I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Oprávněný FK?

Příspěvekod Poland » 02 čer 2016, 17:40

Zdravím, dnes v 18:27 2.6.2016 jsem byl zabanován na 2h po dobu dvou hodin za Freekill/Teamkill..
Situace byla nasledovná: Byl jsem simon a na mapě jail_anka1_v1 jsem dal atrakci, která spočívá v prolézaní barevných drah. Jeden vězen měl jít jako první a tak nastoupil na mé střely po mém příkazu. Řekl jsem mu: ,,Na zapnutí stopek musíš proběhnou celou tuto dráhu, kdo bude mít lepší čas přežívá." Tento hráč to splnil a tak jsem poslal druhého, řekl jsem mu, že pro něho platí to samé. Tento hráč pod nickem ,,marcelka" stál na místě, protože nedával pozor. A tak po vyprchání dostal kill. Tento hráč mě nasledující kolo grabnul a řekl mi, že jsem mu dal FK, a tak mě zabanoval, jak už výše píši. Jeho adminské jméno je PoldasQweek.
Prosím aspoň o vyjádření, díky. Poland.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Oprávněný FK?

od Rumcajz » 02 čer 2016, 17:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Oprávněný FK?

Příspěvekod PoldasQweek » 02 čer 2016, 17:55

Ahoj,

Jsme lidé a já na serveru s tebou taky jako s člověkem jednal,takže tu piš vše jako to bylo a né jenom půlku.

Já se tě ptal 4x do mám udělat, ty jsi zapl stopky a po 15 sekundách jsi mě odpálil, psal jsem ti myslím,že 8x, že jsem dostal FK.

Na nic jsi nereagoval,ani neodpověděl, opět nemít pravomoce, tak bych se nedovolal spravedlnosti.

Příště řádně vysvětluj co se má dělat.

Zde důkaz, kde je vidět, kdy jsem žil a kdy jsem se tě opakovaně ptal:

http://www.imgbank.cz/image/90ya
http://www.imgbank.cz/image/90yo
PoldasQweek
Mistr
Mistr

Příspěvekod Poland » 02 čer 2016, 18:04

Poldo, prosím tě. Kolik lidí po dostání kill napíší a spamují slovo ,,fk". Tuto situaci potkávám na JB každý den, žádný není výjimkou. Navíc pokud si dostal FK, tak sis mohl jednoduše požádat o mikrofon. Navíc se mě chytil hned když jsem běžel k celám, čili ti mikrofon poskytnut nemohl. Kdybych měl odpovídat každému hned po tom, co dané osoba napíše ,,fk", tak jen zybtečně spamuju voice při skončení kola, či kazím poslední přání hráčovi, při psaní, který si chce dát duel. Tato situace mohla být řešena zcela v jiném stavu a klidu. Avšak nemá smysl se hádat. Pokud v tom vidíš neodvratnou povinnost hráče, tak dobrá.
- Poland
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod PoldasQweek » 02 čer 2016, 18:12

Já jsem toho názoru, že pokud má CT možnost zabíjet hráče a ten hráč se zeptá zaco, tak jsi mu povinen odpovědět.

Kdyby se každý kill kdo dá měl řešit žádostí o mikrofon, tak by se hra nikam nehnula.

Jde jen o to se domluvit na serveru, kdyby jsi tam nekřičel do mikrofonu, neposmíval se tam a nechoval jako idiot, tak bych to řešil domluvou, ale snažil jsem se s tebou domluvit dost, já tam nehraju proto, abych díky právům měl výhodu pro sebe, jsem tam jako klasický hráč, co má hlídat chod hry, proto jsem se taky snažil domluvit jako klasický hráč.

Příště si z toho vezmi ponaučení a hráčům se snaž vysvětlit,proč,co a jak, stačí hrozně málo, aby jste si tam tu hru všichni navzájem zpříjemňovali a já se pro to snažím dělat dost, aby jste k sobě zachovali nějaký sympatie.
PoldasQweek
Mistr
Mistr

Příspěvekod Poland » 02 čer 2016, 18:24

Tady s tím řešením killů mikrofonem zcela souhlasím. Takže jsem si tady trošku protiřečil. Ale pořád si s tojím za svým, že si mě mohl aspoň nechat říct jednu větu při tom grabu. Jelikož, jsem tě zabil a já te nevnímal, protože si spamoval fk jak už je vidno v těch screenech. Čili grabnutí a řečení ,,Ptám se tě už poněkolikáté, proč si mě zabil, neodpověděl si mi a tak tě okamžitě banuju" - Pokud toto nebylo přesné, tak se omlouvám. No každopádně si mě položil a sepsal bannutí. Což taky mohlo být řešeno jinak. Pokud si názoru toho, že se musí vysvětlovat, tak ban chápu, ale pořád si mě mohl aspoň něco říci. Jelikož rozumný člověk, který si stojí za svým řeší problém. Čili pkud si hráč stojí za tím, že kill by neoprávněný, tak si požádá o mikrofon nebo grabne pokud vlastni práva a zeptá se. Přece jen jsme lidi, kteří taky dělají chyby. Navíc se mi trochu nezdá ta tvá odpověď, že by si se mnou jednal normálně pokud bych se nechoval jako dítě a idot. Což nechápu, co na mém chování bylo idotské, jelikož jsem si při PP povídal s hráčem Olafem, který si myslel, že byl duel scout ale ono to bylo AWP. Tak jsem mu jen objasnil situaci a řekl jsem mu, že toto znám a o mé zabugnuté textuře scout zbraně u akáčka. Tady jsem si zase protiřečil, tím že jsem napsal, že bych neměl spamovat voice, když to není třeba, což jsem tady udělal. Ale každopádně si stojím za tím, že celá situace mohla být řešena zcela jinak a více komunikativně z pohledu řeči k řeči.
- Poland

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod Poland » 04 čer 2016, 18:37

Jsme jen lidi. Po daném prozkoumání jsem se převědčil že to byla má chyba. Prosil bych o lock a děkuji za rychle odpovědi Poldo :)

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod JayoX » 04 čer 2016, 18:46 VIP

Skvělé, když se lidé dokáží domluvit. Jsem rád, že jste si vše vysvětlili a zamykám téma na žádost hráče.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy