Užitečné tutoriály od support týmu na jednom místě

[Vše o viewmodelu v CS:GO]

Příspěvekod AweX » 15 čer 2016, 17:16

Zdravím, mnoho lidí se mě do soukromé zprávy ptalo, jaký mám viewmodel, jak se nastavuje a podobně. Proto vytvářím tento topic, díky kterému si budete moci přizpůsobit viewmodel k obrazu svému.

Co je to viewmodel?

Viewmodel je zobrazení herních modelů vaší ruky a zbraň, kterých držíte na vaší obrazovce. Vy si můžete tento viewmodel přenastavit jak chcete. Oddálit, přiblížit, posunout doleva či doprava, nebo přendat viewmodel na levou ruku. (Všechny zbraně, granáty budete mít v levé ruce).

Jak se mění viewmodel?

Viewmodel se dá změnit pomocí příkazů do konzole, nebo můžete použít script (Tak, že ho execnete. Příklad "exec VMscript"). Jak tento script získám? Dole pod článkem budete mít odkaz na stažení viewmodel scriptu od TrilluXe. Nebojte, tento script vám nějak nenaruší účet, typu game nebo vac banu. Takže, bud můžete použít script, nebo si měnit viewmodel čistě přes konzoli.

1) Script: Otevřete si konzoli (tlačítkem ~ pod ESC) a napíšete "exec VMscript" (Před tím než to uděláte, pročistěte si konzoli příkazem "clear". Potom pomocí šipek, si překreslujte viewmodel ke svému obrazu (Doleva šipkou doleva, k sobě šipkou dolů, od sebe šipkou nahoru, doprava šipkou doprava). Potom jen resetněte csgo, exec vám zmizí a máte uložený viewmodel, který jste si nastavili.

2) Console commands Můžete si to měnit i konzolí, čímž si můžete rychleji měnit viewmodely ze strany na stranu, pomocí stran X, Y a Z. Je to složitější, ale těm zkušenějším to určitě pomůže. Viewmodel, stejně jako všechny view hodnoty (crosshair) má hodnotu -255 - 255. Příklad:
viewmodel_offset_y "2"
viewmodel_offset_x "0"
viewmodel_offset_z "-2"
viewmodel_fov "90"
cl_bobcycle "1.5"
cl_bob_lower_amt "10"

Jak změním viewmodel do levé ruky?: Použijete konzoli (otevřete ~) a následně napíšete příkaz cl_righthand 0 (levá ruka), pokud chcete zpátky tak cl_righthand 1.
Chcete si viewmodel libovolně přendávat s pravé ruky do levé jedním tlačítkem? Řekněme, že si chcete nabindovat přendávání na písmeno "L". Napíšete do konzole bindToggle "L" "cl_righthand" - Odbindujete příkazem unbind "L".

Script ke stažení: https://www.dropbox.com/s/gfsep32zf5jt3 ... e.zip?dl=0 (Oficiální dropbox, bezpečné stahovat. Mám zkušenost, sám tento script používám).
Tento script dejte do složky: Disk C -> Program files (x86) -> Steam -> Steam Apps -> Counter-Strike: Global Offensive -> csgo -> cfg -> vložte

Často kladené otázky:

Q: Mohu za tento script dostat postih? (Vac ban, game ban..)
A: Nemůžete. Vac ban dostáváte za to, že zpustíte program, který vám edituje hru. Toto je config, který přidáte.

Q: Je to zdarma?
A: Ano, stažení je z dropboxu a můžete si to stáhnout kolikrát chcete, i jednoduše odmazat.
Bývalý admin celé GO sekce, support a PP.
Uživatelský avatar
AweX
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 178
Registrován: 15 dub 2015, 18:45

[Vše o viewmodelu v CS:GO]

od Rumcajz » 15 čer 2016, 17:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Tutoriály

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků