• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] JailBreak/Tatko Smolko
Dobrý deň, rád by som si požiadal o admin práva na JailBreak serveroch.
Nick v hre: Tatko Smolko
Nick na fóre: Eucas
Profil na fóre: TU
Vek: 16
Steam nick: Pinguin with AK
Steam ID: STEAM_0:0:98573425
HLstats: TU
Bany alebo prehrešky (GS iný portál): Odvtedy ako som sa stal Akademikom som nedostal žiaden ban.
Niečo o mne: Ahojte, moje meno je Šimon a pochádzam zo Spišskej Novej Vsi. (mesto pri Poprade alebo cca 70km od Košíc). Študujem na gymnáziu v tomto meste. Navštevujem prvý ročník. Aktívne hrám basketbal, ale športujem všeobecne....futbal, florbal, volejbal, lyžovanie, beh....Hrám samozrejme počítačové hry. (CS 1.6, CS:GO, PayDay,LoL) Counter-Strike 1.6 hrám približne 7-8 rokov z toho Jailbreak asi 4 roky samozrejme s prestávkami. Counter-Strike ako taký má stále baví, no najradšej mám Jailbreak mód. Vždy, keď hrám CS 1.6 tak to je najčastejšie JB asi 90% mojho času stráveného pri tejto hre. Rád by som posilnil váš A-team a pomáhal serverom.
Prečo by som chcel na GS adminovať: Je na to viac dôvodov. Hlavne by som chcel pomáhať hráčom, chrániť servery od cheatrov a iných hráčov, ktorí porušujú pravidlá. Tento mód by mal slúžiť hlavne na to, aby tam ľudia chodili s chuťou hrať, nie si nadávať do rodiny, dávať MFK či cheatovať... Je to každopádne nová skúsenosť, spoznám nových ľudí, zabavím sa s nimi na TS alebo prinesiem možno nejaké nové nápady.
Skúsenosť s AMX mám.
EVIP/VIP nemám na žiadnom JB serveri, iba na Furiene(EVIP).
Budem rád, ak by ste skúsili so mnou pohovor a ja vám ukážem všetko čo viem z JB serverov.
Prajem príjemný zvyšok večera.
Tatko Šmolko
Nick v hre: Tatko Smolko
Nick na fóre: Eucas
Profil na fóre: TU
Vek: 16
Steam nick: Pinguin with AK
Steam ID: STEAM_0:0:98573425
HLstats: TU
Bany alebo prehrešky (GS iný portál): Odvtedy ako som sa stal Akademikom som nedostal žiaden ban.
Niečo o mne: Ahojte, moje meno je Šimon a pochádzam zo Spišskej Novej Vsi. (mesto pri Poprade alebo cca 70km od Košíc). Študujem na gymnáziu v tomto meste. Navštevujem prvý ročník. Aktívne hrám basketbal, ale športujem všeobecne....futbal, florbal, volejbal, lyžovanie, beh....Hrám samozrejme počítačové hry. (CS 1.6, CS:GO, PayDay,LoL) Counter-Strike 1.6 hrám približne 7-8 rokov z toho Jailbreak asi 4 roky samozrejme s prestávkami. Counter-Strike ako taký má stále baví, no najradšej mám Jailbreak mód. Vždy, keď hrám CS 1.6 tak to je najčastejšie JB asi 90% mojho času stráveného pri tejto hre. Rád by som posilnil váš A-team a pomáhal serverom.
Prečo by som chcel na GS adminovať: Je na to viac dôvodov. Hlavne by som chcel pomáhať hráčom, chrániť servery od cheatrov a iných hráčov, ktorí porušujú pravidlá. Tento mód by mal slúžiť hlavne na to, aby tam ľudia chodili s chuťou hrať, nie si nadávať do rodiny, dávať MFK či cheatovať... Je to každopádne nová skúsenosť, spoznám nových ľudí, zabavím sa s nimi na TS alebo prinesiem možno nejaké nové nápady.
Skúsenosť s AMX mám.
EVIP/VIP nemám na žiadnom JB serveri, iba na Furiene(EVIP).
Budem rád, ak by ste skúsili so mnou pohovor a ja vám ukážem všetko čo viem z JB serverov.
Prajem príjemný zvyšok večera.
Tatko Šmolko
"Postoj chvíľa, si vzácna"

-
Eucas - Mistr
[Zamítnuto] JailBreak/Tatko Smolko
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak/Tatko Smolko
Podle adminů nedisponuješ chováním, kterým by jsi jako admin měl vystupovat. Já nemůžu jinak než souhlasit.
Zamítnuto.
Zamítnuto.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] JailBreak/Tatko Smolko
Veď pred mesiacom som bol za to isté zamietnutý, ja sa chovám normálne. Určite som odvtedy zmenil svoje správanie ja neviem čo mam ešte spravit.....

-
Eucas - Mistr
Re: [Zamítnuto] JailBreak/Tatko Smolko
Ak môžem ešte dotaz, tak ja by som bol rád, ak by sa daní admini vyjadrovali priamo do žiadosti žiadateľa tak ako aj k ostatným, nie len ku mne. Nejaký admin mi dá napr. nedoporučenie len zato, lebo ma tam nechce, aj keď ma ešte na serveri nevidel....
Veď majú predsa svoj názor ako vyššie postavení administratóri tak by ho mohli prejaviť tú pod žiadosť, aby som vedel čo mám zlepšiť, keď ma nedoporučujú....
Veď majú predsa svoj názor ako vyššie postavení administratóri tak by ho mohli prejaviť tú pod žiadosť, aby som vedel čo mám zlepšiť, keď ma nedoporučujú....

-
Eucas - Mistr
• Stránka 1 z 1