• Stránka 1 z 1
[Neaktivní]Mouse acceleration problem
Dobry den, mam takovy problem , asi pred tydnem sem hral MM a v pulce Hry se mi zmenilo zrychleni myši , proste nevim jak to vysvetlit ale predtim sem hral v pohode jsem supreme s 1300h, jako kdyby se mi zmenilo zrychleni mysi na z OFF na ON ale nejde to videt v nastaveni , zkousel sem reinstalaci a nic se nezmenilo , neumel by mi nekdo pomoct ? Dekuji
- ondra456
- Kolemjdoucí
[Neaktivní]Mouse acceleration problem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mouse acceleration problem
Ahoj, jakou máš myš? Pokud máš nějakou s automatickým nastavováním DPI, mohlo se stát, že se ti to přenastavilo. Podívej se do nastavení (driveru) tvé myši a změn si DPI, aby ti vyhovovalo. Pokud nepomohlo, můžeš zkusit změnit sensitivitu v CSGO. Otevři vývojářskou konzoli (~) a napiš tam "sensitivity X". Za X dej číslo, které ti bude vyhovovat. Pokud by stále problém přetrvával, napiš mi do SZ na webu, pořešíme to podrobněji.
Bývalý admin celé GO sekce, support a PP.
-
AweX - Zkušený
AweX píše:Ahoj, jakou máš myš? Pokud máš nějakou s automatickým nastavováním DPI, mohlo se stát, že se ti to přenastavilo. Podívej se do nastavení (driveru) tvé myši a změn si DPI, aby ti vyhovovalo. Pokud nepomohlo, můžeš zkusit změnit sensitivitu v CSGO. Otevři vývojářskou konzoli (~) a napiš tam "sensitivity X". Za X dej číslo, které ti bude vyhovovat. Pokud by stále problém přetrvával, napiš mi do SZ na webu, pořešíme to podrobněji.
Mam Steelseries Rival, mys nema automaticke nastavovani DPI, zkousel jsem i predtim menit DPI ale nepomohlo, a sensivitou v CSGO to take neni..
- ondra456
- Kolemjdoucí
Zdravím, tu myšku moc neznám, ale možná to bude tím jak má uprostřed za tím kolečkem takovej ten DPI Nastvení, tak si zkus s tím pohrát, ale nevím jestli to bude fungovat. Popřípadně napiš, díky.
-
Javi - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1