drbna
staci pouzit rozum. Su tam 2 vstupy, cize kludne si mohol ist hore a pouzit druhy.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
To asi jsou . Ale už jsem psal , že tu mapu moc neznam a u CT jsem tam byl poprvé .
-
ruza54 - Drbna
• Stránka 1 z 1