• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Ban
Zdravim, dnes som o 15:20:26 bol zabanovy adminom Lucka na servery Jailbreak 6.
Hralo sa normalne kolo, simon povedal pojdete na zadnu stenu boxu vsetci sli do boxu na zadnu stenu ja som ich zacal zabijat lebo neboli tam kde simon kazal a admin Lucka mi dal ban a s tym ze to je MFK. Ziadam o odbanovanie mojho uctu a potrestanie admina Lucka za nepravom ulozeny ban.
Hralo sa normalne kolo, simon povedal pojdete na zadnu stenu boxu vsetci sli do boxu na zadnu stenu ja som ich zacal zabijat lebo neboli tam kde simon kazal a admin Lucka mi dal ban a s tym ze to je MFK. Ziadam o odbanovanie mojho uctu a potrestanie admina Lucka za nepravom ulozeny ban.
- MasinkaKarel
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] Ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ban
Ahoj banujúci admin som ja. Simon povedal na zadnú stenu boxu naša priama cesta bola ísť do toho boxu a na zadnú stenu ty si nás tam začal zabíjať. Dávam tu aj demo čas od 18:20 do 19:00 http://leteckaposta.cz/544729677 .
-
Brano21 - Spamer Veterán
smajlos21 píše:Ahoj banujúci admin som ja. Simon povedal na zadnú stenu boxu naša priama cesta bola ísť do toho boxu a na zadnú stenu ty si nás tam začal zabíjať. Dávam tu aj demo čas od 18:20 do 19:00 http://leteckaposta.cz/544729677 .
Ak dobre viem da sa ist aj na zadnu stenu boxu cize ist do zadu smerom k futbalu takze neviem neviem aj take prikazy som uz videl
- MasinkaKarel
- Kolemjdoucí
Zadní stěna to je jak v boxe tak i venku, šli přímým směrem bez zdržování (někdo to má blíž zezadu a někdo do boxu) ... dal si MFK.
[Evip] Jailbreak 6
[Citát] Jediný problém s citáty na internetu je ten, že nelze ověřit jejich pravost. Abraham Lincoln 1863!
[Citát] Jediný problém s citáty na internetu je ten, že nelze ověřit jejich pravost. Abraham Lincoln 1863!
-
SmajdalfFuNny - Zkušený
Aj vnútorná stena boxu je zadná stena. Hráči mali ísť na tú, pre nich najbližšiu. V tomto prípade je rozdiel, kto pôjde na vonkajšiu a kto na vnútornú, keďže hráči zo zadných cieľ majú bližšiu stenu vonkajšiu a naopak. Doplatil si na svoj príkaz. Podľa dema nepochybne mfk padol.
Ban bol oprávnený, ak chceš niečo dodať, máš priestor.
Ban bol oprávnený, ak chceš niečo dodať, máš priestor.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1