Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[ZAMÍTNUTO]DM / WRED1S

Příspěvekod WRED1S » 05 čer 2016, 04:33 VIP

Zdravim,
Chci poprosit o druhou sanci k prijeti do rad adminu. Nize muzete videt mou prihlasku.

Nick ve hre: WRED1S

Nick na foru: WRED1S

Vek: 18 let

Steam nick: GS.cz # WRED1S

STEAM ID: STEAM_0:1:93449011

HLSTATS

Nejake bany nebo prohresky: Byl jsem zruseny z postu admina za nevhodne chovani a mensi neznalost pravidel. Chybu jsem si castecne uvedomil a za ten mesic jsem mel cas si to nechat projit hlavou. Pred restartem statu jsem dostal BAN za poskozovani GS coz bylo z me strany velke nedorozumeni a vse se kladne vyresilo. Na jinych portalech nehraju.

Neco o me: Mnozi z vas me jiste znaji. Pro ty co me neznaji, jsem Filip a ziju v Londyne. Zrovna jsem ukoncil studium ve skole Erith Basketball Academy kde jsem tez hral jednu sezonu jako hrac s nejvetsim nasazenim v pozici "centr". Nejradsi ze vseho hraju basketbal. Rad posloucham muziku a hraju na hudebni nastroje, konkretne na kytaru a jako samouk na bici. Rad se pobavim s kamarady tim ze zajdeme ven nebo jen tak sedime a koukame na film. Jsem pohodovy clovek to je myslim kazdemu jasne ale nadruhou stranu nemam rad nespravedlivost a klamstvi, to ve me casto vyvola nevidane reakce a byvam velmi nastvany. Mimo to jsem zabavny typ se kterym se da o cemkoliv pokecat a zlepsit si naladu.

Proc chci na GS adminovat: Duvod je stale stejny. Udelal jsem chybu a dostal cas na rozmyslenou. Po uplynule dobe me stale nutka zapojovat se do trestani hrisniku kteri kazi hru cheatovanim nebo nevhodnym chovanim. Stale mam zajem o to pomahat jinym hracum jako tomu bylo uz peknych par mesicu at uz na serveru nebo TS3. A stale chci byt soucasti admin teamu a toho kolektivu na GS portalu.

Na zaver dekuji a pevne verim ze na zadost bude kladne odpovezeno.
WRED1S
Profesionál
Profesionál

[ZAMÍTNUTO]DM / WRED1S

od Rumcajz » 05 čer 2016, 04:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: DM / WRED1S

Příspěvekod jysi » 05 čer 2016, 10:21 VIP

Ahoj.
Kontaktuj mě na steamu, nebo TS a domluvíme se na pohovoru.
Obrázek
Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.

Ex HLSA public sekce
jysi
Profesionál
Profesionál

Re: [V ŘEŠENÍ]DM / WRED1S

Příspěvekod Zesh » 05 čer 2016, 12:26 VIP

Kto si počká, ten sa dočká. Nahlasuj do PP, buď aktívny a šancu môžeš dostať ale teraz nie.

e by KOFOLA: Pokud budeš dále aktivní v akademii, možná ty práva dostaneš, ale hlavní podmínkou je, aby jsi se začal chovat jako člověk a né jako na zde přiloženém screenu. Je mi to líto :(

Zamietam.
Zesh
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: [V ŘEŠENÍ]DM / WRED1S

Příspěvekod WRED1S » 05 čer 2016, 12:55 VIP

Co k tomu muzu rict, byl jsem opravdu nastvany. Ale co jineho mi zbyva. Do PP budu nadale nahlasovat a doufat v to nejlepsi.
WRED1S
Profesionál
Profesionál

Zpět na Nábory Adminů