• Stránka 1 z 1
[Vyreseno] JB
+Jelikož se mi nikdo v Porušování Pravidel nevyjádřil a jeden admin mi něco tvrdil a druhý zase opak (i to je důvod, proč jsem to dal tady), nebudu je konkrétně jmenovat, protože si to už sám nepamatuji.. ale rád bych dostal odpověď.. je to jen zkopírované přesně tak, jak jsem to napsal do PP viz níže.. jen na úvod pochopitelně nemám žádné demo ani důkaz.. nevím k čemu by tady momentálně byl..
-Zdravím, jedná se o jednu nejasnost co se týče pravidel.. vím, že to nesplňuje klasické PP, ale byl bych rád kdyby jste to nemazali a všem by jste to aspoň tady objasnili.. protože se za to často zabíjí a proto se podle mého jedná o PP. viz níže
-Situace: Jail_greytown jsme klasicky vězni v kleci.. simon jednomu hráči (H) řekne ať jde na modrý stůl, ten uposlechne a postaví se na modrý stůl. Poté simon řekne "Hráč H skočí z červeného stolu na modrý stůl." Hráč H tedy jde na červený stůl a přeskočí na modrý. Vzápětí ho simon zabije se slovy "nic ho neopravňovalo opustit modrý stůl." <- totéž řekl admin (a dodal: "je to klasická nachytávka"), ale druhý admin zase řekl, že to měl udělat.. Toho jsem zastáncem i já, že důvod k opuštění původního stolu měl protože "Příkaz (přeskočit z červeného stolu na modrý) ruší zákaz (odejít z původního modrého stolu).. +se nejedná ani o nějaký nesplnitelný příkaz, ale o celkem klasický, který lze snadno splnit
-takže se ptám jak to tedy je? (Byl bych vděčný za nějakou odpověď z vyšších pozic než od klasických adminů, protože jsem se u nich setkal s rozlišnými názory)
-předem díky za odpověď, PusinQa
*
-Zdravím, jedná se o jednu nejasnost co se týče pravidel.. vím, že to nesplňuje klasické PP, ale byl bych rád kdyby jste to nemazali a všem by jste to aspoň tady objasnili.. protože se za to často zabíjí a proto se podle mého jedná o PP. viz níže
-Situace: Jail_greytown jsme klasicky vězni v kleci.. simon jednomu hráči (H) řekne ať jde na modrý stůl, ten uposlechne a postaví se na modrý stůl. Poté simon řekne "Hráč H skočí z červeného stolu na modrý stůl." Hráč H tedy jde na červený stůl a přeskočí na modrý. Vzápětí ho simon zabije se slovy "nic ho neopravňovalo opustit modrý stůl." <- totéž řekl admin (a dodal: "je to klasická nachytávka"), ale druhý admin zase řekl, že to měl udělat.. Toho jsem zastáncem i já, že důvod k opuštění původního stolu měl protože "Příkaz (přeskočit z červeného stolu na modrý) ruší zákaz (odejít z původního modrého stolu).. +se nejedná ani o nějaký nesplnitelný příkaz, ale o celkem klasický, který lze snadno splnit

-takže se ptám jak to tedy je? (Byl bych vděčný za nějakou odpověď z vyšších pozic než od klasických adminů, protože jsem se u nich setkal s rozlišnými názory)
-předem díky za odpověď, PusinQa

-
PusinQaMucinQa - Zkušený
[Vyreseno] JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB
Hráč je na modrém stolu a Simon dá příkaz: Hráč H skočí z červeného stolu na modrý stůl.
Hráč by měl jít na červený stůl a přeskočit z červeného stola na modrý stůl,aby splnil příkaz simona.
Příkaz zněl aby hráč skočil z červeného stolu na modrý: Takže logicky jdu na červený stůl a skočím na modrý stůl. Nevidím v tom žádný problém.
Pokud to hráč takhle udělal tak nevím za co jste ho zabili a dali jste mu FK !
Pokud se mílím opravte mně. Jelikož se nejedná o stížnost na Admina dovolím si to komentovat!.
Hráč by měl jít na červený stůl a přeskočit z červeného stola na modrý stůl,aby splnil příkaz simona.
Příkaz zněl aby hráč skočil z červeného stolu na modrý: Takže logicky jdu na červený stůl a skočím na modrý stůl. Nevidím v tom žádný problém.
Pokud se mílím opravte mně. Jelikož se nejedná o stížnost na Admina dovolím si to komentovat!.
-
skinnywliggler - Drbna
skinnywliggler píše:Hráč je na modrém stolu a Simon dá příkaz: Hráč H skočí z červeného stolu na modrý stůl.
Nie ty nemáš isť nikam , to je to iste keď dá simon priakaz napr . Na slovíčko START skočíte z červeného na modrý ale ak povie ešte raz START ty sa nemáš vratit na červený stol a skočiť ešte raz
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
-
HELLzOmbie - Minecraft admin
Ano borci, oba máte částečně pravdu.. proto se ptám výše postavených adminů ať to dají do pořádku, děkuji
popř.: už mám z toho takový pocit, že se jedná až o slovíčkaření.. a nemělo by se to používat nebo tomu dát jasný tvar ve kterém se to bude užívat..
- Ať se vyjadřují jen výše postavení admini prosím.. nechceme tady diskuzi..

- Ať se vyjadřují jen výše postavení admini prosím.. nechceme tady diskuzi..
-
PusinQaMucinQa - Zkušený
Pokiaľ ti simon nepovie že budeš začínať na slovíčko štart alebo nejaký iný podnet, tak máš príkaz splniť hneď a nie čakať na spasenie Ježiša Krista.
Hráč príkaz splnil dostal kill (dostal FK). Aj keby bol na stredovej čiare na futbale, tak mal ísť na červený stôl a z neho skočiť na modrý.
Hráč príkaz splnil dostal kill (dostal FK). Aj keby bol na stredovej čiare na futbale, tak mal ísť na červený stôl a z neho skočiť na modrý.
-
Spirith - Zkušený
Takže, pokud by řekl simon: "Na slovíčko start přeskočíte z modrého na červený stůl" tak by to měli splnit jen z modrého na červený a poté nepřecházet, ale když řekne jen příkaz, tak se musí splnit..
Když se nad tím zamyslíš není v tom rozdíl jestli řekne na "start" nebo ne.. ten příkaz máš stejně splnit na to slovíčko.. i když v této podobě už to jako "nachytávku" znám (to nic nemění na tom, že ten příkaz lze znova splnit i když řekne znova start a jsme na tom stole druhé barvy, tak jen přejít na druhý stůl a znovu to splnit není problém).. jen mi přijde, že je v tom zmatek, který by měl vyřešit vyšší admin než Akademik, ale díky za názor

Když se nad tím zamyslíš není v tom rozdíl jestli řekne na "start" nebo ne.. ten příkaz máš stejně splnit na to slovíčko.. i když v této podobě už to jako "nachytávku" znám (to nic nemění na tom, že ten příkaz lze znova splnit i když řekne znova start a jsme na tom stole druhé barvy, tak jen přejít na druhý stůl a znovu to splnit není problém).. jen mi přijde, že je v tom zmatek, který by měl vyřešit vyšší admin než Akademik, ale díky za názor

-
PusinQaMucinQa - Zkušený
Pokiaľ by povedal ze to ma splniť na slovo štart tak logický pôjde na červený stôl a preskoci z neho na modrý stôl až keď simon povie "štart". Nikde sa vracať nemá, má ostať po splnení príkazu na modrom stole.
Keď dá simon príkaz že sa ma hráč dostať z bodu A do bodu B, tak ma hráč ostať v (na) bode B.
Keď dá simon príkaz "na slovo štart skocite" a povie štart, tak majú hráči skočiť. Pokiaľ by po chvíľke povedal znova "štart" znova majú hráči skočiť.
Keď dá simon príkaz že sa ma hráč dostať z bodu A do bodu B, tak ma hráč ostať v (na) bode B.
Keď dá simon príkaz "na slovo štart skocite" a povie štart, tak majú hráči skočiť. Pokiaľ by po chvíľke povedal znova "štart" znova majú hráči skočiť.
-
Spirith - Zkušený
Spirith.. asi to nechápeš
tady jde přímo o konkrétní případ s barevnými stoly.. je jasné, že když simon řekne příkaz, že ho musíš splnit
D ale když je například jb_rats a jsou tam barevné stoly, tak simon hráče pošle na Modrý stůl a řekne "na slovíčko start skočíte z červeného stolu na modrý." Simon řekne "start" a hráči jdou na červený stůl podle příkazu a dostanou kill.. už se to tam hraje tak dlouho, že se to tak dost zaběhlo.. proto se ptám.. jak to je.. jedná se jen o ty sloty
popř.: stejná situace s Modrým stolem "na slovíčko start skočíte z modrého stolu na červený." Poprvé všichni stůl přeskočí vše je pochopitelně v pořádku, ale když simon řekne Start a hráči skočí na modrý stul, aby splnili příkaz "z modrého na červený" tak dostanou kill?O.o je to zvláštní situace.., která si žáda skutečně odpověď někoho vyššího než tebe Spirithe 

-
PusinQaMucinQa - Zkušený
My si asi nerozumíme no..
já vím, že si na to odpověděl, taky vím že se to přes 2roky hraje nějakým způsobem a admini na to nereagují, proto se sem už nevyjadřuj a chci to slyšet od vyššího.. taky nevím kolikrát by jsem ti to měl napsat 

-
PusinQaMucinQa - Zkušený
V zasade bych rozlisoval dve situace:
1) Simon ma v kleci na modrem stole SKUPINKU 10 veznu a vysvetli jim atrakci. Na slovo "start" maji preskocit z modreho stolu na cerveny a na slovo "ted" maji preskocit z cerveneho stolu na modry. Klasicka situace, se kterou se potkavame na JB dnes a denne. Simon tedy rekne: "ted" a samozrejme zabije vsechny vezne, kteri z modreho stolu odesli/preskocili na cerveny stul. Nemeli zadne pravo modry stul opustit, Simon jim ukol zadal jednoznacne.
2) Simon vysvetluje ukol JEDINEMU vezni, rekne mu presne, co ma udelat, tak, jak to popisujes tady ve vlaknu. Vezen stoji na modrem stole a na slovo "start" ma preskocit z cerveneho stolu na modry. Kdyz mu pak Simon rekne "start", musi splnit jeho prikaz, tedy opustit svoje misto, jit na cerveny stul a preskocit na modry. Stejne tak, kdyz da Simon prikaz na slovo "start" skocis ze zebriku na svetlo nad zebrem. Taky pak na slovo "start" vezen musi jit a skocit na to svetelko. Analogie.
Shrnuti: Je potreba dat pozor na to, zda takovy prikaz dava Simon jednomu vezni nebo skupince, kterou se podobnym zpusobem pokousi nachytat.
1) Simon ma v kleci na modrem stole SKUPINKU 10 veznu a vysvetli jim atrakci. Na slovo "start" maji preskocit z modreho stolu na cerveny a na slovo "ted" maji preskocit z cerveneho stolu na modry. Klasicka situace, se kterou se potkavame na JB dnes a denne. Simon tedy rekne: "ted" a samozrejme zabije vsechny vezne, kteri z modreho stolu odesli/preskocili na cerveny stul. Nemeli zadne pravo modry stul opustit, Simon jim ukol zadal jednoznacne.
2) Simon vysvetluje ukol JEDINEMU vezni, rekne mu presne, co ma udelat, tak, jak to popisujes tady ve vlaknu. Vezen stoji na modrem stole a na slovo "start" ma preskocit z cerveneho stolu na modry. Kdyz mu pak Simon rekne "start", musi splnit jeho prikaz, tedy opustit svoje misto, jit na cerveny stul a preskocit na modry. Stejne tak, kdyz da Simon prikaz na slovo "start" skocis ze zebriku na svetlo nad zebrem. Taky pak na slovo "start" vezen musi jit a skocit na to svetelko. Analogie.
Shrnuti: Je potreba dat pozor na to, zda takovy prikaz dava Simon jednomu vezni nebo skupince, kterou se podobnym zpusobem pokousi nachytat.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: [Vyreseno] JB
Díky za super vysvětlení 

-
PusinQaMucinQa - Zkušený
• Stránka 1 z 1