I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyreseno] JB7/nevimno

Příspěvekod ftacek » 30 kvě 2016, 20:42

Takže bol som u CT, normálne som hral a zrazu ma admin premiestnil k T, pýtal som sa ho prečo no neodpovedal, asi 3,4x som napísal vetu "prosím napíš mi prečo si ma premiestnil k T" alebo niečo tak a admin mi nevedel skoro ani po toľkých razoch odpovedať až snaď na 5x, nebola s ním vôbec reč a keď už odpísal napísal že za nadržovanie tak som sa ho spýtal prečo a zas som musel čakať kým mi odpovedal a aj tak som od neho nedostal odpoveď, takže som tu dúfam že tu sa k tomu vyjadrí a nebude machér ako na serveri, nemám dôkazy kedže som vypol CS a sťahoval som jedno demo, ale po nahratí dema s tohto dňa môžem dodať čas, keby sa náhodou nevedel vyjadriť k tomu, kde som sa to na neho pýtal a že ma skoro úplne ignoroval a aj cez toľko otázok som z neho nedostal odpoveď a bol som nútený napísať sem.
Za skorú odpoveď ďakujem.
ftacek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyreseno] JB7/nevimno

od Rumcajz » 30 kvě 2016, 20:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB7/nevimno

Příspěvekod PalecC » 02 čer 2016, 16:57

Ahoj, jsem rád, že ses odvázal a přece napsal na web.
Přemístil jsem tě za nadržování, jak jsem ti hned po tvém druhém dotazu napsal. Potom ses divil jaké nadržování a tak dále, psali ti to i další hráči. A když točíš demo a vypneš csko, tak se ti uloží, ale zkusil jsi to.

Když si hráč vyžádá mikrofón ohledně FK, tak musí mluvit ohledně FK. Hráč byl první kolo u T, ty jsi mu dal mikrofon a řekl: "Minulé kolo jsem dostal FK" (byl přemístěn k T), začal se smát a vy taky. Napsal jsem ti, proč ho nezabiješ, nereagoval jsi a smál ses. Moje reakce byla pouze přemístění.
PalecC
Amatér
Amatér

Re: JB7/nevimno

Příspěvekod Maxipes » 02 čer 2016, 17:28

Admin reagoval spravne, presun byl v danou chvili na miste.

Stiznost povazuji jako neopravnenou. Pokud mas jeste neco k veci, napriklad dodas vycasovane demo s dukazem, ze admin nejednal tak, jak zde tvrdi, predloz ho a veci se budeme znovu zabyvat.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy