• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]Gerak/Ilnear
Zdravím dostal jsem ban od admina Gerak za nepristupny build, spawnul jsem se v tunelu a nekdo mi scvhálně krabicí blokl tunel aby to vypadlao ze jsem si to tam dal sám, ale nedal, chci důkaz jak jsem se bugnul od admina gerak
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: G-e-r-a-k
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder #1
[=] Doba trvani trestu: 120 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Neprístupny build (o
[=] Zabanovany nickname: ILNEAR
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:64319873
[=] Zabanovana IP: 176.74.128.72
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
3. viz. nahoře.. nekdo mi blokl tunel, tak jsem se reconectnul odtam a dostal jsem ban chci důkazy od admina
4. jsem
http://leteckaposta.cz/267982159 - ten vypis screenem
Je mi jedno nejaky ban ale princip ze mi dava nejaky gerak ban na 2h, není za to 30 minut tak čirou náhodou? A když to není moje vina, tak si myslím že bud se rozebere tunel, nebo kick a jsou snad nějaké postupy, kdyz jsem tu byl admin tak kdyz se hend dal ban tak se pomalu zrusil hned admin chci dukazy a vysvetleni tohoto admina

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: G-e-r-a-k
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder #1
[=] Doba trvani trestu: 120 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Neprístupny build (o
[=] Zabanovany nickname: ILNEAR
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:64319873
[=] Zabanovana IP: 176.74.128.72
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
3. viz. nahoře.. nekdo mi blokl tunel, tak jsem se reconectnul odtam a dostal jsem ban chci důkazy od admina

4. jsem
http://leteckaposta.cz/267982159 - ten vypis screenem
Je mi jedno nejaky ban ale princip ze mi dava nejaky gerak ban na 2h, není za to 30 minut tak čirou náhodou? A když to není moje vina, tak si myslím že bud se rozebere tunel, nebo kick a jsou snad nějaké postupy, kdyz jsem tu byl admin tak kdyz se hend dal ban tak se pomalu zrusil hned admin chci dukazy a vysvetleni tohoto admina

- purplehaze
- Kolemjdoucí
[vyřešeno]Gerak/Ilnear
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gerak/Ilnear
Zdravím,
Na server ma volal hráč Max že si zasa staváš nepristupné buildy. Pripojil sem sa mal pravdu. Mal si zasa postavený bugnutý build čo u teba nieje nič vínimočné. Ako som prišiel tak chvílu nato si si ma všimol a odpojil si sa. Pokial ti kempu niekto(ty) blokol mal si možnosť napísať /fixspawn no namiesto toho si radšej zdržoval a umýselni si využíval bugnutý build vo svoj prospech.
Na bb si mal niekolko x permu. Si problémoví hráč, robíš bordel a kazíš hru jiným. Nic iné ako ban si nezaslúžiš.
Pokusím se zehnat nekoho kdo ti to skráti na 30 minut aj ked sám vieš že si to nezuaslúžiš.
Na server ma volal hráč Max že si zasa staváš nepristupné buildy. Pripojil sem sa mal pravdu. Mal si zasa postavený bugnutý build čo u teba nieje nič vínimočné. Ako som prišiel tak chvílu nato si si ma všimol a odpojil si sa. Pokial ti kempu niekto(ty) blokol mal si možnosť napísať /fixspawn no namiesto toho si radšej zdržoval a umýselni si využíval bugnutý build vo svoj prospech.
Na bb si mal niekolko x permu. Si problémoví hráč, robíš bordel a kazíš hru jiným. Nic iné ako ban si nezaslúžiš.
Pokusím se zehnat nekoho kdo ti to skráti na 30 minut aj ked sám vieš že si to nezuaslúžiš.
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
-
GeracikxD - Spamerův sluha
Re: Gerak/Ilnear
Ban zkrácen na 30 minut, protentokrát. Pokud budeš úmyslně hru kazit ostatním hráčům, počítej s tím, že trest se ti zvýší.
Admin byl poučen, že delší bany může udělovat po konzultaci s HLSA a vyššími.
Admin byl poučen, že delší bany může udělovat po konzultaci s HLSA a vyššími.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Re: [vyřešeno]Gerak/Ilnear
já jsem dal nasledne reconnect
ale jak jinak nez poucen ani nepotrestan
e.Desto: Známá firma ilnear, tobě už jsem taky xkrát dal ban, snad každý admin má s tebou špatné zkušenosti, stále porušuješ pravidla tak se potom nediv, že když tě admin potrestá trochu delším banem, nebude hned potrestaný/zrušený když všichní ví, co jsi zač, adminovi se vůbec nedivím.

e.Desto: Známá firma ilnear, tobě už jsem taky xkrát dal ban, snad každý admin má s tebou špatné zkušenosti, stále porušuješ pravidla tak se potom nediv, že když tě admin potrestá trochu delším banem, nebude hned potrestaný/zrušený když všichní ví, co jsi zač, adminovi se vůbec nedivím.
- purplehaze
- Kolemjdoucí
Re: [vyřešeno]Gerak/Ilnear
Jasne, že bol poučený. Ide o jeho prvú chybu. A pretože ide o teba, tak by som to ani chybou nenazýval
Ty by si mal byť hlavne rád, že ti ban bol nakoniec skrátený.
Viac netreba dodať.
Vyriešené,
lock

Ty by si mal byť hlavne rád, že ti ban bol nakoniec skrátený.
Viac netreba dodať.
Vyriešené,
lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1