• Stránka 1 z 1
Re: ADMIN-ESO
A rád bych aby se k tomu vyjádřil i admin Eso, děkuji.
-
Knife - Pokročilý
ak je to ten hráč player čo som ho kickoval tak tak je to mal pravdu ako som prišiel na server mal skore okolo 20 kill 0 dead a ako sa povie na tom servery hrali iný hráči ktorý tak už hraju pár rokov.dalej každý hráč písal na sklo že ma kb kb kb ... samozrejme ja už hrám knife 6 rokov a nemohol som ho dať ani za nič tak bolo to divne ..proste bola mapa 1 hp a on len kiloval v rush ani nestal len bežal a kiloval ...dalej potom sa hráč odpojil a znova pripoil..potom som ho 2x dal ale on ostal AFK možno 5 min nehral a ked prišiel do hry bolo to iste jeho nikto nemôhol dať len on všetkých dával ....možno ked bol afk možno práve vtedy niečo zapol..áno točil som aj demo ale neviem prečo mi padol net tak dôkaz nemám... s pozdravom ESO
-
ESO1993 - Pokročilý
ESO1993 píše:ak je to ten hráč player čo som ho kickoval tak tak je to mal pravdu ako som prišiel na server mal skore okolo 20 kill 0 dead a ako sa povie na tom servery hrali iný hráči ktorý tak už hraju pár rokov.dalej každý hráč písal na sklo že ma kb kb kb ... samozrejme ja už hrám knife 6 rokov a nemohol som ho dať ani za nič tak bolo to divne ..proste bola mapa 1 hp a on len kiloval v rush ani nestal len bežal a kiloval ...dalej potom sa hráč odpojil a znova pripoil..potom som ho 2x dal ale on ostal AFK možno 5 min nehral a ked prišiel do hry bolo to iste jeho nikto nemôhol dať len on všetkých dával ....možno ked bol afk možno práve vtedy niečo zapol..áno točil som aj demo ale neviem prečo mi padol net tak dôkaz nemám... s pozdravom ESO
Tuším že po půlnoci se hraje only 35hp_2 mapa, tak nevím kde jsi vzal tu 1hp mapu.
To že každý píše na sklo že mám kb ještě neznamená že ho skutečně mám.
Jestli jsi točil demo což mohlo mít tak cca 3 minuty, tak jsi ho točil ze svého pohledu, což je prostě blbost nemůžeš natáčet demo na kterém jsi ty a podezřelý který proti tobě jde. (Možná se na to de později podívat v HLAE, ale pochybuju že jsi na to myslel).
A poslední věc, pokud točíš demo, napíšeš do konzole "record ...." tak i kdyby se ti vypnul z ničeho nic počítač demo se ti uloží do složky cstrike automaticky, protože dojde k jeho ukončení, toť 1. a 2. Napsal jsi že se ti vypnul NET, což na demo nemá žádný účinek.
Je pěkné že hraješ knife 6 let a za tu dobu ještě nepoznáš kb.
-
Knife - Pokročilý
Tento admin se už delší dobu projevoval jako dement. Pokud jsi měl KB, měl tě natočit a poslat mi demo, vzhledem k tomu, že nebyl schopný cokoliv udělat, neplnil si povinosti admina, tak byl zrušen z admin teamu.
Omlouvám se ti za problémy.
Omlouvám se ti za problémy.

-
KOFOLA - Spamer
• Stránka 1 z 1